HomeViestejäNatha Jay27.5.2022 - Energiapäivitys 27.5.2022

27.5.2022 - Energiapäivitys 27.5.2022

ENERGIAPÄIVITYS 27.5.2022

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
27.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Teemme suunnitelmia, ja jumalat nauravat. Tavallaan elämäni tarina, mutta se on korostunut maaliskuun päiväntasauksen jälkeen. Joka kerta kun luulen, että minulla on jokin polku, lisää aikajanoja purkautuu ja suunnitelmani romuttuvat. Vaikka tiedän, että tämä tuo meidät kaikki vain korkeimmalle aikajanalle, se on turhauttavaa. Minulla oli tapana mennä vähän kiertoteille ja pitää itseni touhukkaana, kun odotin kollektiivia, mutta se ei ole enää vaihtoehto. Ei enää kiertoteitä. En tarkoita bilettämistä viikonloppuna – tarkoitan uuden todistuksen saamista jossain. Käytin paljon aikaa siihen, että pidin itseni vain touhukkaana. Ei enää kiertoteitä, on show-aika.

Fyysiset oireet ovat myös mielenkiintoisia. Pernaan sattuu, ja syön paljon vähemmän. Olen niitä, joiden paino putoaa yleensä nopeasti, mutta painoni ei ole muuttunut. Näen myös kimallusta ja geometrioita. Ei sisäisillä silmillä, vaan fyysisillä. Häiritsevää. Verenpaine on alentunut huomattavasti viime viikolla, mikä on hyvä asia, mutten tee mitään aiheuttamaan sen. Kehoni tuntuu mahtavalta sisäisesti, mutta olen väsynyt. Nukun mahtavasti, mikä on tervetullut muutos. Muista, että olen vähän aallon edellä ja olemme kaikki ainutlaatuisia, joten jos sinun kokemuksesi on erilainen, se on täydellinen sinulle.

Tunnepuolella olen yleisesti ottaen onnellinen, vihan kipunoidessa vähän välillä. Viha oli oletusasetukseni monta vuotta, joten luulen sen olevan vain huuhtoutumassa pois järjestelmästäni. Älä ylläty, jos oma oletustunteesi putkahtelee esiin ilman syytä. Älä anna sille asuinpaikkaa liittämällä tarinaa – anna sen virrata vain suoraan läpi. Se tuntuu kuin tunnepuolen autopesulta. Likakokkareita joista et edes tiennyt, lentää ulos raoista ennen häviämistään vaahtoon.

Tiedätkö, mikä muu on outoa? Yhteyteni astrologiaan tuntuu muuttuvan. Pystyin ennen tuntemaan, kun planeetat tekivät juttujaan, ja nyt tuota yhteyttä ei ole. Selkeyden vuoksi, en seuraa astrologiaa ja sitten ajattele tuntevani jonkin muutoksen. Tunnen muutoksen, ja sitten täytyy katsoa miksi. Se näyttää tältä: "Jokin muuttui, tuntuu Jupiterilta. (Kaivan internetiä.) Jep, Jupiter on vaihtanut merkkiä." Tunnen edelleen Jupiterin sekä aurinkojutut, mutta en juuri muuta. Tämä mennyt pimennysportti ei ole vielä oikein päättynyt minulla. Koko aurinkosysteemi on muuttumassa tai ainakin yhteytemme siihen.

Olen leikkinyt ilmentämisen kanssa tässä uudessa energiassa. Tuntuu siltä, että olemme jättäneet sekä ilmentämisen (pannen asioita tapahtumaan henkilökohtaista tahtoa käyttäen) että magnetisoimisen (vetäen kokemuksia itsellemme sydänyhtenäisyyttä käyttäen). Tuntuu, että olemme pääsemässä lähemmäs todellista luomista, mikä käyttää fokusoitunutta mieltä, sydänyhtenäisyyttä ja ääntä. Harjoittelen edelleen tuota ääniosuutta. Tällä erää yhdistyn sydämeeni, ja sitten fokusoin energiani johonkin paikkaan kehossa. Muutos on melkein välitön. Jos "tein" jotain alentamaan verenpainettani, se oli tämä tekniikka. Fokusoiduin aivorunkoon. Kokeile itse.

Oivallukset ovat olleet iso juttu, mutta jos en toimi niiden perusteella välittömästi, ne häviävät. Pelkkä niiden kirjoittaminen säilyttää ne vähän. Asioiden maadoittaminen vaatii nyt ponnistelua. Tämä ei ole normaalia minulle. Aika on sotkua, kuten kaikki tiedämme. Jos puhelimeni ei näyttäisi viikonpäivää ja päivämäärää, olisin hukassa.

Meditointi on pakahduttavaa, eikä rentouttavaa. Pelkkä informaatiomäärä jota tulee, on uuvuttava. Annan tavallisesti periksi muutaman minuutin jälkeen ylistimuloitumisen vuoksi. Meditointi tuntuu enemmän bileiltä. Niin paljon tapahtuu, etten voi sisäistää sitä kaikkea. Kuvia, värejä ja sanoja. Valaistumista paloletkun kautta. Olen varma, että tämä on ainakin osittainen syy, että olen uupunut ja nukun hyvin sikeästi tällä hetkellä. Minun (egoitse) täytyy olla pois tieltä vastaanottaakseni kaikki nämä muistiot.

Jos sinulla on selviytymistyökaluja johonkin yllä olevasta, tai haluat lisätä jotain tähän luetteloon, tee se kommenttiosiossa. Olemme kaikki pala toistemme palapelissä. Löydän muistamispaloja kaikkialta. Suosikkini tällä viikolla tulee Rob Brezsnyn Free Will Astrologystä (= vapaan tahdon astrologia): "Universumi antaa sinulle aina, mitä tarvitset, silloin kun tarvitset sitä. Mutta sinun täytyy olla valmis antamaan universumille, mitä se tarvitsee, silloin kun se tarvitsee sitä." Jaa se taikuus, jota vain sinä kannat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >