HomeViestejäNatha Jay8.8.2021 - Onnellista Leijona-porttia!

8.8.2021 - Onnellista Leijona-porttia!

ONNELLISTA LEIJONA-PORTTIA!

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
8.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joka vuosi 8.8. on Leijona-portti. En ole astrologiatyyppi, mutta se liittyy jotenkin planeettamme linjautumiseen Siriuksen kanssa. Olen kuitenkin energiatyyppi, ja voin kertoa, että energia on voimakasta.

Tunnen aina oloni paremmaksi korkeammassa värähtelyssä, ja tuleva energia on uskomatonta. Toisaalta, tämä kama luultavasti vie voimat kaikilta muilta. Tulos on sama, silloin kun opetan merkabasta. Minä lennän korkealla, kun taas oppilasraukat pystyvät hädin tuskin toimimaan. Romahdan tavallisesti sitten, kun energia tulee taas alas, ja nukun 10 tuntia putkeen. Tämä tuntuu kuitenkin erilaiselta. Hermostoni ei tunnu yhtä uupuneelta. Toisaalta, kulunut viikko on ollut päivä toimintaa, mitä on seurannut lepopäivä. Eräänlaista integrointia lennossa.

Energia-aikoina ryhdy toimeen. Uupumusaikoina lepää. Älä ole kova itsellesi "hukkapäivinä". Lepo on oleellista integroinnille. Saan sen tunteen, että totumme kaikki pian tähän korkeampaan energiatasoon. Jotkut tarvitsevat vain viikkoja, toiset kuukausia, mutta tulee helpommaksi.

Pidä fokuksesi korkeimmassa aikajanassasi. Ei tavoitteen asettamista, vaan avoimuutta mahdollisuuksille. Luen parhaillaan Elizabeth Gilbertin kirjaa Big Magic (myös suomennoksen nimi). Rakastan sitä, miten kirjoja ilmestyy juuri täydelliseen aikaan! Se on täydellinen juttu elämän sallimiseen laajentua. Tavoittele suuria. Vaikkei sinulla ole mitään käytännön tapaa saada sitä tapahtumaan, ilmaise se vaihtoehtona, edes mentaalisesti. Pidä unelmasi elossa myös lepopäivinä, ja anna sen saada oma elämänsä.

Sulje uutiset. Katselen vain noin 10 minuuttia pari kertaa viikossa, saadakseni jonkinlaisen käsityksen, mitä tapahtuu. Se kaikki on vain liikaa tässä kohtaa. Mitä kirkkaampaa tuleva valo on, sitä selvempi on varjo. Tämä on vain 3D-matriisin viimeinen hengenveto. Tuolla ulkona on pelottavaa, mutta kaikki on erilaista syyskuun loppuun mennessä. Tietoni mukaan (korkeammista ulottuvuuksista), asiat menevät oikein hyvin. Odotettua useammat heräävät vapaaehtoisesti, jonkin hälytyksen/herätyskellon sijasta. "Irrota pistoke", jotta voit fokusoitua laajentumiseen.

Avaa sydämesi ja päästä sisään tämä kaunis valo!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >