HomeViestejäNatha Jay18.8.2021 - Energiapäivitys

18.8.2021 - Energiapäivitys

ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
18.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on monikerroksinen energiapäivitys, koska on monia todellisuuksia. Jaan myös oman kokemukseni, mutta muista, että olen etuajassa. Sinun on täysin ok olla jossain niistä vaiheista, joita koin aiemmin tänä vuonna. Sielupolkumme ja korkeampi itsemme määrittelevät ajoituksen, ei niinkään vapaan tahdon valintamme. Et tehnyt väärää käännöstä riippumatta siitä, mistä löydät itsesi.

Jotkut saattavat olla sen järkytyksen ensivaiheissa, kun jotain uskomusta ravistellaan. Jotkut hoitavat itseään äkillisen sairauden tai vamman vuoksi. Jotkut ovat epätoivon kuopassa, jossa valoa näy juurikaan. Ja jotkut leijuvat seitsemännessä taivaassa. Kaikki on ok, ja ne muuttuvat pian seuraavaan vaiheeseen. Henkilökohtainen "epätoivon kuoppani" kesti noin viikon kesäkuussa, ja minulta vei reilun kuukauden luottaa taas elämään. Jos olet siinä, tiedä, että tilanne paranee.

Suurin osa tästä siirtää meidät vain sinne, missä meidän täytyy olla seuraavaa askelta varten. Kyse on enemmänkin korkeampien voimien myötä soljumisesta, kuin vapaan tahdon käyttämisestä. En sano, ettei vapaalla tahdolla ole merkitystä – sitä on nyt vain rajoitettu. Se on rajattu elämämme tekemiseen helpommaksi tai vaikeammaksi. Kun kehosi pyytää lepoa integroidakseen, voit tehdä elämästä helpompaa kuuntelemalla sitä, tai voit tehdä elämästä vaikeampaa olemalla piittaamatta tuosta pyynnöstä. Se pätee kaikkeen intuitioon tässä kohtaa. Meidät siirretään, tavalla tai toisella. Hyppää kyytiin tai ole raahattavana. Käytä sitä vähää vapaata tahtoa, joka sinulla on, tekemään elämästäsi helpompaa.

Oma kokemukseni on lähes kuukauden ollut melkein jatkuva ilo ja innostus. Minusta tuntuu, että olemme lähellä jotain isoa läpimurtoa, vaikkei minulla ole aavistustakaan, miltä se näyttää. Tämä ilontila liittyy suoraan siihen korkeampaan värähtelyyn, jota meillä on. Selkeyden vuoksi, tämä korkeampi värähtely huuhtoo pois alemmat illuusiot, joten maailmassa näyttää kaaokselta. Illuusion täytyy pudota pois, jotta se voidaan korvata. Olen melko varma, että ne jotka ovat maadoittuneet 3D-maailmaan, eivät koe iloa ja innostusta.

Jotkut sanovat, että planeetan uudelleensijoittaminen on tulossa. Toiset sanovat, että pian avaruusolennot ottavat kontaktin. Jotkut uskovat, että tuleva avaruusolentokontakti on lavastettu hyökkäys. Lähtökohtani on "tarvitsee tietää", ja ilmeisesti on paljon, mitä minun ei tarvitse tietää. Pystyn vahvistamaan vain, että se mitä ikinä tuleekin, on suurta ja positiivista, vaikka se näyttää kaaokselta 3D:ssä. Minusta tuntuu kuin lapselta jouluaattoaamuna. On niin jännittävää!

Pysy poissa pelosta. Pelko turruttaa (tai tuhoaa) intuition. Tee jotain luovaa. Itse olen tekemässä seuraavaa kirjaani, joten teen joka päivä jonkin aikaa jotain projektia. Luomisen ei tarvitse olla tällaista. Töhertele tai laula tai tee puutarhahommia. Tee vain jotain, mikä sallii energian virrata lävitsesi.

Itsehoito on välttämätöntä. Keho tekee todella kovasti työtä solutasolla. Maksalla on enemmän käsiteltävää, kun karistamme vanhoja soluja. Rehellisesti sanottuna en tiedä, miten ihmiset vielä selviytyvät pikaruualla ja alkoholilla. Tue kehoasi tämän prosessin läpi, aivan kuten auttaisit ystävää rankan ajan läpi. Missään kohtaa et sanoisi: "Se on kestänyt jo liian pitkään! Pääse jo yli siitä!" Anna kehollesi samaa myötätuntoa ja kunnioitusta, kuin antaisit vanhalle ystävälle.

Pysy fokusoituneena valoon ja korkeimpaan lopputulokseen kaikkien kannalta. Minulle se merkitsee fokusoitumista vapauteen, totuuteen ja iloon. Ilmennä korkeampaa itseäsi aina, kun saat tilaisuuden. Tule muutokseksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >