HomeViestejäCatherine Viel7.1.2023 - Verhon taivaspuoli

7.1.2023 - Verhon taivaspuoli

VERHON TAIVASPUOLI

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
7.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paljon on sanottu siitä verhosta, joka peittää ihmisiltä universaalit, henkiset ja metafyysiset totuudet. Alkuperämme ja todellinen luontomme on kätketty meiltä – meidän ei sallita muistaa, keitä olemme, mistä kimaltavista tähtipölyhiukkasista koostumme ja mitä laajentavia kykyjä suojelemme sisällämme.

Ilmeisesti siksi, että voimme osallistua Lähteen itsensä kokemiseen niillä myriadeilla tavoilla, joilla se haluaa, monet meistä ovat "suostuneet" toistuvasti reinkarnoitumaan muistinsa menettäneenä Maan kolmannen ulottuvuuden karuselliin. Meillä saattaa olla aavistuksia tuttuudesta, mutta ei mitään todistettavaa, täyttä muistikuvaa siitä, kuka olemme olleet aiemmin.

Se saa oloni vähän tuntumaan kuin puuankalta tivolin ampumaradalla – kulkien ympäri kuljetinhihnaa ja putkahtaen taas kerran esiin ammuttavaksi.

*****

Luulen, että silloin kun olen ollut sen verhon toisella puolella, jonka läpi me ihmiset emme saa nähdä, olen ollut aivan yhtä sokea maaelämän todellisuudelle, kuin olen nyt taivaan todellisuudelle.

Minulla ei ole muuta selitystä ilmeiseen halukkuuteeni tulla tänne toistuvasti kokemaan surullisia tapahtumia ja olosuhteita, jotka tuntuvat pohdiskellessa ahdistavan tutuilta. Olen varma, että jos tämä olisi ensimmäinen kerta, kun minulla on ollut tällaisia kokemuksia, sydämeni ydin (ja vaisto joka tietää kaiken) kertoisi minulle sen. Olisi ahaa-elämys, tunne uudesta tarpeellisesta kokemuksesta omaa laajentumistani ja maailmojen laajentumista varten.

*****

En oikeasti halua kieriskellä äreydessä ja tyytymättömyydessä, johon tämä ajatusketju johtaa minut. Ainoa lohtuni on se tunne, että tämä on todella oikeasti, todella oikeasti, aivan viimeinen kerta, kun "suostun" olemaan onneton puuankka tuolla Maan ampumaradalla.

Varoitan itseäni: jos päädyn takaisin verhon taivaan puolelle, minun täytyy muistaa nämä sanat, tunteet ja ajatukset. En saa kiillottaa maaelämän todellisuutta nykytilassaan tai "suostua" reinkarnotumaan tänne ennen kultaista aikaa.

Täysivaltaisuus on kultaa, ja haluan sen kaikille "itseilleni", kaikkiin aikoihin ja todellisuuksiin. Ja kaikille muille olennoille, jotka haluavat samaa – niin olkoon, todellakin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >