HomeViestejäNatha Jay24.10.2022 - Jumalaisen lapsen paluu

24.10.2022 - Jumalaisen lapsen paluu

JUMALAISEN LAPSEN PALUU

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
24.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oma jumalainen lapsesi on valmis tulemaan taas elämääsi. Muutama viime päivä on ollut täynnä oivalluksia, jotka ovat näyttäneet yhteyksiä lapsuuteeni. Muistatko itsesi lapsena? Muistatko, millä sinulle oli merkitystä? Miten selviytymisen ja sydänsurujen vuodet muuttivat tuota viestiä? Katso elämääsi kokonaisuutena. Näetkö yhtäkkiä tuon kuvion? Ei varjokuviota, joka on opittu tässä 3D-olemassaolossa, vaan jumalaisen viestikuvion?

Koska jokainen on hyvin erilainen ja jokaisella on täysin ainutlaatuinen viesti, voin kertoa vain oman kokemukseni ja pyytää sinua seuraamaan leivänmuruja, joita jätit itsellesi.

Olin outo lapsi (monista syistä, mutta pitäydymme ruokavaliossa). Rakastin raakoja vihanneksia, keitettyä pinaattia ja parsakaalia sekä lihaa, mutten pitänyt maidosta, viljasta ja sokerista. Nautin "karkki vai kepponen" -rituaalista, mutten koskaan syönyt noita karkkeja. Ne heitettiin pois seuraavana vuonna, jotta kurpitsalyhtyämpäriä voi käyttää uudestaan. Kun olin 8-vuotias, muistan saaneeni ensimmäistä kertaa limsaa serkkujeni kanssa. Olin hyvin innoissani siitä, koska he oivat hyvin innoissaan. Yäk! Hiilihappoista sokerivettä – hyi!

Olen edelleen tällainen. Aikuisena limsa antoi tietä oluelle. Hiilihappoista myrkkyvettä. Kyllästyin odottamaan, että ystäväni lakkaavat juomasta, joten nyt minulla on "raitis koti" – alkoholia ei sallita. Yksi vakio elämässäni on kehon kunnioittaminen. Lapsenakaan en pitänyt kehon vahingoittamisesta. Emme puhu teinivuosistani. On paljon sanottavaa "prefrontaalisen aivokuoren" kehittymisestä.

Eräs ystävä lähetti minulle viime viikolla videon, joka laukaisi elämässäni synkronismin kehoon liittyen. Haastateltiin Mark Hymania, ja hän mainitsi, että mieli-kehoyhteys kulkee myös toiseen suuntaan – keho-mieliyhteys. Viimeinkin minulla oli sanoja sisäiselle tietämiselleni! Koko kummallinen polkuni näyttäytyy nyt täysin uudessa valossa. "Jos sinulla ei ole terveyttäsi, sinulla ei ole mitään!" Totta!

Mystisellä tasolla, keho on samaa kuin Maa, jonka pinnalla asumme, feminiinienergiaa joka ylläpitää fyysisen maailman. Kuten olen maininnut lukemattomia kertoja, olemme inkarnoituneet vain isäntäkehomme kutsusta, ja velvollisuutemme on olla hyvä vieras. Kun seuraavan kerran olet huolissasi planeettamme terveydestä, tarkista, miten paljon saasteita tunget omaan kehoosi. Koko fyysinen todellisuus on yksi ja sama asia – keho ja planeetta. Tämä ei ole symbolista – ajattele kietoutumisteoriaa.

Mikään tästä ei ole uutta informaatiota, enkä luule, että minun versioni yhtäkkiä ravistelee ihmiset hereille, mutta se muuttaa sitä, miten näen oman elämäni. Tiedätkö, mitä muuta? Tämä on tila, jonka voin pitää. Tilan pitäminen on ensimmäinen askel uuden todellisuuden luomisessa. Pidän tilaa fyysisen kehon kunnioittamiselle ja arvostamiselle. Nyt teen tämän tietoisesti, kollektiivin hyväksi.

En ole varma, mihin tämä johtaa minut, mutta olen helpottunut, etten ole eksynyt liian kauas alkuperäisestä sisäisestä tietämisestäni. Tämä oivallus antaa minun myös nähdä kehoni ja polkuni suuremman rakkauden ja ihmetyksen kera. Se tuntuu kuin pehmeältä ilolta, lämpimältä peitolta. Rentouttavalta. Ennen minusta tuntui hyvin yksinäiseltä ja tuettomalta. Nyt voin vetää puoleeni samanmielisiä, koska nyt tämä ajatus on tietoinen ja kasvaa sisälläni.

Mikä on sinun ainutlaatuinen viestisi? Miten se on kovettunut tässä maailmassa? Sitten kun näet sen, se tuo pehmeyttä ja lämpöä. Jaa viestisi ympärilläsi olevien kanssa, myös kommenteissa meidän nautinnoksemme. Tervetuloa kotiin, pienet valo-olennot!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >