HomeViestejäNatha Jay15.6.2021 - Tauko

15.6.2021 - Tauko

TAUKO

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
15.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuntuu siltä, kuin minut olisi laitettu tauolle. Ei siksi, että on ollut tuhma, vaan enemmänkin odottamaan. En nauti siitä. Haluan mennä eteenpäin täyttä vauhtia, mikä on ongelma. Salliaksemme sujuvamman massaheräämisen, meidän täytyy hidastaa vähän. Tässä kohtaa oppaani aina sanovat: "Kyse ei ole vain sinusta." Ei tosiaankaan ole.

Kulunut viikko on ollut vuoristorataa. Yhtenä päivänä leijun autuudessa, ja seuraavana en ole varma, miksi olen vielä elossa, koska työni tuntuu tehdyltä. Sitä on ollut joka toinen päivä, kellon tarkkuudella. Mukaan sekoitettuna uupumusta ja hämmennystä. En ole varma, mitä haluan tai tarvitsen tai miksi edes olen vielä täällä. Sitten tulee autuuspäivä, ja käytän kaiken ajan keskittyen tuon värähtelyn maadoittamiseen kehooni ja ihmissydänverkkoon. Ylös ja alas. Taas kerran, en nauti siitä.

Hämmennys täällä olemisesta on osa egon massakuolemaa, joka on tapahtumassa. Ego kiinnittää meidät ihmismaailmaan, se on käyttöliittymämme. Kun joka toinen päivä ollaan autuudessa, uskaltautuisin arvaamaan, että uusi liittymämme on rakkaus. Kiinnittymisen ja rakkauden välillä on melko suuri kuilu – näin ollen odottamisjakso. Jos sinun on vaikea innostua asioiden tekemisestä (intohimon puute), kyse on vain egokiinnikkeen häviämisestä. Et tee mitään väärin, ja tilanne muuttuu.

Autuuspäivinä fokusoidu kiitollisuuteen ja maadoittumiseen. Alakulopäivinä yritä vain siirtää fokuksesi pois itsestä. Kuuntelin hiljattain Beautiful Chorusin musiikkia, joka todella muuttaa energiani. Luonnossa oleminen auttaa. Kokeile jotain ohjattua meditaatiota esim. Sandra Walterilta. Piirrä tai väritä tai tee jotain luovaa. Jos mikään muu ei onnistu, katsele Downton Abbeyä. Vältä kaikkea syyllisyyttä ja negatiivista puhetta itselle. Ota aikaa levätä, vaikka olisi asioita tehtävänä. Muutamme aktiivisesti ihmissydänverkkoa, joten tällä epämukavuudella on suurempi tarkoitus.

Tulimme tätä varten. Meidät on rakennettu tätä varten. Meitä rakastetaan ja tuetaan. Kiitos palveluksestasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >