HomeViestejäNatha Jay28.7.2021 - Energian maadoittaminen

28.7.2021 - Energian maadoittaminen

ENERGIAN MAADOITTAMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiaa on tullut aaltoina, joka päivä edellistä vahvempana. Se alkoi tuntea kiistatta 26.7.2021. On tärkeää, ettemme ainoastaan tunnista tätä energiaa, vaan myös sallimme sen kulkea kehon läpi ja maadoittua Gaiaan.

Ei Gaia silti tarvitse apuamme. Se pärjää hyvin ylösnousemusprosessissaan ja on täysin kykenevä maadoittamaan sen, mitä tulee. Kasvit ja eläimet ovat luonnostaan maadoittuneita, energian kulkiessa vapaasti niiden läpi. Toisaalta ihmiset eivät ole niin luonnollisia kuin ennen, ja saatamme tarvita tietoista maadoittamista. Avaa jalkapohjachakrasi, ja anna energian virrata lävitsesi. Tämä sallii kehon olla kanava, sen sijaan että se joutuu kestämään tämän energian pahimmat haittavaikutukset.

Minulla on heikko hermosto, joten olen hyvin tietoinen energian kulkemisesta lävitseni. Jos energia tukkeutuu kehoon ja sitten lisää energiaa tulee jatkuvasti, se ei ole hyvä asia. Koko maanantain varmistin, että jalkapohjachakrani olivat auki, ja tarkistin, oliko muita tukoksia. Tein hyvää työtä, mutta olin silti nääntynyt edelleen tiistaina. Energian juoksuttaminen koko päivän on uuvuttavaa, vaikka tekisi mitä. Se tuntuu mahtavalta aikanaan, mutta se on vaikeaa hermostolle. Energiakrapula.

Energiaa vain tulee sisään, se vain tapahtuu. Kutsuu sitä sitten ylösnousemukseksi tai evoluutioksi tai galaksimme kulkemiseksi jonkin pölypilven läpi avaruudessa, se vain tapahtuu. Meidän tehtävämme on sopeutua. Meditaatiot ovat taianomaisia, unet ovat upeita, energia ja optimismi ovat korkealla, mutta fyysinen keho saattaa tarvita vähän ylimääräistä hoitoa. Tässä on joitain työkaluja:

* Avaa jalkapohjachakrasi, ja visualisoi energian kulkevan kehosi läpi Gaiaan.
* Kävele avojaloin, mieluummin suorassa kontaktissa Gaiaan.
* Juo paljon vettä.
* Ota Epsom-suolakylpyjä.
* Lepää paljon.

* Tarkista kehosi tila usein, ja tee, mitä se pyytää.

Tämä energia on voimakasta, kuin suurjännitevirtaa. Sen pitäminen kehossa on vahingollista. Se aiheuttaa ehkä vain vähän ärtyneisyyttä tai pientä päänsärkyä, mutta se voi olla paljon vakavampaakin. Tämä on ensimmäinen fyysinen massaylösnousemus, jota on koskaan yritetty. Tavallisesti keho ei tee tätä matkaa. On monia tarinoita tiibetiläismunkeista, jotka menevät luoliin ylösnousemaan. Tarkkailijat ovat kertoneet sateenkarivalon lähteneen luolasta ja munkista jääneen jäljelle vain muutamia kehonosia. Sateenkaaria ja kehonosia. Yritämme tehdä sen eri tavalla tällä kertaa.

Toisaalta energia on hyvä asia. Jos ihmiset olisivat edelleen luonnollisia olentoja, tuntisimme vain vähän väsymystä, kun energia kulkisi lävitsemme esteettä. Nyt elämme mentaalisessa maailmassa, joten meidän täytyy tehdä mielellä päätöksiä kehosta. Tee hyviä valintoja – siinä kaikki. Ystävysty kehosi kanssa, kuuntele ja tue sitä. Sinut rakennettiin tätä varten (kaikilla tasoilla).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >