HomeViestejäNatha Jay22.7.2021 - Kulman ympäri kiertäminen

22.7.2021 - Kulman ympäri kiertäminen

KULMAN YMPÄRI KIERTÄMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
22.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minusta tuntuu, kuin heräisin unesta. Ei kovin hyvästä unesta. Illuusiomaailma häviää ja oikea todellisuutemme tulee näkyviin, joskin se on vielä kaukana. On täysin uutta ja vähän hämmentävää, kuin heräisi hotellihuoneesta tietämättä hetkeen, missä on. Olen innostunut ja ällistynyt, joskin vähän varovainen optimismistani. Tuntuu siltä, että on ollut niin monia askelia, jotka sekoitin oikeaan todellisuuteen, että minulla on luottamusongelmia itseni kanssa.

Luottamusongelmia lukuun ottamatta, tämä tuntuu rehellisesti erilaiselta. Tämä todellisuusversio tuntuu enemmän kodilta, jonka jätin taakse inkarnoituessani. On vain hyvin hienoinen ero … kehoni ja sydämeni tuntuvat vain rennommilta. Myös kivistä näyttää tulevan hehkua – hehkua joka ennen näkyi vain sisäisellä näkökyvylläni. Tunnen olevani myös lähempänä elementaalikuntaa ja muita näkymättömiä olentoja. Tässä maailmassa kommunikoin paremmin eläinten ja hyönteisten kanssa. Ymmärsin täysin hämähäkkiä, jonka löysin kylpyhuoneestani. Hyvin paljon muuttuu.

Sandra Walterin mukaan (suomennos Auringon laajentuminen, 22.7.2021) äkillinen tarpeeni siivota kaappeja ja suunnitella muuttoa on vain vapauskoodien ruumiillistamista. Vain. Ruumiillistuminen on kummallisempaa, kuin ajattelin sen olevan, ja olen kanarialintu kaivoksessa etsimässä kummallista. Jos tämä ei ole vielä iskenyt sinuun, ole kärsivällinen. Olen aina vähän edellä. Ja minun pitäisi antaa teille vähän kontekstia tähän muutokseen …

Vuosi 2021 oli minulla upeaa maaliskuun päiväntasaukseen saakka – sitten alkoi hidas laskeutuminen helvettiin. Murtunut varvas piti minut sohvalla koko huhtikuun, ja toukokuun ja kesäkuun pimennykset aloittivat egon kuolemaprosessin (taas). Olin kerrassaan turta 15.6. saakka, ja minulta vei kuukauden toipua. Tunnepuolen toipumisen aikana minulta meni ääni. Se oli täysin poissa viikon, ja hädin tuskin pystyin puhumaan seuraavat kolme viikkoa. Ei muita oireita. Se on lopultakin nyt parantumassa. Siis pointtina on, että on ollut kuoppaista.

Rehellisesti sanottuna ajattelen, että kaksi asiaa oli tässä pelissä mukana. Ensinnäkin, minulla on taipumusta pinkoa ylösnousemuksen maaliviivaa kohti, ja minua täytyy pakolla hillitä. Opettelen edelleen "odottamaan luokkaa", kuten ensimmäisen luokan opettajani jatkuvasti sanoi minulle. Toiseksi, päivitykset eivät ole aina mukavia. Olen varma, että ääniongelmat olivat kurkkuchakran uudelleenkalibrointia. Kurkku on silta pään ja sydämen välillä. Jos sinulla on kurkku- tai niskaongelmia, keskity pään ja sydämen välisen sillan rakentamiseen. Se auttaa.

Jos et ole osunut tähän kuoppaiseen paikkaan vielä tai olet siinä juuri nyt, tiedä vain, että sen yli pääsee. On tämän myllerryksen arvoista saada etuoikeus maadoittaa näitä uusia energioita. Ja tämän paikan toisella puolella tuntuu uskomattomalta. Kun tunnustelen vuotta 2022, siinä on kyse tästä. Lempeästä rakkaudesta … helppoudesta ja vaivattomuudesta. Taas yksi syy, miksi tiedän olevani vähän edellä.

Vielä yksi asia … Tunnen, että uusi sieluperhe on tulossa. Olen tuntenut, että vanha perhe häviää elämästäni, koska paremmin yhteensopiva odottaa. Kyse voi olla vain minusta. Minua on pidetty aina vähän mielenterveyden/järkevyyden reunalla olevana, myös henkisessä porukassa. Tuntuu siltä, ettei tämä uusi ryhmä pidä minua lainkaan outona. Pidän teidät ajan tasalla tästä.

Joka tapauksessa, tunnelin päässä on valoa, vaikka miten pimeältä näyttäisi. Omistautumistasi tähän prosessiin arvostetaan maailmojen tuolla puolen. Meitä tuetaan ja rakastetaan enemmän, kuin tiedämme. Yhdessä onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >