HomeViestejäNatha Jay28.5.2021 - Anna aloitusmerkki sirkusmusiikille

28.5.2021 - Anna aloitusmerkki sirkusmusiikille

ANNA ALOITUSMERKKI SIRKUSMUSIIKILLE

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
28.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pari yötä ennen kuunpimennystä joka meillä oli juuri (26.5.2021), työskentelin koko yön unitilassa. Silloin kun olen "jalkeilla" koko yön, muistan tavallisesti ainakin osan informaatiosta. Kiersin ihmisestä ihmiseen – jotkut tuttuja ja jotkut eivät – ja kehotin heitä olemaan murehtimatta ja opetin heille, miten pidetään valoa. Heräsin uupuneena, ja toipuminen vei minulta melkein koko päivän.

Kesäkuussa alamme nähdä, että 2020 oli hyvin lempeää lämmittelyä niille varsinaisille muutoksille, joita meille on tulossa. Se on kaikenlaista jännittävää – niille jotka ovat valmistautuneet tekemällä sisäisen työnsä. Se näyttää maailman loppumiselta niille, jotka ovat edelleen kiinni illuusiossa. Muista, että 2021 on paljastumisen ja uudelleenjärjestelyn vuosi. Joitain ihmisiä täytyy ravistella melko kovasti heräämään. Se on ok. Pysy maadoittuneena ja fokusoituneena valoon. Juonipaljastus: 2022 näyttää lempeältä ja rakastavalta, kuin rakkauteen harmonisoituneelta vuodelta.

Näin Patricia Cota-Roblesin upean videon, jossa todetaan, että meillä jokaisella on koulutus pysyäksemme fokusoituneena valoon, myös suuren kaaoksen aikana. Tämä on niin totta. Henkilökohtaisia vinkkejäni tähän aikaan on mm. sosiaalisen median ja uutisten sulkeminen ja Eckhart Tollen "Läsnäolon voiman" lukeminen, idiootin oppaana valon pitämiseen. Läsnäolo on voima, erityisesti nyt. Läsnäolo ja kiitollisuus saavat meidät vaikeiden kohtien läpi.

Tiennäyttäjäjoukolla ei itse asiassa ole rankkaa, ja jos luet tätä, puhun sinulle. Jos suunnitelmasi muuttuvat äkkiä, se on pelkästään uudelleensuuntausta korkeimmaksi parhaaksesi. Se on luultavasti rankinta, mitä sinulla on henkilökohtaisesti. Sen toisena puolena saamme nähdä, miten kiinni olemme kontrollointi-illuusiossa. Silloin opimme todella ratsastamaan aallolla, joka tulee, sen sijaan että yritämme pysyä kurssissa, jonka asetimme mentaalitasolla. Anna kehosi johtaa sinua intuitiollaan. Anna Gaian johtaa suunnitelmiasi säämuutoksillaan. Päästä irti mielen agendoista. Pysy maadoittuneena ja fokusoituneena valoon, ja sopeudu tilanteeseen.

Muiden ihmisten tai maailmannäyttämön katseleminen on kiperä kohta. Muista, että muilla ihmisillä on oma polkunsa. Ei tuomitsemista. Voin olla valomajakka vain, jos pysyn poissa mudasta. Myötätunto on sen tietämistä, että muut kamppailevat, mutta heidän kunnioittamistaan riittävästi ollakseen yrittämättä pelastaa. Jos joku pyytää apua, hän on valmis muutokseen. Siihen saakka kunnes pyydetään, ole vain hänen ainutlaatuisen matkansa silminnäkijä.

Tämä uusi valo vaikuttaa meihin kaikkiin. Muutama seuraava kuukausi ravistelee myös vanhaa hallitsevaa luokkaa, jolla on omat agendansa. Homma on niin, että ego sallii ihmisten juurtua ahneuteen ja valtaan toisista ja ego muuttuu nopeasti. Jotkut tulevista tapahtumista ovat tekemällä tehtyjä, kun taas jotkut ihmisen kontrolloimattomissa. Älä haaskaa energiaasi yritykseen selvittää niitä. Sillä ei ole merkitystä. Vuoden loppuun mennessä kaikki ovat heränneet uudelle ymmärrystasolle. Pidä vain fokuksesi valossa, kun otsikot muuttuvat.

Tehtäväni on nyt olla mahdollisimman läsnä ja autuas. Syötämme ihmissydänverkkoon tällä tavalla. Kun minulla on rankka päivä, voin turvautua tuon sydänverkon energiaan ja saada lohtua tiedosta, että sinä ja miljoonat muut valotyöntekijät teette autuaasti tätä työtä. Kun sinulla on rankka päivä, tiedä, että monet tukevat sinua tällä tavalla. Yhdessä nousemme tulevaisuuteen.

Ole ihmiskunnan evoluution myötätuntoinen silminnäkijä. Luvassa on suuri show, jos pidät vähän etäisyyttä tuohon draamaan. Anna muiden elää omaa polkuaan, samalla kun pysyt fokusoituneena uuteen. Pelkkä asioiden näkeminen (tuomitsematta draamaa) antaa meidän olla jumalalan silmät ja korvat. Korkeammat tasot saavat latauksia meiltä, aivan kuten me saamme niiltä. Ne kuuntelevat sitä taajuutta, jota lähetämme yksilöinä ja kollektiivisesti. Meidät tehtiin näitä aikoja varten. Muutos on käsillä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >