HomeViestejäNatha Jay9.7.2021 - Anteeksianto ja kiitollisuus

9.7.2021 - Anteeksianto ja kiitollisuus

ANTEEKSIANTO JA KIITOLLISUUS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun astumme tämän kiemurtelevan polun seuraavaan mutkaan, on aika vapauttaa vielä lisää vanhaa. On helpompaa kulkea tätä matkaa ilman kaikkea painolastia. Saan selvän tunteen, että olemme hyvin matkassa tullaksemme joksikin täysin erilaiseksi. Erilaiseksi, mitä olimme, erilaiseksi millaiseksi odotimme tulevamme. Tuntematon ei ole ego-mielelle mukava asia, emme kuitenkaan voi palata takaisin. Kun aloittaa vesiliukumäen, on pakko hyväksyä tuo kyyti ja luottaa, että pääsee perille turvallisesti.

Elämään luottaminen on liukas aihe. Olen havainnut, että läsnä olevassa hetkessä eläminen on oleellista. Läsnäolon käytännön puoli on anteeksianto ja kiitollisuus. Anteeksiantaminen muille on aina hyvä harjoitus, mutta itsellensä anteeksiantaminen on kultaa. Itsellensä anteeksiantaminen johtaa luonnostaan kiitollisuuteen, jos ei enää tunne vain omaa rangaistustaan.

Suosittelen lämpimästi kirjoittamaan päiväkirjaan luettelon itselleen anteeksiantamisesta. Joitain esimerkkejä …

Annan anteeksi itselleni odotukset, joita minulla on ollut itsestäni, elämästäni.
Annan anteeksi itselleni itseni ja muiden tuomitsemisen.
Annan anteeksi itselleni sen ylimielisen ajattelun, että tiesin paremmin kuin elämänpolkuni.
Annan anteeksi itselleni, etten arvostanut tai ymmärtänyt menneisyyttäni, kun elin sitä.
Annan anteeksi itselleni omien valintojeni tuomitsemisen.
Annan anteeksi itselleni ajat, jolloin elin pelkästään selviytyäkseni.

Katso, miten syvälle voit mennä. Kun annat anteeksi itsellesi, sumu hälvenee ja polku näkyy selvästi. Anna anteeksi itsellesi ja myös elämällesi. Näe, miten erilaiselta kehosi tuntuu tässä prosessissa. Keho on liittolaisesi tässä hurjassa kyydissä. Kohtele sitä hyvin, ja se opastaa sinua. Se rakastaa ja tukee sinua, aivan kuten näkymätön tiimisi. Annettuasi anteeksi itsellesi, kokeile ehkä itsesi rakastamista … niin kuin universumi rakastaa sinua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >