HomeViestejäNatha Jay24.9.2022 - Tuleminen ei-miksikään

24.9.2022 - Tuleminen ei-miksikään

TULEMINEN EI-MIKSIKÄÄN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
24.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuka olen ilman tarinoitani? Ilman siteitäni? Ilman haavojani? Luulen, että saan kohta sen selville, niin kuin me kaikki. Syyskuu 2022 on ollut kummallinen, ja se tulee aina vain kummallisemmaksi. Yritän jatkuvasti olla tarpeeksi fokusoitunut voidakseni kirjoittaa postauksen – päättääkseni sitten vain, ettei sillä ole oikeastaan merkitystä.

Tämä ei ole apatiaa tai vetäytymistä – se on enemmän tarkkailija-läsnäoloa. Kuin katsoisin käsikirjoitettua elokuvaa, joten sillä ei ole merkitystä, mitä varoituksia huudan ruudulle. Olemme, missä olemme, ja henkilökohtainen valinta vaikuttaa vain vähän tässä kohtaa. Meillä voi olla vähän vaikutusta omaan matkaamme, ja olemme edelleen vastuussa energiasta, jota laitamme maailmaan, mutta pääjuoni tapahtuu jo.

En sano lainkaan sitä, että olemme voimattomia omassa elämässämme. Kehon rakastaminen ja tukeminen on kriittistä tässä kohtaa. Kysyn keholtani useita kertoja päivässä, mitä se tarvitsee. Haluan muodostaa tukevan kumppanuuden, ja ykseystietoisuus alkaa sisältä. Niin sisällä, kuin ulkona. Siis valintamme vaikuttavat edelleen kovasti oman matkamme laatuun … mutta ei paljon muuhun.

Kun kuningatar kuoli, ensimmäinen ajatukseni oli: "Nyt ei ole paluuta taaksepäin." Hän oli keskeinen tekijä pitämässä vanhan toimintamallin kasassa. Tiedän, että on kaikenlaisia teorioita tuon monarkian "pahuudesta", mutta en puhu lainkaan siitä. Yksi nainen piti koko planeetan kurssia yli 70 vuotta. Se on melko vaikuttavaa. Nyt olemme kehittymässä vanhan toimintamallin yli, ja pääpelureiden täytyy muuttua. Tämä tapahtuu nopeammin, kuin uskomme, kun kuningatar Elisabet II oli liima, joka piti sen kaiken yhdessä. Olemme kaikki näin voimakkaita, jos vain pysyisimme fokusoituneena.

Kuningattaren kuolema oli myös monien 3D-tarinoiden symbolinen kuolema. Monet vanhanaikaiset arkkityypit ovat myös jättämässä tanssiparketin. Ongelmani on (ja olen varma, etten ole yksin), että uudet arkkityypit eivät ole vielä saapuneet. Ainoat käsitteet joiden kanssa todella resonoin, ovat vapaus, vapautus, ilo ja samanarvoisuus. Minulla ei ole aavistustakaan, miltä se näyttää, mutta parhaani mukaan ruumiillistan nuo ihanteet. Taas kerran, tämä kaikki on sisäistä, kehoni ja korkeamman itseni välistä. Tuo symbioottinen inkarnaatiosuhde.

Minulla ei ole paljon muuta sanottavaa. Jos tunnet tuon kummallisuuden, tiedä vain, ettet ole yksin. Pidä huolta kehostasi kuin pelästyneestä eläimestä, joka se on. Ole valmis antamaan anteeksi ja päästämään irti menneisyydestä täysin uudella tasolla. Tätä varten tulimme pitämään tilaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >