HomeViestejäCatherine Viel4.2.2023 - Kuolemattomuuden kuvitteleminen

4.2.2023 - Kuolemattomuuden kuvitteleminen

KUOLEMATTOMUUDEN KUVITTELEMINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
4.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alan kyseenalaistaa entropian välttämättömyyden. Täytyykö kaiken hajota? Kehojen, rakennusten, teiden, suhteiden? Melkein kaikki tehtävälistallani liittyy rappeutumisen vähentämiseen – ihmisten, kissojen tai ympäristömme. "Uusi katto" on ollut joka listalla tänne muutostamme saakka vuonna 2000 ("katto täytyy vaihtaa", varoitti ostoa edeltänyt tutkimusraportti). Kaksikymmentäkolme vuotta myöhemmin se vie edelleen tilaa päässäni.

*****

Ymmärrykseni korkeammista ulottuvuuksista on parhaimmillaankin summittainen. Mutta en osaa kuvitella, että olennot jotka astuvat tuolla tasolla, miettivät uuden katon laittamista vanhan asuintilan päälle.

Rappeutuminen on ilmeisesti rakennettu kolmannen ulottuvuuden elämään (kenties keinotekoisesti planeetan kontrolloijien toimesta, ainakin osittain). Kuoleman- ja uudestisyntymän kierto on selviö, fakta jota ihmisille aletaan tähdentää jo varhain.

Ainakin länsimaisessa kulttuurissa meillä on rasitteena myös ristiriitainen suhde tähän vääjäämättömään rappeutumiseen. Otamme sen henkilökohtaisena loukkauksena, kun asiat hajoavat – tuon ahdistuksen, epämukavuuden, kustannukset.

Oletan, ettei tällä planeetalla ole monta ihmistä, joka on ilahtuu ajan kulumisesta ja niistä muutoksista, joita se saa aikaan heidän fyysisessä astiassaan.

*****

Jos tuntemamme aika on rakenne, joka on vain 3D-maassa, merkitseekö se, että jos aika muuttuu, niin muuttuu myös vääjäämätön entropia? Monet ovat vakuuttuneita, että sitten kun olemme täysin 5D:ssä, voimme olla nykykehossamme niin kauan, kuin haluamme – tuhansia vuosia, mikä tuntuu minusta kovasti kuolemattomuudelta.

Monet lähteet sanovat, että kehomme tulee täysin kristallipohjaiseksi, hiilipohjaisen sijasta. Oletan, että tämä kehon uudistuminen (sekä ylösnousemuksen jälkeisessä maailmassa eläminen) on se tapa, jolla tämä lähes kuolemattomuus voisi tapahtua.

Olisi upeaa ylläpitää vaivattomasti terveydentila, kenties muutaman "medipeti"-virityksen kera siellä täällä – ilman sitä jatkuvaa virtaa lääketieteellisiä interventioita, joita monet meistä joutuvat kestämään lisääntyvässä määrin, kun ikää karttuu.

*****

Tuntuu itsekkäältä odottaa riemuiten mahdollista lähes kuolemattomuutta, kun en ole lainkaan varma, että se pätee tai voisi päteä eläinkuntaan, kasveihin ja muihin elämänmuotoihin, joita asuu maan päällä.

On luultavasti epärealistista toivoa, että olennot joita rakastan eniten, siirtyvät myös spontaanisti iättömyysulottuvuuteen. Voiko kissa elää ikuisesti? Voiko vanhahko ihminen uudistua energisen terveeksi 35-vuotiaaksi versioksi itsestään ja kuitenkin säilyttää sen ihmisen perusolemuksen, joka hän on?

Luopuvatko tietoiset ja heränneet ihmiset iloisesti fyysisten vaivojen taakasta ja laittavat ne peruutuspeiliin? Vaikka se merkitsee jonkinlaista vapaaehtoista muistojen pyyhkimistä ja katsomista vain eteenpäin, ja eteenpäin?

*****

Olisin ilahtunut, jos minun ei tarvitsisi enää koskaan tehdä yhtään listaa. Jos herkullisia aterioita materialisoituisi, kun puhuttelisin replikaattoria, minun ei tarvitsisi enää koskaan käydä ruokakaupassa. Jos entropia olisi voitettu, varmasti myös katto keksisi itsensä uudelleen eikä sitä tarvitsisi koskaan korjata, eivätkä vastuualueeseeni kuuluvat olevat olennot enää rappeutuisi, vaan ruumiillistaisivat terveen tilan 5D:n ohuessa ilmakehässä.

Elämäämme ei enää hankaloittaisi tämän raskaan fyysisen maailman huoltaminen ja kunnossapito; me (ja ympäristömme) olisimme terve ja hyvin ylläpidetty, ilman sitä jatkuvaa ja loppujen lopuksi hedelmätöntä ponnistelua, jota nyt vaaditaan.

Tai niin toivon. Suoraan sanottuna, jos 5D-tulevaisuutemme kultainen aika ei sisällä homeostaasia kaikille, jotka sitä haluavat, se tuskin kuulostaa minusta taivaalliselta.

Niinpä laitan sen toivekattilaani, lisään muutaman hyppysellisen laventelia ja tähtipölyä ja sekoitan joukkoon vielä nokareen hunajaa. Vaikka se kaikki olisi mielikuvitustani, olen varma, että tuossa juomassa on voimaa, jos toivon niin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >