HomeViestejäNatha Jay6.10.2021 - Yhden aikakauden loppu

6.10.2021 - Yhden aikakauden loppu

YHDEN AIKAKAUDEN LOPPU

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunnen tavallaan kunnioitusta niitä opettajia kohtaan, jotka pystyvät työskentelemään samalla tasolla koko elämänsä. Olen kai samanlainen joissain asioissa. Kun ennen opetin tanssia, opetin kaikenikäisiä, mutta erikoistuin nuoriin lapsiin, 3–6-vuotiaisiin. Se toimi hyvin, koska useimmat studionomistajat kamppailivat alle 7-vuotiaiden lasten opettamisen kanssa. Minulla ei ollut ongelmia. Lapset olivat onnellisia ja tarkkaavaisia, ja luokkieni koko kasvoi.

Itseni kehittämisessä en pysy samalla tasolla kovin kauaa. En ole oikein varma miksi. Kenties siksi, että haluan opettaa sen, mitä olen juuri oppinut, ja haluan jatkaa oppimista. Ongelmani tällä hetkellä on, että olen saavuttanut paikan, jossa kaikki tuntuu olevan täysin järjestyksessä, ja näin en tunne kutsumusta enää kommentointiini. Ainakaan tällä erää. Tämä näkemys saattaa muuttua ensi viikolla. En osaa sanoa, minne olen matkalla … Leijun vain autuudessa ja luottamuksessa. Se tuntuu melko uskomattomalta.

Kenties tämä autuas tila johtuu päätöksestä olla lopultakin kokonaan korkeammalla aikajanalla. Olen täysin tietoinen, että 3D-maailma näyttää olevan menossa päin helvettiä, mutta voin myös nähdä, miten se selviää täydellisesti. Se antaa ihmisille syyn pitää taukoa ja todella miettiä maailmankuvaansa. Se antaa ihmisille tilaisuuden seurata sitä, mikä on todella ja syvällä tasolla tärkeää heille. Olen täysin rento (ainakin nyt) antamaan ihmisten olla tässä prosessissa siellä, missä he ovat. Kenties rajani ovat parantuneet. Tiedän, että luottamukseni elämään on.

Tiedän, miltä kieltäminen tuntuu, eikä tämä ole sitä. Tiedän, miltä apatia ja tappio tuntuu, eikä tämä ole lähelläkään sitä. En vain välitä, mutta ei huonolla tavalla. Minulla on täydellinen luottamus kaikkien kykyyn tehdä tämä muutos sisältä käsin, ja se tapahtuu heidän omana aikanaan. Uskon, että kannattaa kylvää siemeniä, mutta sitten kävellä vain pois ja jättää ihmiset kulkemaan omaa tahtiaan. Minun siemeneni ovat kirjani.

Olen pyytänyt muita astumaan rooliinsa opettajina jo melkein viisi vuotta. Muutama on astunut, ja teitä arvostetaan. Olen hiljattain myös törmännyt bloggaajaan, josta te ehkä nautitte. Hänen nimensä on Anna Mercury, ja hänen sivustonsa on AllGodsNoMasters.com. Hänet löytää myös Medium.comista. Nautin hänen tyylistään ja näkemyksestään. Haluat ehkä käydä tsekkaamassa hänet tämänhetkisen kirjoitustaukoni myötä. Kun löysin hänet, oli suuri helpotus nähdä jonkun täyttävän se aukko, jonka tunnen jättäväni. Tiedän, että te löydätte jokainen itse sen, mitä tarvitsette, mutta minulle oli kuitenkin helpompaa tietää, että hän oli kirjoittamassa.

Suunnittelen jatkaa kirjoittamista, vaikken yhtä paljon. Tämän muutoksen toisella puolella, suurin osa ajastani ja huomioistani käytetään uuden energian integroimiseen ja luonnon ihastelemiseen. Lineaarinen aika tuntuu irrelevantilta, kun kaikki tapahtuu nyt-hetkessä. Viimeisimmät harrastukseni ovat aikajanoilla hyppiminen ja telepatia eläinten ja hyönteisten kanssa. En pysty oikein ilmaisemaan sitä sanoin. Ytimeltäni olen sisäisen tilan tutkimusmatkailija. Teen paljon asioita, joihin meillä ei ole tällä hetkellä sanastoa. Ei ainakaan vielä. Jatketaanpa mahdollisuusrajojen työntämistä. Omassa kokemuksessani ihmiset ovat juuri niin voimakkaita, kuin ajattelevat olevansa. Vapaus ja täysivaltaisuus ovat osa tuota pakettia, joten ollaanpa niitä, joita tulimme tänne olemaan. Nähdään uudessa nyt-hetkessä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >