HomeViestejäNatha Jay23.9.2021 - Onnellista päiväntasausta!

23.9.2021 - Onnellista päiväntasausta!

ONNELLISTA PÄIVÄNTASAUSTA!

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
23.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedän, että olen päivän myöhässä, mutta päiväntasausenergiat aiheuttivat minulle todella yllätyksen eilen. Siihen liittyi kahden tunnin torkut. Korvien soiminen oli valtavaa. Minulla ei ole aavistustakaan, miten nukuin. Energian virtaaminen lävitseni oli aistittavaa. Jotain intensiivisiä muutoksia tapahtuu ehdottomasti. Monet ihmiset olivat minuun yhteydessä täysikuun ja päiväntasauksen välillä, koska kaikki heidän elämässään kääntyi ylösalaisin.

Myös intensiivisyyden kera, olen aina rakastanut Vaa'an päiväntasausta. Opin hiljattain mahdollisen syyn astrologiasta. Se on aika, jolloin menemme minusta meihin. Kuudessa ensimmäisessä merkissä, Oinaasta Neitsyeen, on kyse itsemme löytämisestä yksilöinä (minä). Seuraavissa kuudessa merkissä, Vaa'asta Kaloihin, on kyse siitä, miten olemme vuorovaikutuksessa muiden kanssa (me). Sovellamme itsetuntemustamme kokonaisuuteen. Kaunista.

Tämä selittää myös, miksi vuosittainen energiaennusteeni ei koskaan vastaa kalenterivuotta. Minusta tuntuu, että vuoden todellinen energia on maaliskuusta syyskuuhun, päiväntasausten väli. Tällöin integroimme tuon energian henkilökohtaisella tasolla. Syyskuun päiväntasauksesta maaliskuun päiväntasaukseen siirrymme vähitellen vanhasta energiasta uuteen energiaan. Sekoittuminen. Tällöin valitsemme, miten toteutamme tämän uuden energian jokapäiväisessä vuorovaikutuksessamme muiden kanssa.

Olemme juuri astuneet vuoden 2022 sekoittumisjaksoon. Samalla kun 2022 tuntuu yleisesti ottaen lempeältä ja kauniilta, tuntuu myös, kuin astuisimme siihen järkyttyneessä hiljaisuudessa. Minulla ei ole aavistustakaan, miltä se näyttää, mutta koska 2021 on paljastumisen ja uudelleenjärjestelyn vuosi, arvaisin, että muutama iso paljastus on tulossa. Muista aina, että vanhan täytyy hajota tekemään tilaa uuden rakentumiselle, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Tietysti meillä on aina mahdollisuus hyppiä aikajanoilla, ainakin omassa elämässämme.

Olemme massaheräämisessä, ja jos luet näitä sanoja, olet päässyt tarpeeksi pitkälle polulla ollaksesi palvelemassa tätä muutosta. Sinun ei tarvitse irtisanoutua päivätyöstäsi tai alkaa pitää retriittejä. Sinun täytyy vain olla avoin. Avoin sydämesi ja mielesi vetävät luonnostaan ihmisiä luoksesi. Puhu heidän kanssaan. Itse asiassa enemmän on kyse kuuntelemisesta kuin puhumisesta. Kerro heille, etteivät he ole yksin. Osoita heille jokin suunta ehdottamalla kurssia tai nettiryhmää tai kirjaa, joka auttoi sinua. Tämä kaikki vaatii sinulta vain halukkuutta olla avoin. Universumi jatkaa siitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >