HomeViestejäNatha Jay9.5.2022 - No, tämä on hauskaa

9.5.2022 - No, tämä on hauskaa

NO, TÄMÄ ON HAUSKAA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarvitsemme oikeasti oman fontin sarkasmille. Tunnen, että Skorpionihuumorini pimeä ja sarkastinen puoli hukkuu kirjoitetussa tekstissä. Luultavasti niin on parasta.

Minulla ei ole lainkaan hauskaa. Aikajanoja purkautuu niin nopeasti, että olen huonovointinen ja peloissani. Minua ei koskaan pelota. Pelolla ja minulla ei tavallisesti ole suhdetta, tilapäistä nyökkäystä lukuun ottamatta. Sää osallistuu tähän sirkukseen niin kovalla tuulella, että se voisi repiä pois kokonaisen todellisuuden. Itse asiassa luulen, että niin tapahtuu. Gaia on siirtymässä eri aikajanalle, ja koko elementaalikunta tekee tietä. Fanfaareja ja pelkoa. Ihanaa.

Minulla on kuitenkin voimakas tunne, että tämä menee pian ohi, ja kuljemme kaikki vähän (tai paljon) erilaista polkua. Tiedän, että tämä on vain kehityksen välivaihe. Olen mennyt tästä osasta läpi useita kertoja henkilökohtaisella matkallani, mutta se on paljon vaikuttavampi kollektiivina … ja planeettana. Epäilen, että teemme tämän taas uudestaan seuraavassa pimennyskäytävässä syksyllä.

Tämä viesti on vain kertomaan, ettet ole yksin. Meilläkin jotka teemme tätä ankkurointia säännöllisesti, on kuoppaista menoa tällä hetkellä. Tuleva energia on intensiivistä ja hellittämätöntä. Asioita ei voi enää sivuuttaa. Herätyskello alkoi soida vuosia sitten, ja niille jotka halusivat välttämättä pysyä unessa, kaadetaan nyt ämpärillinen kylmää vettä päälle. Ne jotka ankkuroivat tätä energiaa, saavat tietysti tuntea sen.

Siinä on sisäänrakennettuja taukoja. Eilen leijuin monta tuntia autuudessa, ennen kuin nuijiminen alkoi taas. Fyysisesti tunnen paljon parantumista ja monia muutoksia. Minulla on paljon lonkkakipua ja sellaista, mikä tuntuu kuin uusilta rauhasilta lonkkien, kylkiluiden ja lantion ympärillä. Hermostoni pärjää hämmästyttävän hyvin, ja tunnen toisen (eetteri)sydämen, mikä on ollut ajoittaista vuodesta 2017. Aivosumu ja selkeys tulevat ja menevät. Tämänhetkinen selviytymismekanismini ovat äänikirjat. On hyvin rauhoittavaa, kun minulle luetaan. Sandra Walterilla on mahtava YouTube-video, miten tästä energiasta selviydytään.

Nautin noista tauoista, ihmetellen fyysisiä muutoksia ja enimmäkseen valmistautuen vaikutukseen, joka tulee kunkin aallon iskiessä. Kuvittelisin, että henkilökohtaiset koettelemukseni ovat ohi niihin aikoihin, kun tämä todella alkaa vaikuttaa maailmassa yleisesti. On luultavasti hyvä kesä pysyä kaukana uutisista ja olla ulkona. Tuntea Maa. Tuntuu, kuin se vapautuisi pitkästä horroksesta. Tätä varten tulimme (vaikka minun täytyy kyseenalaistaa mielenterveytemme). Tuntuu "saa nähdä, miten käy …" -tyyppiseltä hetkeltä. Mutta kuitenkin olen hyvin varma, että onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >