HomeViestejäNatha Jay18.10.2021 - Tulevaisuuden navigoiminen

18.10.2021 - Tulevaisuuden navigoiminen

TULEVAISUUDEN NAVIGOIMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
18.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meillä on taipumusta ajatella, että tulevaisuus on suhteessa menneisyyteen. Mentaalisesti meillä ei ole muita vaihtoehtoja, koska voimme tietää vain sen, mille olemme altistuneet. Kuitenkin intuitiivinen yhteisö sanoo jatkuvasti, ettei tulevaisuus muistuta mitenkään menneisyyttä, kertomatta juurikaan käytännön yksityiskohtia. Minä rakastan käytännön yksityiskohtia, ja olen myös vähän edellä ensimmäistä suurta aaltoa, joten olen uutterasti selvittänyt tätä uutta toimintamallia. Voin sanoa kokemuksen varmuudella, ettei tulevaisuus muistuta mitenkään menneisyyttä.

Menneisyys perustui joko alitajuiseen tai tietoiseen mieleen (jotka liittyivät toiseen ja kolmanteen chakraan). Pelin pointti oli ryömiä ulos alitajuisista kaavoista ja ohjata toimintaansa tietoisella mielellä (vapaa tahto, henkilökohtainen voima). Tähän liittyi paljon ponnistelua. Vaati runsaasti henkilökohtaista varjotyötä vapauttaa mieli alitajuisesta ohjelmoinnista, ja sen jälkeen paljon kurinalaisuutta ja fokusoitumista vapaan tahdon (tietoisen luomisen) valjastamiseen. Nämä ovat oleellisia askelia, ja monet selvittävät edelleen asioita tällä tasolla. Taas kerran, tämä on oleellista työtä. Täytyy olla tietoinen ja voimaantunut, ennen kuin voi siirtyä eteenpäin. Pointtina on, että nyt on jotain, mihin siirtyä, ja se on kaikkien ulottuvilla, sitten kun he ovat valmiita.

Vanha toimintamalli perustui työntämiseen, kun taas uusi perustuu vetämiseen. Sydänenergialla magnetisoiminen on uusin ilmentämismuoto. Sen sijaan, että panemme asioita tapahtumaan, annamme asioiden tapahtua, yhteensopivasti oman värähtelymme kanssa. Jos värähtelymme vetää ei-haluttuja ihmisiä ja kokemuksia, voimme pitää sitä merkkinä, että meillä on jotain muutettavaa sisällä. Tämä toimii hyvin tehokkaasti, jos on tehnyt jo työn alitajuisessa ja tietoisessa mielessä. Jos niissä on vielä tehtävää, tee se kaikin mokomin. Meidän kaikkien täytyy toisinaan palata taaksepäin puhdistamaan asioita.

Uuden toimintamallin varsinaista työtä on sopeutua ja ylläpitää valitsemamme taajuus. On ilmiselvää, jos taajuutemme on epätasapainossa, koska epämiellyttäviä asioita alkaa tapahtua, ja sen voimakkuus lisääntyy, kunnes perustaajuutta tarkistetaan. Se on kuin lumipallo, joka vierii alamäkeä ja lisää kokoa ja vauhtia mennessään. Parasta on saada virhe kiinni varhain ja tehdä korjaukset nopeasti. Tästä syystä ihmisen täytyy olla tietoinen ja voimaantunut ennen tämän askeleen ottamista – hänen täytyy olla riittävän itsetietoinen huomatakseen, milloin asiat menevät poikittain, ja riittävän voimaantunut muuttaakseen omaa ajatteluaan. Voit ajatella tätä taajuutesi pitämisenä korkealla tai itsesi pitämisenä korkeammalla aikajanalla. Sama asia.

Ymmärrä, etten tarkoita kuulostaa nenäkkäältä tai kieltävän asioita. Olen tietoinen, että 3D-maailma on hajoamassa, ja sitä on hyvin tuskallista katsella. Todellinen vallankumous ei tule siitä, että taistellaan vanhaa vastaan, vaan siitä, että käännytään täysin poispäin vanhasta ja otetaan vastaan uusi. Jos kaikki kääntävät selkänsä vanhoille peleille, ei ole ketään taistelemassa vanhan toimintamallin puolesta. Mikä tärkeämpää, vanhalla ei ole tukea. Anna sen hajota … se on ainoa tie eteenpäin. Ota aikaa surra vanhan menettämistä, mutta tiedä, että tapahtuu myös uuden syntymää.

Meillä jokaisella on pääsy valitsemaamme taajuuteen (aikajanaan), ja voimme kukin siirtyä taajuudesta toiseen koska tahansa. Korkeampi aikajana perustuu rakkaustaajuuteen, kun taas alempi aikajana perustuu pelkotaajuuteen. Kaikkien ihmistunteiden juuret ovat toisessa näistä kahdesta ilmaisumuodosta. Minulla ei ole koskaan ollut paljon pelkoa elämässäni, mutta minulla oli hyvin paljon vihaa, jolla on juuret pelossa. Se, ettet tunne pelkoa pelkona, ei merkitse, ettei se ole lähtökohtatunteesi. Rakkaustaajuuden ylläpitäminen saattaa vaatia uutteruutta ajatustensa uudelleenkouluttamisessa.

Korkeamman taajuuden ylläpitäminen vaatii kolmea asiaa: pidä mieli kurissa, tue kehoa ja harjoita kiitollisuutta joka päivä. Mieli vaatii tiedostamista ja kurissapitämistä, ettei se vatvo pelkoajatuksia tai hyppää ylivoimaisuuteen ja ahdistukseen. Saat valita, mitä vatvot. Valitse viisaasti. Keho tarvitsee tukeasi ollakseen mahdollisimman terve. Suoliston heikko terveys voi vaikuttaa kovasti mieleen. Probiootit ja hyvä ruokavalio voivat muuttaa elämäsi. Kiitollisuus on harjoitus, jota joka tahansa voi tehdä, ja se on nopein tapa avata tuo magneettinen sydänenergia. Se lisää myös sisäistä suhdettasi ja luottamustasi elämänpolkuun.

Kaikki nämä asiat vaativat aikaa ja harjoittelua. Aloita tänään, ja jatka siitä. Kaikki ovat erilaisia, mutta meillä kaikilla on tila ja kyky kasvaa. Tervetuloa uuteen toimintamalliin!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >