HomeViestejäNatha Jay25.1.2022 - 5D-silta

25.1.2022 - 5D-silta

5D-SILTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
25.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on varmaan se kohta, jolloin aikajanajakautuminen on kiistämätöntä, ainakin minulle. Kun illuusio romahtaa, minut valtaa autuus ja ilo. Tiedän, että jotkut ovat ohittaneet tämän kohdan, ja monet vielä kärsivät kovasti illuusiossa, mutta tämä tila on uusi minulle. Haluan vain jakaa joitain kokemuksiani, jotta tiedät, että se on outoa. Elämä muuttuu energeettisesti, sekä syyulottuvuuksissa että henkilökohtaisessa kokemuksessa.

Olen kirjoittanut vuosia egon häviämisestä. Tämä on erilaista. Sen sijaan että tuntuisi kevyemmältä, kun käsittelee esiin putkahtelevia egotarinoita, tämä on enemmän kuin tuoksi keveydeksi/valoksi tulemista, eikä enää välitä egotarinoista. Jumalaista apatiaa. En yksinkertaisesti välitä. Tiedän ehdottomasti ydintasolla, että kaikki selviää täydellisesti. Sen sijaan, että huolta kajastaisi katsoessani maailmaa, olen nyt vain huvittunut. Eivätkö ihmiset olekin luovia? On hyvin monia tapoja nähdä maailma!

Tämä kokemus on avoin kaikille, kun heidän vapaan tahdon valintansa yhtyvät heidän sielusuunnitelmaansa. Yksilöjen täytyy valita harmonisoitua korkeamman/sisäisen Itsensä kanssa, ja silloin sielu voi auttaa uskomattomilla tavoilla. Jos olemme oppineet jotain vuoden 2020 jälkeen, se on mielen voima. Uskotko yhteen poliittiseen puolueeseen? Niin se on! Uskotko tieteeseen? Niin se on! Uskotko, että jokin joko tappaa tai pelastaa sinut? Niin se on! Narratiivit jokseenkin kaikesta muuttuvat tänä vuonna, mutta ainoa paikka jossa tällä muutoksella on merkitystä, on oma pääsi. Anna vakaumustesi muuttua uuden informaation myötä.

Yksi kirjoittaja jota seuraan, laittoi tämän henkilöhistoriaansa: "Oxfordin pilkku = kukkula, jolla olen valmis kuolemaan." (Suom. huom. "Oxfordin pilkku" on englannin kielessä sanaluettelon viimeinen pilkku, joka on ennen konjunktiota/sidesanaa, esimerkiksi ,ja ,tai.) Hah-hah! Samalla kun tämä huvittaa minua loputtomasti, minusta se on hyödyllinen työkalu muutaman seuraavan kuukauden. Riippumatta siitä, mitä tulee valoon, kannattaako sinun jumittaa jääräpäisesti omissa uskomuksissasi? Onko "oikeassa oleminen" se kukkula, jolla olet valmis kuolemaan? Joillakin se on. Kyllä, tarkoitan fyysistä kuolemaa. Silloin kun annetaan väärä syöpädiagnoosi, jotkut ihmiset kuolevat, koska he uskovat kuolevansa. Älä sekoita sitä, mitä sinulle kerrotaan, varsinaiseen totuuteen, vaikka luottaisit kuinka paljon sen lähteeseen. Ainoa lähde joka antaa täsmällistä informaatiota tässä kohtaa, on sisäinen Lähteesi.

Mielen voima voi muuttaa fyysistä kehoasi, joko paremmaksi tai huonommaksi. Sekä keholla että sielulla on oma viisautensa. Ainoa tehtäväsi on saada myös mieli luottamaan siihen. Harmonisoidu sieluusi (korkeampi itse, moniulotteinen itse, henki) ja rakastavasti tue kehon terveyttä. Laita kaikki ajatuksesi noihin tavoitteisiin. Anna maailman tehdä, mitä sen täytyy, ja fokusoidu omaan harmoniaasi.

Sitten kun pääset kaiken sen läpi, tehtävänä on maadoittaa tuo energia ja tehdä näin polusta helpompi seuraavalle ryhmälle. Ihmiset kysyvät, mitä olen puuhaillut, ja voin sanoa vain: "tuntenut oloni upeaksi!" Tunnen todella, että tämä on tehtäväni tällä hetkellä – tuoda mahdollisimman paljon lohtua, iloa ja kauneutta omaan maailmaani, koska se kylvää siemeniä ihmissydänverkkoon. Energiainsinööri, joka rakentaa siltoja. 5D on tarttuvin asia tällä planeetalla nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >