HomeViestejäNatha Jay6.7.2022 - Tinkimättömyyden löytäminen

6.7.2022 - Tinkimättömyyden löytäminen

TINKIMÄTTÖMYYDEN LÖYTÄMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On ollut voimakasta oivallusaikaa. Luultavasti toin niistä osan itselleni meditoimalla, mitä minun tarvitsee muuttaa päästäkseni elämäni korkeimmalle aikajanalle. Käy ilmi, että minun tarvitsee käyttää sanojani. Voi, tuota ironiaa. Opin paljon katselemalla muita ihmisiä, joten haluan jakaa tämän osan matkastani siinä toivossa, että se sytyttää jotain sinussa.

Määritelmäni tinkimättömyydestä/rehellisyydestä on, että ajatukset, sanat ja teot ovat linjassa. Monilla ihmisillä sanat ja teot eivät kohtaa – paljon puhetta, eikä yhtään tekoja. Olen hyvä siinä: jos sanon, se tapahtuu. Yhteensopimattomia olivat ajatukseni ja sanani. Toimin olettaen, että ajatukseni olivat vain päässäni ja näin täysin kontrollissani. Tosiasiassa ajatukseni olivat opastamassa minua, ja näin ne täytyi ottaa vakavasti.

Esimerkiksi, minua on syytetty (todellisuudessa vain yksi henkilö, nyt kun ajattelen sitä) siitä, että olen liian joustamaton ja kontrolloiva. Yrityksessäni tulla rennommaksi, olen alkanut sanoa: "Ei se mitään", kun oikeasti tarkoitan: "Pääsen yli siitä, mutta älä ota sitä tavaksesi." Jos ihmiset saavat sen vaikutelman, etten välitä tietystä käyttäytymisestä, tietysti he ottavat sen tavaksi.

Tästä heidän uudesta tavastaan, josta en pidä, mutta jota en ole vastustanut ääneen, tulee rasittava ja kestämätön. Lopulta vain lähden tuosta tilanteesta. Olen yksin (jälleen), mikä on henkilökohtainen versioni itsesabotoinnista. Itsesabotointini aiheutuu suoraan kommunikoinninpuutteestani. Jälleen kerran, ironista!

Tämän palapelin toinen pala tulee tarpeideni projisoimisesta. Kukoistan, silloin kun tunnen turvaa suhteissani, joten pyrin saamaan muut tuntemaan turvaa. Minulle turva merkitsee jatkuvuutta, luotettavuutta ja tunnevastuuta (olla heittämättä omaa taakkaansa minulle). Turvallisuus ei ehkä ole ongelma muille ihmisille elämässäni, ja sen antaminen ei ehdottomasti takaa, että sitä saa takaisin.

Lisäksi turvallisen ympäristön antaminen muille, ilman rajoja ja odotuksia, johtaa tavallisesti kasvunpuutteeseen. Kasvamme kaikki nopeammin, kun meillä on vähemmän mukavaa, tai ainakin meidät haastetaan toteuttamaan tavoite. Olemalla sanomatta ääneen tarpeitani loukkaan periaatteessa ihmisiä ympärilläni. Olen nähnyt ihmisten tulevan tuhoavammiksi etsiessään jotain rajaa. Minun olisi todella pitänyt oppia tämä läksy jo aiemmin. Suurin osa tästä on informaatiota, joka minulla jo oli, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun se tuli suoraa päätä omaan itsesabotointiini. Ihmispsyyken kerrokset ovat kiehtovia!

Tämän oivalluksen ensimmäisenä päivänä olin vähän pökerryksissä, ilman ajatusta siitä, miten edetään. Nyt on kulunut 48 tuntia, ja tuntuu täysin luonnolliselta sanoa, mitä todellisuudessa tarkoitan. Luulen, että tiedostaminen oli tärkeä osa, ei toimeenpano. Pointin ollessa, että ole oivallustesi kanssa vähän aikaa ja ne raivaavat tiensä todellisuuteesi. Vaaditaan ponnistelua vain, jos vastustat. Kaikki nämä muutokset tuovat meitä vain henkilökohtaiseen tinkimättömyyteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >