HomeViestejäNatha Jay17.5.2021 - Kollektiivin muuttaminen

17.5.2021 - Kollektiivin muuttaminen

KOLLEKTIIVIN MUUTTAMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
17.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Asun maagisessa paikassa, jossa sää vaihtelee aina kollektiivienergian mukaan. Tänään on tuulista ja pilvistä, kuten on myös ennuste huomiselle. Muutoksen tuulet piiskaavat taloa ja liikuttavat puita. Puut ovat täydellinen esimerkki tästä ajasta … syvälle ulottuvat juuret pitävät ne maassa, kun ne huojuvat lempeästi, voimakkaimmassakin tuulessa.

Kun ankkuroimme tämän uuden energian kehoomme, se aiheuttaa myrkynpoistoa. Täytyy muistaa, että poistamme myrkkyä myös kollektiivista. Ei yksittäisistä ihmisistä, vaan kollektiivisesta energiakentästä tai astraalitasolta (4D). Muutama päivä sitten huomasin ajattelevani jonkun muun ajatuksia. Eräs ystävä kertoi minulle nähneensä jonkun toisen unta. Kun on tietoinen omista ajatuksistaan, tunteistaan ja unistaan, on selvää, kun törmää johonkin, joka ei kuulu itselle. Se on kummallista, mutta selvää. Ei, et löydä alitajunnastasi uutta tahmaa, jota et tiennyt olevan – autat vain kollektiivin puhdistamisessa.

No, okei, jos sama informaatio toistuu päivätolkulla, varmista, ettei se ole omaasi. Mutta ensimmäiset pari päivää vain tarkkaile ja päästä irti, kiinnittymättä tai tuomitsematta. Anna itsesi huojua tuulessa, pysyen samalla juurtuneena rakkauteen. Seuraavat pari kuukautta näyttävät melko jännittäviltä (ei hauskalla tavalla) maailmannäyttämöllä. Tätä varten tulimme. Pysy maadoittuneena, ja anna maailman muuttua ympärilläsi.

Itsehoito on supervoimasi. Pysy mahdollisimman paljon erossa sosiaalisesta mediasta, uutisista ja mielipiteistä. Tunne todellisuus sisältä käsin. Pääuutistarinat muuttuvat melkein päivittäin, joten älä haaskaa aikaa minkään ajattelemiseen niin vakavana tai pysyvänä, miltä se näyttää. Taajuudet ja koodit joita tulee, ovat todella kauniita, ja ne hajottavat nopeasti illuusiota. Monet ovat rakentaneet elämänsä illuusiolle. Heistä näyttää siltä, että maailma loppuu. Ole myötätuntoinen, mutta pidä etäisyytesi. Työtämme on ankkuroitua uuteen, päästäen samalla irti vanhasta. Ollen puolueeton silminnäkijä. Annetaan muiden saada omat kokemuksensa, samalla kun pysymme fokusoituneena ruumiillistumistehtävään. Onnistumme tässä.

Tunnen hyvin paljon innostusta näkymättömistä maailmoista. Kaikki menee vielä paremmin, kuin suunniteltiin. Rentoudu ykseyteen ja rakkauteen, ja huoju muutoksen tuulien myötä. Muutamme kollektiivia, ja pärjäämme upeasti!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >