HomeViestejäNatha Jay20.2.2022 - Välitilassa

20.2.2022 - Välitilassa

VÄLITILASSA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
20.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen työskennellyt aikajanojen kanssa lapsesta saakka. Oivalsin vasta vuosikymmenten päästä, mitä tein – se oli vaistomaista. Ihmettelin kolmikymppisenä paljon, miksi ihmiset tekivät niitä valintoja, joita tekivät. Eivätkö he nähneet, mihin tuo valinta vie? Ei, he eivät "nähneet". Minulla oli Sherlock Holmesin kyky "nähdä" sellaista, mitä muut eivät koskaan edes huomanneet. Ei enää.

Sekä tiedeyhteisö että intuitiivinen yhteisö ovat yhtä mieltä siitä, että Maan magnetosfääri heikkenee. Tämä muuttaa gravitaatiota, ja se muuttaa muistia. Tämän magnetismimuutoksen voi havaita katsomalla napojen liikettä. Tämä kaikki on tiedejuttua, joten sen voi aina etsiä, jos kiinnostaa. Ainoa ero tieteellisen näkemyksen ja intuitiivisen näkemyksen välillä on tarinan loppu. Tiede suunnittelee maailman loppua, kun taas henkisyyteen kallellaan oleva porukka juhlii uuden maailman alkua.

Aikajanat ovat yhteydessä gravitaatioon ja geomagneettikenttään. Kun magnetosfääri heikkenee, sama tapahtuu myös muistoillemme (karman aiheuttajat) ja kyvylle "nähdä" tulevaisuus. Meidät kaikki pakotetaan nyt-hetkeen, koska siinä kaikki on, ilman että Maan magnetismi pitää lineaarisen ajan paikoillaan. Vuosia olen sanonut, että tämä on evoluutiokysymys, ei mitään "hyväksi tai huonoksi" tuomittavaa. Vain olemalla täällä nyt olemme kaikki seuraavan askeleen arvoisia. Valintana on vain, virtaako sen myötä tai vastustaa sitä. Tässä sitä ollaan vuodessa 2022, juuri oikeaan aikaan tätä nollausta varten. (Artikkeli "2022 – suuri nollaus" 2.12.2021)

Ensi kuussa pidän kurssin merkabasta, ja siihen sisältyy osio aikajanoista ja aikamatkustuksesta. Suurin osa siitä ei ole enää relevanttia. Nykytilanteessa on enemmän kyse kvanttikentän "kyllästämisestä/saturoimisesta" kuin aikajanojen valitsemisesta. Tarkoitan tällä sitä, että lähetetään tarkoituksella jokin tunne henkilökohtaiseen kenttään ja sitten annetaan elämän vetää magneettisesti asioita siihen. Ei enää yksityiskohtien kontrollointia. Ei enää aarrekarttoja. Ei enää kaukaisia tavoitteita. Vain oma sydän joka vetää magneettisesti elämäsi. Paljon vähemmän työtä, sitten kun pääsee siitä jyvälle.

Löydämme itsemme tästä välitilasta. Elämäni tulee vaikeaksi vain, jos yritän "saada asioita tapahtumaan", kuten minulla oli ennen tapana. Henkilökohtainen draivi on out, ja henkilökohtainen omistautuminen omalle energialleen on in. Kun fokusoin energiani kiitollisuuteen ja arvostukseen, asiat virtaavat. Korkeammalla itselläni on joka tapauksessa paljon parempi idea siitä, mitä haluan, joten minun tehtäväni on harmonisoida energiani tuon aspektini kanssa. Tämä on kokopäivätyötä.

Olen ehdottomasti intuitiivisessa yhteisössä, joka juhlii uutta … mutta tiedän myös, että vanha romahtaa. Nämä muutokset magnetosfäärissämme (taajuus) saavat vanhan toimintamallin romahtamaan. Kun ihmiset takertuvat tuttuihin egotapoihin (perustuuhan ego muistiin), elämästä tulee aina vain sekasortoisempaa. Ole ystävällinen itsellesi ja muille. 2022 on vasta lämmittelyä. Helpointa meno on, kun yhdistyy joka päivä kiitollisuuteen. Tästä syystä tulimme tänne … onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >