HomeViestejäNatha Jay11.3.2022 - Lentohiekkaa

11.3.2022 - Lentohiekkaa

LENTOHIEKKAA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
11.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu on ollut hullun nopea ja hyvin epävakaa. Minusta todellisuus tuntuu sopivan siihen, mitä minulle opetettiin Coloradon säästä: "Etkö pidä säästä? Anna sille 15 minuuttia." Osun johonkin vaikeaan paikkaan maailmassani, ja menen pitkäkseni tunniksi, ja se muuttuu. Ennen pystyin herätessäni sanomaan, mihin päivä oli menossa, mutta nyt on täysin uusi maailma joka kolmas tunti tai nopeammin.

Toipuvana kontrollifriikkinä määritelmäni helvetistä oli ennen lentohiekka – jonka päällä parhaillaan seisomme. Kummallista kyllä, nykyinen tilanne saa minut innostumaan eikä sekoamaan. Asiat etenevät ehdottomasti, ja tätä varten tulin. Tehtävä suoritettu! Nyt menen vain muiden mukana. Riemastuttavaa!

Oletan sanovani sen, minkä jo tiedät ajankohtaisista tapahtumista: kaikki on ok, älä harhaudu. Sielutasolla, ihmiset suostuivat esittämään tiettyjä rooleja. Sielutasolla, jokainen lähtö fyysisen kuoleman kautta ajoitettiin ennen syntymää. Kuolema ei ole pahis. Edes pahikset eivät ole pahiksia. Kaikki menee vielä paremmin, kuin suunniteltiin. 5D-ihmissydänverkko on tukevasti paikoillaan. 3D-matriisia ei tueta enää energeettisesti, ja sitä pitää kasassa nyt vain muutama ego. Nuo egot taipuvat illuusion painon alla. Pian.

Hetken mestaruutta on mennä virran mukana. Kun energia liikkuu, liiku sen mukana. Kun energia hidastaa, hidasta sen mukana. On aikoja, jolloin mieleni on valmis toimintaan, mutta kehoni ei tee sitä. Keho voittaa. Nautin tästä seikkailusta vain fyysisen astiani ansiosta. Kehomme käy läpi merkittävää kohotusta, kun siirrymme kristallirakenteeseen. Ole ystävällinen itsellesi. Vesi ja lepo on tärkeämpää kuin koskaan. Voit käyttää mieltä levätessäsi – kuvittele vapaa ja yltäkylläinen maailma. Uuden maailman kuvitteleminen on varsinainen työ nyt. Taas kerran, päiväunelmointi kannattaa.

Henkilökohtainen ego muuttuu myös nopeasti. DNA:n tullessa kristalliseksi (solumuistihäiriöt) ja magneettinapamuutoksen häiritessä muistia, meiltä kaikilta on melko lailla otettu pois se, kuka ennen olimme. Tämä on uusi normaali. Anna ihmisten muuttua, itsesi mukaan luettuna. Olen ryöminyt takaisin luonnolliseen perusolemukseeni vuodesta 2017 saakka, mutta nyt (maaliskuu 2022) se etenee nopeasti. Ihmettelen, kuka olen ensi kuussa … ensi viikolla … kolmen tunnin päästä. Miten uskomatonta aikaa elää!

Jos sinusta tuntuu uskomattomalta, maadoita tuo energia arvostamalla sitä tietoisesti. Jos sinusta ei tunnu uskomattomalta, tunne se täysin ja tarkista, jumittaako jokin psyykessäsi. Joskus tarvitsen asennemuutosta, joskus minun tarvitsee vain rakastaa itseäni, kun se menee ohi. Vain sinä tiedät, mitä sinä tarvitset. Ellei jokin ole todellinen ongelma, se menee ohi nopeasti. On itsetuntemusta ja henkilökohtaista mestaruutta tietää, mitä tapahtuu sisälläsi, ja toimia sitten tarkoituksenmukaisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >