HomeViestejäCatherine Viel3.1.2023 - Enkelin halaus

3.1.2023 - Enkelin halaus

ENKELIN HALAUS

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
3.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun päästän vapaaksi huoli-ilmapallot, jotka olen kietonut tiukasti käteeni, tunnen nopeasti helpotusta. Tässä ja nyt, tällä hetkellä kehossa ja sielussa, mikään ei ole pielessä. Mikään ei ole "väärin" missään.

Olen käyttänyt ajanvietteiden selviytymisreittiä, joka on erinomainen, mutta sortuessani siihen liian pitkälle, tunnustamatta alla kuiskivaa ahdistusta, tuosta solisevasta purosta tulee raivoava virta. Niin paljon kuin haluankin pitää hauskaa ja todella uskoa, että kaikki on niin, kuin pitäisi olla ja "ei ole mitään huolestuttavaa", tuo strategia vie minut vain tiettyyn pisteeseen.

Niinpä asetun itseni ja aamukahvin pariin ja kysyn: "Mikä huolestuttaa sinua, rakas sydän? Kerro minulle vaikeuksistasi, ja annan sinulle halauksen, joka sopii enkelille.

*****

Pelko on aina ahdistukseni pohjalla, miten tahansa se sattuukin pyörimään ulos minusta – ärtyneisyys, kärsimättömyys ja niin voimakas kaipaus asioiden olemisesta eri tavalla, että se on melkein sietämätöntä.

Ja mikä pelko on jokaisen pelon alla? Luultavimmin se on asia, jota emme halua ajatella, asia jonka työnnämme pois ja josta uskomme salaa ja epäloogisesti, ettei sitä koskaan tapahdu … nimittäin kuolemanpelko.

Filosofia, uskomus ja myös varmuudentunne, että kaikki on hyvin, vaikka mitä tapahtuisi, lentävät ulos ikkunasta, kun iskee se todellisuus, että jotakuta – isää tai äitiä, rakasta koiraa, rakasta itseä – ei ehkä ole enää. Se kehokuori joka sisälsi sielun valon, on edelleen olemassa, ainakin ennen kuin hautausurakoitsijat ja krematoriot ryhtyvät toimeen. Tuo aika joka seuraa viimeistä hengenvetoa, tuntuu täysin epätodelliselta.

Tämä olento on vielä olemassa – tässä hän on, suoraan edessäni. Miten hän voi olla poissa?

*****

Niin vaikeaa kuin onkin käsitellä muiden kuolevaisuus, miten paljon vaikeampi on käsitellä omani?

Sysään syrjään kaikki todelliset yritykset selvittää nuo pelot. Useiden viime vuosien aikana olen muuttanut Ylösnousemusleiriin, mikä pitää sisällään, ettemme välttämättä kuole ihan pian. Pidämme kehomme, joka voidaan palauttaa täyteen terveyteen ja nuorekkuuteen. Sellainen ihme joka oli varattu pyhimyksille, ei pelkille ihmisille, tulee nyt ulottuvillemme.

Kuten olen huomannut, useimmissa henkisissä uskomusjärjestelmissä on muutama varoitus. No, lopputulos riippuu sielusopimuksestasi. Ja siitä oletko käsitellyt kunnolla kaiken kolmannen tiheyden karmasi. Ja siitä oletko saavuttanut tietyn värähtelyn. Ja siitä onko … Alaviitteet jotka liittyvät täysin iloiseen tulevaisuuteen, tuntuvat loputtomilta.

*****

Monet psykologiset ja henkiset oma-apuehdotukset tuntuvat perustavan sille, että havaittu rumuus ja epämukavuus vedetään valoon prosessoitavaksi. Vasta sitten ne voidaan voittaa – useimpien filosofioiden mukaan. Joissain menetelmissä sanotaan, ettei mitään tarvitse voittaa ja pimeiden nurkkiemme myöntäminen ja tutkiminen tuottaa halutun tuloksen, niistä irtipäästämisen. Tämä vuorostaan vapauttaa niiden otteen meistä.

Halukkuuteni pohtia, puhumattakaan tehdä, sellaista työtä on surullisen vähissä. Pyydän sisäistä itseäni, korkeampaa itseni, selvittämään sen ilman minua nyt. Jos todella pystymme ilmentämään sen, minkä haluamme, tämän ei pitäisi olla liian vaikea tehtävä kokille, joka luo elämäni pitoja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >