HomeViestejäNatha Jay27.6.2022 - Vankkumaton

27.6.2022 - Vankkumaton

VANKKUMATON

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
27.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maailma on hullu, ja hullummaksi tulee. Miksi? Osa todellisuudestamme vain hajoaa, mutta vallassa olevat tekevät myös kokeita ihmistunteilla, erityisesti pysyäkseen vallassa. Älä lankea siihen. Ihmisiä voi helposti johtaa, jos heidät voi pitää pelossa. Viha on askel ylöspäin pelosta, mutta se kaukana rakkausvärähtelystä.

Kuten tiedämme, tämä ylösnousemusjuttu tapahtuu joka tapauksessa. Ainoa valinta nyt on, miten vaikeaksi haluamme tehdä sen. Haluammeko sen tuskan, jonka pelkovärähtelyn ja rakkausvärähtelyn välinen ristiriita tuo mukanaan? Vai haluammeko tehdä tuosta siirtymästä helpomman viemällä itseämme aktiivisesti rakkaustaajuutta kohti? Rehellisesti sanottuna, ihmiskeho ei pysty sisältämään molempia taajuuksia. Jos suunnittelet elää tämän vuosikymmenen läpi (monet eivät elä), pidä fokuksesi korkeammassa rakkaustaajuudessa. Siihen olemme menossa.

Jos varjotyö on sinulle uutta, tämä voi kuulostaa kieltämiseltä. Autuushömpältä. Itse asiassa päinvastoin. Vaatii todellista henkistä soturia katsoa otsikoita ja silti pitää sydämen avoimena. Myötätunto on oikeasti vain tarkkailemista, rakkaudella ja etäältä. Jos näen, että lankeat kohta, ja voin edelleen rakastaa sinua tietäen, että sinulla on vahvuutta päästä läpi siitä, se on myötätuntoa. Kokeile sitä maailman kanssa. Se ei ole helppo homma.

Sanotaanpa esimerkiksi, että jotkut roistot alkavat aiheuttaa ongelmia asuinalueellasi. Automaattireaktio voisi olla jakaa vartiovuorot naapureidesi kanssa. Nyt on joukko vihaisia tai pelokkaita ihmisiä, jotka yrittävät puolustaa jotain tilaa. (Saan jatkuvasti kuvan ihmisestä, jolla on kattila kypäränä ja roskapöntön kansi kilpenä.) Toinen vaihtoehto olisi opettaa naapurustossa jotain taistelulajia. Jos ryhmä mustan vyön tyyppejä kävelee kaduilla, roistot siirtyvät eteenpäin. En kannata kieltämistä – pyydän sinua tulemaan mustan vyön haltijaksi.

En sano, ettet edelleen tunne aaltoja kollektiivista. Viha-aalto eilen oli kuin ristiaallokkoa. Tunne se ja mene sen läpi – älä tule imetyksi siihen ja huku. Myös ihmissydänverkko lepatti vähän. Nyt tehtävämme on vahvistaa tuota sydänverkkoa taas. Teemme sen. En ole huolissani, olen tehnyt tätä jonkin aikaa. Mikä tärkeintä, oma kokemuksesi riippuu siitä, miten nopeasti pystyt ohjaamaan itsesi jokaisen levottoman kohdan läpi.

Luulisin, että muutokset sekä aborttioikeuteen että asekontrolliin USA:ssa oli tarkkaan ajoitettu yrittäen saada mahdollisimman monet (kummastakin puolueesta) pelkäämään. Tämä ajankohta luultavasti valittiin, koska huomenna (28.6.2022) aloitamme noin kuuden viikon intensiivisen karmapuhdistuksen. Karma vain toistaa jotain taajuuteen perustuvaa käyttäytymistapaa. Ne jotka yrittävät edelleen pyörittää kontrollimatriisia, rakastaisivat sitä, että pidämme oman taajuutemme tarpeeksi alhaalla, jotta vanha karma (pelko ja sortaminen) pidetään pelissä mukana. Jos sallit itsesi olla avoin, edes vähän, karma lähtee järjestelmästäsi nopeasti. Sinun täytyy vain pysyä poissa pelosta. Pelko sulkee ne soluovet, joista kaikki vanhat jutut yrittävät lähteä.

Tässä on joitain lyhyitä kirjoituksia, joista saattaa olla hyötyä:
Tunnusta ja muuta uhrimentaliteetti, lue tämä.
Tarkastele henkilökohtaista voimaa, lue tämä.
Tsekkaa esoteerinen voima, lue tämä.
Tule Ninjaksi, lue tämä.

Nettisivuillani on monia vastaavanlaisia artikkeleita, jotka ovat ilmaisia ja kaikkien käytössä. Jaa, mitä haluat. Jos se tönäisee jonkun muistia siitä polusta, jota hän tuli kulkemaan, niin aikani on käytetty hyvin.

Kukaan meistä ei ole täydellinen, ja voimme aina parantua, joten aloita vain siitä, missä olet. Jokainen ponnistus itsemestaruutta kohti palkitaan suuresti tulevina viikkoina. Meitä tuetaan tällä matkalla enemmän kuin koskaan. Kuten olen sanonut monta kertaa, ylösnousemus (evoluutio) tapahtuu joka tapauksessa – sen voisi myös hyödyntää mahdollisimman hyvin. Katsotaan, miten pitkälle pääsemme!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >