HomeViestejäNatha Jay17.6.2022 - Ja olemme liikkeellä!

17.6.2022 - Ja olemme liikkeellä!

JA OLEMME LIIKKEELLÄ!

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
17.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tyhjästä kaikkeen silmänräpäyksessä. Olen maannut sohvalla suurimman osan kesäkuuta 2022, mutta kehoni tuntuu viimeinkin integroineen fyysiset päivitykset. Hankaluudet, viivytykset ja kiertotiet ovat kiusanneet melkein kaikkia, jotka tunnen. Se saa minut ajattelemaan sanoja, jotka ensimmäisen luokkani opettaja sanoi minulle usein: "Odota luokkaa." Olen odottanut suuren osan elämästäni, että maailma saa kiinni, joten tiesin, mitä tapahtui, mutta on silti vaikeaa. Ei huolta, odotus on ohi! Ainakin tällä erää.

Näyttää siltä, että seuraavat kaksi kuukautta lentää ohi. Silmänräpäyksessä on elokuun loppu. Heille jotka ovat odottaneet, se tulee helpotuksena. Heillä joista tuntuu jo nyt, että he ovat hiuskarvan varassa, tämä nopeutuminen toivottavasti ohjaa huomion sisäänpäin ja itsehoitoon. Ole ystävällinen kaikille. Tunnemme jokainen nämä nopeat ja rajut muutokset.

Jos et tunne tätä vauhtia vielä, se tulee kesäkuun päivänseisaukseen mennessä. Nauti lepoajan viime hetkistä. Sitten tuntuu kuin vesiliukumäeltä – hauskaa, mutta nopeaa. Uusi energia huuhtoutuu meidän kaikkien yli. Riippuu havaintotavastasi, näetkö sen vesipuistona vai paloletkuna.

Minusta tuntuu, että minulle näytetään viimeinkin seuraava askeleeni. Aikajanan muuttuessa joka kolmas päivä, on ollut mahdotonta valita suuntaa. Odota luokkaa. Mutta nyt tuntuu vakaalta kokemukselta, ainakin muutaman kuukauden.

Te jotka olette huolissanne maailman tilasta, kysykää, mistä saatte opastuksenne. Ainoa lähde jota teidän pitäisi kuunnella, on sisäinen Lähde. Kun hiljennyn ja meditoin, voin tuntea Gaian ilon, ihmissydänverkon vahvuuden ja näkymättömän tiimini tuen. Jos saat jotain muuta, pyydä egoasi astumaan sivuun, jotta voit yhdistyä suoraan Lähteeseen. En puhu kieltämisestä. Maailma on sekasorrossa, varmasti. Puhun erottelukyvystä. Saa informaatiosi sieltä, missä sillä on merkitystä, tai muuten stressi on ylivoimaista.

Kaksi selviytymiskeinoa erottuu tässä vaiheessa: muista levätä ja ole tarkkana, mitä toivot.

Kaiken tämä odottamisen jälkeen voi olla vapauttavaa mennä täyttä höyryä eteenpäin. Kehosi integroi ja päivittää edelleen. Varmista, että kuuntelet kehoasi, ja anna sille, mitä se tarvitsee. Pidä taukoja. Ole kärsivällinen. Olemme ruumiillistunut ainoastaan kehomme kutsusta. Kuolema ei ole vihollinen, mutta elämän saa vain isäntäkehon kautta. Ole hyvä vieras.

Ole tarkkana, mitä toivot, koska luultavasti saat sen. Ole valmis muuttamaan tavoitteita heti, kun hoksaat, ettet todellisuudessa halua tätä. Oppitunteja on runsaasti, mutta ne jäävät vain niin pitkäksi aikaa, kun tarvitset niitä. Jos olet välittömästi tietoinen jostain harha-askeleesta, muuta vain suuntaa. Heille jotka ovat harjoitelleet virran mukana menemistä, tämä on helppoa. Heille jotka ovat kovapäisempiä, tämä voi olla rankkaa. Oppitunnit kiihtyvät, kunnes tajuaa viestin. Tämä ei ole henkilökohtaista – sen tarkoitus on vain siirtää meidät nopeasti korkeammalle aikajanalle. Kuten oppaideni on täytynyt muistuttaa minulle aivan liian monta kertaa: "Tässä ei ole kyse sinusta."

Nauti tästä matkasta. Minusta tuntuu, että elämä palaa kohtuulliseen tahtiin syyskuussa. Sen näemme sitten. Maaplaneetalla on aina seikkailua!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >