HomeViestejäNatha Jay19.4.2022 - Energiapäivitys

19.4.2022 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
19.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuntuuko siltä, että olet vähän kaukana todellisuudesta? Minusta tuntuu. "Vähän" on vähättelyä. Kuluneella viikolla olen välillä ollut täysin keskittynyt omiin tarpeisiini ja välillä ihmetellyt, olenko edelleen olemassa tällä tasolla. Olen kuullut ihmisistä, jotka eivät tiedostaneet kuolleensa ja vain jatkoivat matkaansa … On ollut noin kummallista. Ihmiset ovat edelleen tekemisissä kanssani, joten oletan olevani edelleen elossa, mutta tyhjennän ylimääräisen omaisuuteni ja päivitän testamenttini, kaiken varalta.

Viime yönä tein unitilassa töitä koko ajan. Siitä on tovi, kun minulla on ollut kiirettä koko yön. Autoin tasapainottamaan sekä kollektiivia että muutamaa yksilöä, kun merkittäviä arkkityyppejä muutettiin tai poistettiin. Muistan sanoneeni jollekin: "Se on ok. Kollektiivista poistetaan vain pelkoa. Se et ole sinä, sinulla on kaikki hyvin." Koko yö meni tyynnyttäessä energiaa, kun ohjelmointikerroksia poistettiin, kuin peittoja sängystä. Kun peitto poistetaan, alemmat kerrokset täytyy oikoa. Tehtäväni oli tuo oikominen. Oli paljon oikomista.

Maaliskuun päivätasauksesta saakka on tuntunut paljon siltä, kuin olisin karusellin keskikappale, joka ankkuroi sen maahan, ja kaikki pyörii ympärilläni. Minun täytyy toisinaan ottaa inkivääriä matkapahoinvointiin. Tänään on yksi noista päivistä. Olen uupunut ja huonovointinen. Sen lisäksi nykyiset ylösnousemusoireet vaikuttavat minulla näkökykyyn, maksaan, muistiin (ja yleensä minulla on erinomainen muisti) ja lonkkiin. Paastoan periaatteessa joka toinen päivä pahoinvoinnin tai ruuansulatuksen hitauden vuoksi. Et ole yksin.

Aika ulkona, jo pelkkä puun katseleminen, auttaa valtavasti maadoittumisessa (helpottaa matkapahoinvointia). Epson-suolakylvyt helpottavat lonkkakipua. Yleisesti ottaen, juo paljon vettä ja mene energiavirran mukana. Mene, kun se tuntuu oikealta, ja lepää, kun se tuntuu oikealta. Kun olet lepotilassa, pidät tilaa Gaialle. Lepääminen on elintärkeää, monista syistä.

Saan tunteen, että olemme siirtymässä yhtä yhtenäistä aikajanaa kohti, mikä merkitsee, että monia ihmisiä on työnnetty paikasta toiseen, kun monet aikajanat yhdistyvät. He menevät nykyisestä (loppuvasta) todellisuudestaan lähimmälle kestävälle aikajanalle … kunnes se on valmis romahtamaan. Sitten heidät siirretään taas kerran. Jos elämäsi ei liiku paljon, olet jo jollain viimeisistä aikajanoista, jotka yhdistyvät yhden ykseysjanan kanssa. Joillekin tämä merkitsee muuttoa, työpaikan vaihtumista tai muutoksia suhteissa. Toisilla (kuten minulla) kyse on enemmän sen parantelemisesta, mitä jo on (uusi maali, kaappien siivoaminen). Tällä erää. Vuosi 2022 on vasta lämmittelyä.

Priorisoi itsehoito ja mene virran mukana. Kun matriisiohjelmoinnin (ehdollistumisen) kerroksia poistetaan, uusi todellisuus voi näyttää sekä vapauttavalta että kauhistuttavalta. Asiat eivät ole niin, kuin ne myytiin meille. Unohda, mitä luulit tietäväsi, ja ole valmis käsittelemään täysin uutta informaatiota, sekä henkilökohtaista että kollektiivista. Voimme oikeasti avata vain mielemme ja nauttia matkasta. Onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >