HomeViestejäNatha Jay27.8.2021 - Älä tule huijatuksi

27.8.2021 - Älä tule huijatuksi

ÄLÄ TULE HUIJATUKSI

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
27.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Epäilemättä maailma näyttää olevan menossa päin helvettiä. Älä tule huijatuksi uskomaan, etteivät asiat mene suunnitellusti. Korkeammat ulottuvuudet ovat paikalla ja hyvin tyytyväisiä etenemiseemme. Sinua tuetaan enemmän, kuin tiedät.

Vanhan maailman täytyy romahtaa, jotta uudesta maailmasta voi tulla todellisuutemme. Tämä romahdus on oleellinen, ja sitä ohjaavat olennot, joiden tiedot ja taidot ylittävät omani. Tämä romahdus menee itse asiassa tasaisemmin ja lempeämmin, kuin osattiin toivoa. Älä katso ulkoista maailmaa. Käänny sisäänpäin nähdäksesi, mitä oikeasti tapahtuu. Yhdisty ihmissydänverkkoon. Yhdisty näkymättömään tiimiisi. Päästä irti pelostasi, ja anna rakkauden virrata lävitsesi. Näkymätön tiimini on aina tukenut minua, muttei koskaan enempää kuin nyt.

Näen normaalinäössäni jatkuvasti valonvälähdyksiä. Kasveilla ja eläimillä on ylimääräistä hehkua ympärillään. Sisäisellä näöllä katsoessani, ympärilläni on olentoja ja lisää ilmestyy joka päivä. Jos odotat avaruusolentojen saapuvan, sulje vain silmäsi ja katso ympärille. Jotain merkittävää on muuttunut, ja se on kaunista.

Tuntuu, että minun tarvitsee puhua rokotuksesta, vaikken halua. Seuraa intuitiotasi, älä ikätovereiden painetta tai kollektiivista melua. Jotkut kehot pärjäävät hyvin länsimaisen lääketieteen kanssa, jotkut eivät. Jotkut pystyvät olemaan vähemmän pelokkaita rokotettuna, toisilla pelkkä ajatuskin herättää pelkoa. Mene oman intuitiosi mukaan. Älä sivuuta sisäistä ääntäsi. Ja muista aina antaa muiden tehdä ne valinnat, joita heidän täytyy tehdä omalta osaltaan. Sinun kehosi, sinun valintasi. Heidän kehonsa, heidän valintansa. Älä yritä valita heidän puolestaan, äläkä anna heidän valita sinun puolestasi.

Tärkein ohje jonka olen saanut, on fokusoitua siihen, missä haluan olla. Tämä merkitsee päästämistä irti pelosta ja tuomitsemisesta, fokusoituen sydänenergiani laajentumiseen. Pystyn tekemään tämän, jos pysyn ulkona 3D-tohinasta, eli ei sosiaalista mediaa tai televisiouutisia. Tämä on vain, mitä minun tarvitsee tehdä. Sinun tehtäväsi on selvittää, mitä sinä tarvitset jättääksesi pelon taakse.

Sulje silmäsi nähdäksesi selvemmin. On sanonta: "Jumala tarvitsee kehon". Olemme tuo keho. Olemme niitä, joita olemme odottaneet. Älä tule huijatuksi uskomaan, että illuusio on totta. Olemme silta taivaan ja Maan välillä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >