HomeViestejäNatha Jay4.4.2022 - Kysymys

4.4.2022 - Kysymys

KYSYMYS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
4.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meille kaikille on tuttu se kysymys, keitä olemme. Olemmeko ihmisiä, joilla on henkinen kokemus, vai henkisiä olentoja joilla on ihmiskokemus? Tämä perspektiivimuutos voi muuttaa kaiken maailmassasi. Sen muuttaminen, miten näet itsesi, muuttaa jokaista vuorovaikutustilannetta ja kaikkia ajatuksiasi jostain tilanteesta. Nyt on aika esittää syvempiä kysymyksiä siitä, miten näemme itsemme.

Mitä jos olemme luojajumalia koulutuksessa? Mitä jos meitä on vain yksi, ja kaikki ympärillämme on koulutushologrammia?

Mysteerikoulut opettavat, että olemassaolo on ympyrä, jossa keskipiste on kaikkialla eikä kehää ole missään. Jos olemme jokainen oman tarinamme keskipiste, voiko jokainen muu ihminen jonka kanssa olemme tekemisissä, olla heijastus siitä, mitä uskomme alitajuisesti? Miten paljon vaikutusvaltaa sinulla on henkilökohtaisesti omaan kokemukseesi? Maailmaan?

Tämä on syventävä opetus, joten jos se tuntuu naurettavalta, lopeta vapaasti lukeminen. Kirjoitan usein enemmän "egohallintatasolle". Tämä viesti tulee jatkuvasti läpi, joten täytyy olla aika siirtyä egon ohi, ainakin joillain. Omassa kokemuksessani ihmiset ovat juuri niin voimakkaita, kuin he ajattelevat olevansa. Ihmiset ovat itseä rajoittavia olentoja. Kasvamme vain niin pitkälle, kuin mielen aita sallii, vaikka tuo aita on alitajuinen. Sitten kun alitajunta on siivottu, katso, oletko valmis siirtämään tuota aitaa vähän.

Ammattilaisvinkki. Jos yrität hypätä tähän vaiheeseen ennen alitajunnan siivoustyön tekemistä, sitä kutsutaan henkiseksi ohitukseksi. Työsi tällä tasolla ei ole ainoastaan tehotonta, vaan sinut myös haastetaan sisäisen valmistautumisen puutteesta. Tee alitajuisten haavojesi ja ohjelmiesi sotkuinen puhdistustyö, ennen kuin yrität edistyneempää työtä.

Sitten kun olet siirtynyt henkilökohtaisen vallan ja esoteerisen vallan ohi, on aika leikkiä luomisen kanssa. Ei huolta tämän informaation joutumisesta vääriin käsiin. Henkilö ei voi edes päästä näille tasoille egoperspektiivistä. Pelissä on tasoja, etkä voi vaikuttaa korkeammalle tasolle, ennen kuin jätät egotason. Se on hyvin samanlaista kuin yrittää kytkeytyä ihmissydänverkkoon, ennen kuin on palvelemisen paikassa – se ei toimi kovin hyvin.

Ensimmäinen askeleesi tulemisessa siksi, kuka oikeasti olet, on harmonisoitua omien korkeampien ulottuvuuksiesi kanssa. Tämä on hyvin yksinkertaista paperilla – keskity hengitykseen, hiljennä mieli, tunne keho täysin ja anna energian virrata lävitsesi. Käytännön sovelluksena, mieli ei ehkä halua hiljentyä tarpeeksi antamaan muun tapahtua. Suosittelen noina aikoina toistamaan mielessä suosikkimantraasi. Itse käytän lausetta: "Anna minun olla avoin sille mahdollisuudelle, että asiat ratkeavat paremmin, kuin olin suunnitellut." Löydä jotain, mikä rentouttaa ja avaa sinua, ja jatka toistamista, kunnes mielesi ymmärtää, että sen tehtävä on vain fokusoitua siihen. Itsemestaruus on mentaalista mestaruutta.

Ainoa aikomus on henkilökohtainen harmonia. Tässä vaiheessa se on oikeasti kaikki. Korkeammalla itselläsi on suurempi suunnitelma, kuin ihmisegomielesi olisi voinut edes kuvitella, joten harmonia on tavoite. Ammattilaisvinkki. Jos haluat leikkiä matriisin kanssa muuttaaksesi säätä tai lopettaaksesi sodan, toimit edelleen egotasolla. Harmonia korkeampien ulottuvuuksiesi kanssa tuo automaattisesti sisään rauha- ja yhtenäisyysenergiaa. Kiinnijääminen ulkoiseen maailmaan on vain häiriötekijä. Kyllä, se on häiriötekijä myös niille, joita pommitetaan. He ovat tietysti mestarikurssissa ja kohtaavat suurempia haasteita, kuin vain mielen hiljentäminen.

Luojatasolla jokainen on pätevä ja kykenevä. Meillä kaikilla on haasteita, jotka kykenemme voittamaan. Jotkut pystyvät voittamaan olosuhteet, joita me voimme tuskin ajatella vaipumatta epätoivoon, kun taas toiset näyttävät kamppailevan pienimpienkin ongelmien kanssa. Meillä kaikilla on haastetaso, jonka pystymme hallitsemaan. Uskossa on oikeasti kyse luottamuksesta polkuun. Sitä paitsi, pelin "luojajumalatasoa" voi pelata vain sisältä.

Harmonisoituminen korkeamman itsesi kanssa on hengen ruumiillistamista. Tämä sallii korkeampien ulottuvuuksiesi olla enemmän läsnä fyysisessä muodossa. Rauha maan päälle? Yltäkylläisyyttä kaikille? Luulen olevan kyse siitä, miten pitkälle voimme viedä sen, tai miten isosti voimme ajatella. Jos olemme henkisiä olentoja, joilla on ihmiskokemus, niin fyysinen kuolema on selviö. Jos olemme luojajumalia koulutuksessa, mahdollisuuksia on runsaasti. Egoperspektiivistä katsottuna, minulla ei ole halua elää fyysisessä kehossa yhtään pidempään, kuin on pakko. Luojajumalaperspektiivistä katsottuna, haluan leikkiä noiden mahdollisuuksien kanssa.

Siis kuka olet, ja oletko valmis nostamaan tasoa? Toivottavasti näen valosi pelilaudalla. Vai onko se minun valoani? Loppujen lopuksi, meitähän on täällä vain yksi …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >