HomeViestejäNatha Jay16.8.2022 - Ajatuskoe

16.8.2022 - Ajatuskoe

AJATUSKOE

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
16.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Etkö rakastakin sitä, miten synkronismi tuo ideoita kenttääsi, ja ne yhdistyvät muodostamaan kaikkia uusia malleja? Uusia ainakin minulle. Ei vain uutta informaatiota, ainoastaan erilainen näkökulma asioihin, uusi ymmärrys. Tästä syystä rakastan henkilökohtaista kehittymistä – henkilökohtaisessa kasvussa ei ole koskaan tylsää hetkeä! Minut on vaikea haastaa, mutta ihmispsyyken kerrokset ovat loputtoman uskomattomia.

Minun täytyy aloittaa vähän puitteista. Mysteerikoulut (ja nyt tiede) kertovat meille, että maailma on vain hologrammi. Fyysinen todellisuus kumpuaa tietoisuudesta, ei toisinpäin. Mysteerikoulut sanovat: "Elämä on ympyrä, jossa keskipiste on kaikkialla eikä kehää ole missään", kun taas tiede sanoo, että koko todellisuus on subjektiivinen. Jos olemme kaikki oman subjektiivisen todellisuutemme keskipiste, kuka sitten ajaa tätä hullua junaa? Ainoa mahdollinen vastaus: me. Olet täysin ja kokonaan vastuussa henkilökohtaisesta kokemuksestasi. Lopulta, ja muutamin poikkeuksin.

Tuossa "lopulta"-osassa on kyse sisäisestä työstä tai varjotyöstä. Vaatii suunnattua ponnistelua painia itsensä ulos siitä uhrimentaliteetista, johon synnyit. Nuo poikkeukset ovat häiriöitä fyysisissä aivoissa – todelliset fyysiset ajattelun esteet, kuten Alzheimer tai skitsofrenia.

Tavallisesti meidät johdatetaan henkisen kehittymisen pariin, koska elämän tuskasta tulee liian raskasta. Menemme yleensä siihen kuin uskontoon, raskaiden toiveidentäyttymis- (taivas) ja kostohalujen (helvetti/karma) kera. Pian huomaamme, että "hyvyys" ei paranna omaa osaamme, eikä muiden tuomitseminen pahaksi/huonoksi anna meidän vahingoniloisesti katsella heidän karmallisia seuraamuksiaan. Jossain kohtaa päätämme, että haluamme olla paras versio itsestämme – pelkästään siksi, että se haluamme olla. Silloin kerrokset irtoavat nopeammin. Jos olet valmis henkilökohtaiseen syväsukellukseen, suosittelen The Gene Keysiä. Tuo materiaali on puhdasta taikuutta.

Tältä todellisuustasolta voimme muuttaa fyysistä maailmaa. Miksi? Koska meillä on ylimääräistä tilaa mielessämme. Sen sijaan että haaskaamme aivokapasiteettia pelkoon ja tuomitsemiseen, voimme käyttää tuon lisäfokuksen energian ohjaamiseen fyysiseen ulottuvuuteen. Muista, että jokainen taso on pätevä paikka olla, joten on täysin ok ajatella: "No, tuo kaikki on hienoa ja loistavaa, mutta minun olosuhteeni ovat erityislaatuiset!" Tuomaan perspektiiviä, olen itse pyörätuolissa neurologisen häiriön vuoksi, ja suunnittelen käyttää itseäni koekaniinia. Jokainen saavuttaa uuden tason omana aikanaan … vaikka haluaisimme sen tapahtuvan nopeammin.

Tässä on hauska osuus: mitä jos kaikki tämä sisäinen työ on vain puhdistamaan tarpeeksi tilaa aivojen fokusoimiseen? Mitä jos koskaan ei ollut kyse jonkin korjaamisesta tai olemisesta tarpeeksi hyvä? Mitä jos se kärsimys joka laittoi meidät tälle polulle, oli vain muistutus lähteä tästä kotelosta? En sano millään muotoa, että joku voi ohittaa sotkuisen vaiheen ja mennä suoraan mielen fokusoimiseen. Rakas Jumalatar, älä tee henkistä ohitusta. Sanon vain, että todellinen syy "tämän työn tekemiseen" voi olla paljon merkittävämpi, kuin vain parempi tunne psyykkisesti. Ei silti, ettei olonsa tunteminen paremmaksi omissa nahoissaan on mahtava syy – haluan vain työntää rajoja. Täytyy olla jokin harrastus.

Meillä on paljon häiriötekijöitä, ja yksin jätettynä ajatuksemme palaavat tavallisesti jossain määrin vähemmän optimaalisiin kaavoihin. Luulen, että tuomitseminen (itsen tai muiden) ja pelko ovat kaksi yleisintä. Mielenkiintoista, että sosiaalinen media ja uutiset painavat kumpaakin näistä nappuloista. Silloin kun onnistumme hallitsemaan apinamielen höpinän, voimme ohjelmoida jotain uutta. Kun sanon "hallita apinamielen", tarkoitan oikeasti sen kouluttamista ajattelemaan tuottoisampia ajatuksia. Se merkitsee, että ajatuksia keskeytetään paljon ja ohjataan uudelleen. Pystyt siihen. Minulla on uskoa siihen.

Siis tämä vie meidät askeleen pidemmällä, kuin tavallinen "valvo mieltäsi" -alustani. Ehdotan, että fokusoitunut ajattelu voi muuttaa fyysistä ainetta. Tiedän, ettei tämä ajatus ole uusi, mutta uskon, että se on nyt laajemmin ulottuvilla kuin koskaan aiemmin. Uskon myös, että fyysisen todellisuuden muuttaminen fokusoituneella mielellä on mahtavaa harjoitusta meidän kaltaisille luojaolennoille. Työskentelemme suoraan sen plasman kanssa, joka luo fyysisen todellisuuden. Kenties aurinko lähettää uusia koodeja. Kenties energia on vain tarpeeksi kevyttä sallimaan tämän tapahtua. Kenties tämä kaikki on ajatuskoe. Kenties olemme nostaneet tasoa pelissä, jota pelaamme. Mikä syy onkin, haluan vain nähdä, mihin kykenemme. Muistakaa pitää hauskaa siellä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >