HomeViestejäNatha Jay15.9.2021 - Aikajanoilla hyppiminen

15.9.2021 - Aikajanoilla hyppiminen

AIKAJANOILLA HYPPIMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
15.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maailma on surrealistinen tällä hetkellä. Mekään jotka olemme tottuneet näkemään tulevaisuuteen, emme onnistu siinä kovin hyvin tässä kohtaa. Tunnen kehityskaaren muuttuvan joskus useita kertoja päivässä. Kuka sitä liikuttaa? Me liikutamme. Kun lisää ihmisiä herää, aikajana muuttuu vähän. Tämä on itse asiassa fantastinen uutinen.

Monet "tulevaisuuden ennustuskomiteassa" näkivät virusjutun loppuneen tähän mennessä. Tunsin tuon tarinajuonen muuttuvan heinäkuussa. Miksi ahdistus/sortaminen pahenee? Koska se auttaa ihmisiä heräämään. Se ei ole kaunista, mutta sellainen mikä käynnistää heräämisen, harvoin on. Normaalisti vaaditaan jokin iso tapahtuma saamaan ihmiset kääntymään ympäri, todellisiin prioriteetteihinsa. "Pahat tyypit" eivät ole kaapanneet tätä aikajanaa – se auttaa ihmisiä vain löytämään itsensä.

Toisaalta on edelleen monia, jota eivät ole valmiita heräämään. Tiedän muutaman ihmisen, jotka ovat menettäneet ystäviään erimielisyyden vuoksi piikin ottamisesta. Tiedän myös ihmisiä, jotka ovat menettäneet ystäviä kuolemalle, sekä viruksen että rokotuksen vuoksi. Kummassakin tapauksessa on korkea selviytymisaste, ja kumpikin voi olla tappava. Ei ole mitään oikeaa valintaa, ja meidän kaikkien täytyy tehdä omaa sielunetsintäämme. On täysin ok tehdä, mikä tuntuu parhaalta sinulle, tukien samalla muita tekemään, mikä on parasta heille. Älä tuomitse, vaan käytä erottelukykyä usein.

Jakautuminen on ongelma, mutta sekin on vain tulosta aikajanajakautumisesta. Ihmiset joita vedetään voimakkaasti polariteettiin ja pelkoon, ovat toisella aikajanalla, kun taas ne joita ykseys ja rakkaus vetävät voimakkaasti, ovat toisella. Ei tuomitsemista. Kumpikin aikajana on täysin validi kokemus, mutta ne ovat hyvin erilaisia. Kuka tahansa meistä voi muuttaa valitsemaansa aikajanaa koska tahansa pelkästään muuttamalla ajatteluaan. Rehellisesti sanottuna se on näin nopeaa tässä kohtaa.

Olen kuunnellut naisen nimeltään Cynthia Sue Larson puhuvan henkilökohtaisista kokemuksistaan aikajanoihin liittyen. Hänellä on hyvin tieteellinen lähestymistapa, joten hänen maadoittunutta tulkintaansa on helppoa seurata. Katselin useita hänen videoitaan, mm. yhden tarkoituksella tehdystä aikajanahypystä. Teen kokeita itselläni koko ajan, joten minun täytyi kokeilla tarkoituksellista hyppyä. Viimeiset sanani ovat ehdottomasti: "No, se ei onnistunut suunnitellusti!"

Mitä tapahtui? Kourallinen fyysisiä esineitä joko ilmestyi, hävisi tai muuttui. En tarkoita "ilmestyi" niin, että joku yhtäkkiä antoi minulle jotain (mitä myös tapahtui). Tarkoitan "ilmestyi" niin, että sitä ei ollut eilen illalla, mutta tämä aamuna on. Upeaa! Tällaisia todisteita aivoni tarvitsevat. Vaikken ole koskaan kyseenalaistanut sitä ajatuksena, en ollut varma, pystyisinkö itse tekemään sitä tarkoituksella. Nyt tiedän. Tästä tulee hauskaa.

Paras neuvoni on, että työstät omaa aikajanaasi, samalla periaatteessa sivuuttaen maailman narratiivit. Se saattaa kuulostaa itsekkäältä, mutta ei ole. Mitä enemmän ihmisiä liittyy johonkin aikajanaan, sitä pikemmin siitä tulee hallitseva aikajana. Muuttamalla oman maailmasi ykseyteen ja rakkauteen, autat muita (yksilötasolla) näkemään sen arvon, samalla muuttaen myös enemmistön kokemusta. Muutat maailmaa muuttamalla omaa aikajanaasi. Saatat myös löytää fyysisiä todisteita.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >