HomeViestejäNatha Jay16.1.2022 - Ruumiillistuminen on omituista

16.1.2022 - Ruumiillistuminen on omituista

RUUMIILLISTUMINEN ON OMITUISTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
16.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedän, etten olen kirjoittanut vähään aikaan. Rehellisesti sanottuna, ruumiillistumiskokemus muuttuu joka päivä, ja minulla on ollut vaikeuksia tajuta sitä jollain kieleksi tulkittavalla tavalla. On ollut omituista. Melko onnellista yleisesti, mutta hyvin outoa. Kehoni tarpeet muuttuvat jatkuvasti. Tunnetilani on tavallisesti jossain tyytyväisen ja autuaan välillä, mutta on myös ollut pari hullua päivää. Luotettava järjestykseni on muuttunut jatkuvasti muuttavaksi virraksi. "Omituinen" on ainoa sana kattamaan sen.

Uusi normaali on, että ajasta tulee vähemmän lineaarinen. 4D muuttuu dramaattisesti ja sen myötä tunteemme lineaarisesta ajasta, ja myös mentaalinen manipulointi. 4D sisältää astraalitason, jota on käytetty manipulointiin ja kontrollointiin pelon ja ryhmäajattelun avulla. Kysymys ei ole siitä, mitä uutisissa on, vaan miten moni ihminen sammuttaa ne ja prosessoi sisäisesti. Ihmiset ovat kyllästyneet olemaan johdettavana. Olemme valmiita opastamaan itseämme omalla sisäisellä kompassillamme.

Lineaarisen ajan paikalle tulee jatkuvasti läsnä oleva nyt-hetki. Tämä on osa kuolemattomuuttasi. Matkasi jokainen askel, jokainen hetki toi sinut tähän, ja matka jatkuu samalla tavalla. Jos jokin ei tunnu aivan oikealta, niin odota. Kun on oikea tilanne ja oikea aika, tiedät sen. Pidän tutkimisesta, mutta tiedän välittömästi oikean polun, kun tunnen sen. En eksy enää jumppaamaan mielessä. Kun yritän selvittää asioita pelkästään mielellä, edistyminen pysähtyy. Polku täytyy tuntea, sitten mieli voi tulla mukaan toiminta-askelia varten.

Kehomme muuttuu, sekä energeettisesti että fyysisesti. 3D sisältää fyysisen olemassaolomme pieninä hiilipohjaisina yksikköinä. Tämä on fyysistä ylösnousemista 5D:hen, joten kehostamme tulee kristallisempi. Ylösnousemusoireitani olivat ennen väsymys ja kipu, nyt on enemmän kyse sopeutumisesta parantuneeseen kuuloon ja hajuaistiin ja eläintelepatiaan. Aistini ovat terävöitymässä, riippumatta siitä, minkä lääketiede sanoo mahdolliseksi. On tärkeää muistaa, että luonnontieteet ja lääketiede kertovat meille vain nykyisen ymmärrystasomme. Älä koskaan sekoita nykyistä ymmärrystasoamme varsinaiseen totuuteen. Kun fyysisyytemme kehittyy, niin myös tieteemme kyseisestä aiheesta.

Kehoni on ollut selkeä muuttuvista tarpeistaan. Joinain päivinä syön kunnon määrän ruokaa, kun taas toisina päivinä nautin kourallisen pähkinäsekoitusta ja paljon vettä. Joinain päivinä sokeri kuulostaa kamalalta, ja toisina päivinä suola. Tunnen hermostoni muuttuvan. Kehoni pyysi minua lopettamaan kaikki lisäravinteet vähäksi aikaa. Noudatan kaikkia pyyntöjä, ja kehoni tuntuu rentoutuneelta ja onnelliselta. Sain covidin marraskuussa, ja kuukauden uupumuksen jälkeen minusta tuntuu paremmalta kuin vuosikymmeniin. En ole ainoa, joka on maininnut terveyden parantuneen toipumisen jälkeen. Voisiko tämä vitsaus toimia DNA-päivityksenä? Epäilemättä se on ihmisen keksimä virus (oireet muuttuvat joka päivä), mutta luonto taivuttaa aina asiat omiin tarpeisiinsa. Luonto voittaa aina.

Mentaalisesti minulla on ollut paljon vähemmän huolta ja tuomitsemista. Juonena on, että kun sanani karkaavat henkilökohtaisesta rehellisyydestäni, joudun kovaan kierteeseen. Aivan yhtäkkiä en pysty lakkaamaan ajattelemasta, mitä olisin halunnut sanoa eri tavalla. Tämä on uutta minulle. Tuloksena on, että olen paljon tarkempi sekä ajatuksissani että sanoissani. Sillä on oikeastaan hyvin vähän tekemistä tuon toisen ihmisen kanssa, ja se liittyy kaikin tavoin omaan rehellisyyteeni. Harmonia korkeamman itsen kanssa tekee integroinnista tasaisempaa. Kaikesta mikä on epäharmoniassa, tulee nopeasti ilmeistä.

Minusta kaikkein oudointa (tässä superoudossa prosessissa) on täydellinen persoonallisuusmuutokseni. Olen aina ollut suunnittelija ja hyvin taitava kurinalaisuudessa, ja nyt suunnitelmat ovat jokin hahmotelma (ilman todellista aikataulua) ja kurinalaisuuteni kohdistuu joustavuuteni säilyttämiseen. Oliko persoonallisuuteni noin epäharmoniassa aiemmin? Luulen niin. Mutta luulen myös, että se oli tarpeellinen selviytymistaito pysyäkseen hengissä tällä planeetalla ennen tätä. Vanha persoonallisuuteni palveli minua hyvin, nyt on jonkin muun aika. Joka aamu ihmettelen, minkä osan itsestäni löydän. Se on kuin sieluhakua konfettien kera. Omituista, mutta hauskaa!

Joka tapauksessa toivon, että tämä päivitys on hyödyllinen. Et ole yksin, ja "olet aivan yhtä täysjärkinen kuin minä" (Luna Lovekiva, Harry Potter). Ihmettelen, mitä seuraavaksi tapahtuu …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >