HomeViestejäNatha Jay6.6.2021 - Valintakohta

6.6.2021 - Valintakohta

VALINTAKOHTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ihmiset puhuvat aikajanajakautumisesta ja sanovat sen olevan henkilökohtainen valinta, mutteivät anna konkreettista opastusta, miten tuo valinta tehdään. On myös paljon varoituksia, ettei muiden polkua pidä tuomita. Tehtävämme ei ole tuomita, mutta erottelukyvyn käyttö on ratkaisevaa. Persoonallisuuteni Vulkanus-puoli haluaa vakaita askelia tai ainakin kartan suuresta kuvasta. Pidän enemmän käytännön opastuksesta.

Siis, miten valitset korkeimman aikajanasi? Valitsemalla olla parempi ihminen. Kehittämällä itseä psyykkisellä tasolla. Ei tekemällä enemmän tai saamalla enemmän, vaan olemalla enemmän sisäisellä tasolla. Kun olet ryhtynyt parantamaan psyykettäsi, muutos virtaa luonnostaan maailmaasi. Tämä muutos voidaan tehdä missä tahansa olosuhteissa. Sillä ei ole merkitystä, oletko rikas vai köyhä, naimisissa vai sinkku, uskonnollinen vai ateisti. Se on valinta, joka tehdään oman mielesi täydessä vapaudessa, minkä vuoksi se on tärkein muutos, jonka voimme tehdä.

"Parempi" ei ole "tee ja älä tee" -asia – ne ovat vain oppeja. "Paremmassa" on kyse oman käyttäytymisesi kyseenalaistamisesta ja sen muuttamisesta, mistä et pidä. "Parempi" kysyy aina miksi. Miksi reagoin tiettyihin tilanteisiin? Miksi käyttäydyn näin? Miksi pukeudun näin? Ota itsestäsi selvää. Jotkut asiat joita opimme, ovat selviytymistaitoja, jotka eivät enää auta meitä. Jotkut ovat ehdollistumista, joka ei ole harmoniassa sielumme kanssa. Ennen kuin muutoksia voi tehdä, ongelmien täytyy tulla valoon.

Käytännön tasolla, parantuneet ihmiset parantavat ihmisiä, ja loukatut ihmiset loukkaavat ihmisiä. Emme voi parantaa yhteiskuntaa ja Maata, ellemme ole itse parantuneet. Tässä kohtaa karma on toinen sana tiedostamattomuudelle. Jos meillä on alitajuisia haavoja, rasitamme niillä tahattomasti muita. Näin alitajunta toimii. Tuo nuo haavat tietoisuuden valoon, ja yhtäkkiä ne voivat parantua. Muutos etenee nyt täyttä vauhtia, joten parantuminen tapahtuu melkein välittömästi tiedostamisen jälkeen.

Tämä on jatkuvaa evoluutiota, joten aina on tilaa kasvulle. Kukaan ei ole koskaan "perillä" – kyse on matkasta. Emme voi epäonnistua, niin kauan kuin se on tavoite. Älä koskaan sekoita uupumusta epäonnistumiseen. On päiviä, jolloin voin vain lukea kirjaa ja ottaa torkkuja. Lepo on integrointia. Tiedän, että muutamassa päivässä olen taas toipunut. Ajattelen omaa evoluutiotani enemmän harrastuksena – näen itseni ja luon itseäni. En halua muuttua siksi, etten tunne olevani tarpeeksi hyvä sellaisena, kuin olen – haluan vain nähdä, miten pitkälle voin mennä. Nautin työntää ihmisenä olemisen rajoja. Haluan jättää tietoisen merkkini tähän maailmaan, en tiedostamattomia juttuja jotka opin lapsena. Aina seikkailua – ihmispsyyke.

Itsehavainnointi ei ole kaikki varten – näin ollen on aikajanajakautuminen. Jos luet tätä, sinulla täytyy olla taipumusta itsehavainnointiin. Yllättävä osa on nähdä, kumman aikajanan ystäväsi ja perheesi valitsevat. Jotkut ihmiset jotka ovat läheisiä sinulle, saattavat olla vain samaa mieltä opinkappaleistasi (uskonto, politiikka, ruokavalio), tekemättä yhtään sisäistä työtä. Ihmiset jotka näet uskomustesi vastaisina, saattavat kehittyä sisäisesti kovaa vauhtia. Saan tunteen, että tämä on osa sitä suurta ravistelua, joka meille on tulossa. Voimme vain katsella ihmetyksen kera ja pitää fokuksemme sisällä.

Uudessa Maassa on suuri valikoima ihmisiä, erilaisia näkökulmia ja uskomuksia. Punainen lanka on itsensä kehittäminen. Itsensä tunteminen syvästi vaatii uteliasta ja joustavaa mieltä. Muutosten tekeminen omassa käyttäytymisessään vaatii fokusoitumista, tiedostamista ja uutteruutta. Kaikki tämä palaa takaisin tuohon yhteen valintaan: valitsen olla parempi ihminen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >