HomeViestejäNatha Jay29.7.2022 - Bazinga!

29.7.2022 - Bazinga!

BAZINGA!

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
29.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedätkö, mikä todella kiehtoo minua Mandela-ilmiössä? Se että jokin osa tietoisuuttamme muistaa muita aikajanoja. Se on hurjaa! Jokin osani muistaa eri todellisuuden, melkein kuin todellisuudet olisivat vaihtokelpoisia … Miksi eivät olisi? Lineaarinen aika ja yksinäinen ja yksittäinen todellisuus ovat kumpikin vain mielikuvitusta. Hetkinen! Se voi olla juonipaljastus jollekin. Jotain pohdittavaa.

Katselen uudestaan Rillit huurussa -sarjaa, ja kulunut kuukausi on tuntunut hyvin paljon kohtaukselta, jossa univajeinen Sheldon pallomeressä putkahtaa esiin sanomaan "Bazinga!" humoristisessa "et saa minua kiinni" -kohdassa. Tämä tunne jatkuu ja luultavasti voimistuu elokuun puoliväliin saakka. Suosittelen vahvasti, että suhtaudut siihen pelinä, etkä turhauttavana yrityksenä saada kiinni jostain muuttuvasta aikajanasta. Joinain päivinä todellisuus muuttuu niin nopeasti, että tuntuu, kuin hyppäisin narua aikajanoilla. Tähän liittyy paljon nukkumista. No, lyhyitä torkkuja joka tapauksessa.

Se mitä kuulin kasvuiässä paikallissäästä, tuntuu sopivan tähän: "Etkö pidä säästä? Anna sille vartti, ja se muuttuu." Jos tämänhetkinen todellisuutesi on epämukava, ole avoin sille mahdollisuudelle, että se on pian erilainen. Mieli haluaa asioiden olevan vakaita ja ennustettavia, mutta tällä hetkellä on erittäin vaikeaa pitää asioita paikallaan. Päästä siitä irti, ja anna sen virrata. Elämä liikkuu, ja kiinnipitäminen johtaa vain raahattavana olemiseen.

Nähdäksesi selvästi uskomattomia aikajanahyppyjä, katso tiede- ja teknologiamaailmaa. Kuuntelen parhaillaan Robert Templen A New Science of Heaven -kirjaa. Se yhdistää periaatteessa tieteen ja mystiikan. Plasmatutkimusta on tehty vuodesta 1887, mutta aivan yhtäkkiä palat ovat loksahtaneet paikoilleen täysin uudeksi näkemykseksi. Tällaista muutosta tapahtuu paljon. Katso poispäin uusinnoista maailmannäyttämöllä nähdäksesi jännittäviä, uusia juttuja.

Toinen hauska juttu on Quantum Gravity Researchin lyhytelokuva What is Reality? Näitä juttuja tajutakseni minun täytyi opiskella merkaba-opetuksia kymmenen vuotta, ja nyt tiede selittää sen puolessa tunnissa. Miten siistiä se on?!?

Lisäksi herään jo ennen, kuin koira haukkuu jotain ääntä, ja otan puhelimen käteeni juuri, kun tekstiviesti tulee. Koin ennen näitä juttuja vaihtelevasti, mutta nyt niitä tuntuu olevan jatkuvasti. Tapahtuu paljon asioita. Elämme ajassa, jota hallitsevat oivallus ja synkronismi. Valmistaudu yhdistymään omiin korkeampiin ulottuvuuksiisi … ikään kuin sellaiseen voisi valmistautua. Rakasta vain itseäsi ja mene virran mukana. Onnistut tässä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >