HomeViestejäTeri Wade6.4.2019 - Tuleva värähtelyvallankumous

6.4.2019 - Tuleva värähtelyvallankumous

TULEVA VÄRÄHTELYVALLANKUMOUS

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)
6.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Jos haluat löytää universumin salaisuudet, ajattele energiaa, taajuutta ja värähtelyä." –Tesla
 
Vetovoimanlaki merkitsee, että kaikki energia universumissa värähtelee tietyllä taajuudella, joten se on aina jatkuvassa liikkeessä eikä se voi koskaan tuhoutua, ainoastaan transformoitua.
 
Siis tämä merkitsee, että kaikki mikä värähtelee tietyllä taajuudella, vetää puoleensa tuota tiettyä taajuutta – vetovoimanlaki, eli luot oman todellisuutesi värähtelytaajuudellasi. Saat takaisin sitä, mitä olet lähettänyt. Yhteiskuntaamme on vaikuttanut loisvirus, joka on vaikuttanut negatiivisesti tietoisuuteemme. Ihmiset on vedetty negatiivisesti pois luonnollisesta olotilasta tietoisuuden avulla, ja meitä vedetään luonnottomaan värähtelyyn, joka toistaa itseään omaa itsetuhoaan kohti. Näetkö tätä jo?
 
Tämä tulee planeettamme koko värähtelyenergiakentän kontrolloinnista. On keskustaajuus, joka on annettu tämän planeetan ihmisille, ja jos poikkeat siitä, sinua pilkataan, sinut jätetään ulkopuolelle ja sinua pidetään kummallisena, ja se on tämän matriisin koko tarkoitus. Tätä yritetään tehdä internetin sensuroinnilla, eli koota ihmiset tähän yhteen keskustaajuuteen. Sitä kutsutaan massaohjelmoinniksi!
 
Mutta monet meistä ovat heräämässä ja virittymässä takaisin ydintaajuuteemme oivaltaen, että tämä kaikki on ollut illuusiota. Käymme läpi poisohjelmointia. Melko hurjaa, eikö vain? Teemme tuon siirtymän pelosta rakkauteen ja palaamme terveeseen tilaan. Siis tämä vallankumous merkitsee oikeasti, että ihmisten täytyy kytkeä pois tämä matalan taajuuden pelkojärjestelmä, koska yhteiskuntamme on ollut järjestetty niin, että voidakseen olla olemassa täytyy osallistua tähän tiettyyn taajuuteen.
 
Ihmisten täytyy rakentaa uudelleen planeettamme taajuus, yrittämättä korjata vanhaa taajuutta – se ei toimi, vaan vanha ulos ja uusi sisään. Revitään se kaikki alas … tätä tapahtuu tällä hetkellä. Ihmisten täytyy ottaa suora omistajuus omasta energeettisestä vetovoimastaan, jottemme jatka tämän loisen syöttämistä. Tätä kutsutaan "laiksi tai resonanssiksi" – vaikutamme suoraan siihen, mitä todellisuutta vedämme puoleen.
 
On aika herätä, koska ihmiset ovat uskomattoman voimakkaita!
 
Teri Wade
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >