HomeViestejäNatha Jay10.9.2021 - Keskity valoon (keveyteen)

10.9.2021 - Keskity valoon (keveyteen)

KESKITY VALOON (KEVEYTEEN)

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
10.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedän, että on ollut vaikea viikko monilla. Tiedän, että "keskity valoon" kuulostaa kliseeltä tai jopa kieltämiseltä. Tiedän, miten pahalta maailma näyttää. Tiedän myös, miten tärkeää on pitää tämä tuleva energia. Tapahtuu hyvin paljon, mitä emme voi nähdä. Korkeamman ulottuvuuden olentoja saapuu joukkona. Tämä on aikaa pitää kiinni uudesta Maasta.

Energia jota tulee, on erilaista, kuin olen koskaan nähnyt. Olen nähnyt kipinöitä, aaltoja, pyörteitä ja geometrioita. Tämä on enemmän kuin isoja ja vetisiä lumihiutaleita. Se tulee lempeästi, mutta se pysyy ja muodostaa peiton. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä tarkoittaa, paitsi että sen paino tuntuu väistämättä.

Kun meditoin jokseenkin mitä tahansa, oppaani alkavat naurattaa minua. Minulla on aina ollut avointa keskustelua näkymättömän tiimini kanssa, ja he ovat aina olleet hauskoja. Tämä on kuitenkin erilaista. He tuntuvat tarkoituksella vetävän minut pois kaikesta vakavasta. Miksi? Nauru tuo keveyttä ja avaa sydäntä. Avoin sydän sallii energian virrata lävitsesi.

Olemme käyneet tässä kuussa läpi niin monta elämää, että se huimaa. Asioita ilmestyy ja häviää fyysisessä todellisuudessani. Joka aamu kun herään, mietin, mikä on eri tavalla tänään. Magneettinapamuutos nopeutuu ja vie muistini mukanaan. Tiedän, että meillä kaikilla on ollut muistiongelmia muutaman kuluneen vuoden, mutta tämä on jo naurettavaa. Minulla on ollut aikoja, jolloin on täytynyt katsoa ulos muistaakseen, onko päivä vai yö. Tämä muutos on ollut äkillinen, eikä se ole lainkaan minun tapaistani.

Kuvittelen, että on tulossa suuria voittoja ja suuria tappioita. Saattaa olla spontaania parantumista, ja myös luonnonkatastrofeja jotka vaativat monia henkiä. Muista, että kuolema on vain tapa jättää tämä ulottuvuus – seikkailu jatkuu muualla. Tiedän, että monet valotyöntekijät valmistautuvat lähtemään, koska heidän missionsa täällä on tehty. Kiitämme heitä, suremme heidän menettämistään, ja sitten jatkamme omaa missiotamme. Monille meistä on opetettu, että kuolema on vihollinen, mutta se ei pidä paikkaansa.

Vapauskoodeja tulee voimakkaasti ja äänekkäästi. Tästä syystä sortaminen luultavasti nostaa päätään. Vapaus on jo voittanut. Annetaan polariteetin hävitä. Jotain vastaan taistelemisen sijasta naura sille. Kuin Boggart Harry Potterissa, nauru kukistaa pelkomme. Yritä löytää huvittava puoli siitä, mitä pelkäät. Tiedän, ettei se ole helppoa, mutta kokeile sitä.

Pidä maailmasi niin kevyenä ja täynnä naurua, kuin mitenkään voit. Katso stand-up-komiikkaa tai jokin hauska elokuva. Leivo piparkakkuja jaettavaksi. Vietä aikaa nauraen ystävien kanssa. On helpompaa pysyä energian edellä, kuin yrittää vetää itsensä pois kuopasta. Naura pimeydelle ja pidä valoa. Meidät rakennettiin tätä varten.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >