HomeViestejäNatha Jay12.5.2021 - Persoonallisuusromahdus

12.5.2021 - Persoonallisuusromahdus

PERSOONALLISUUSROMAHDUS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
12.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulla tapahtui merkittävä romahdus maaliskuussa, päiväntasauksessa. En ole erityinen, olen vain etuajassa. Puhuttuani muiden kanssa, se iskee nyt useampiin ihmisiin. Tuntuu epävarmalta ja pakahduttavalta. Kaikki illuusiot siitä, kuka olit peruspersoonallisuustasolla, näytetään ja poistetaan. Se on osa uudeksi tulemistamme. Osa ruumiillistumisprosessia.

Vanhojen illuusioiden hajoaminen maailman näyttämöllä nähdään yleensä toivon kera, vaikka se on sotkuista. Kun se tapahtuu persoonallisuustasolla, se on vain järkyttävää. Yhtäkkiä voit nähdä hyvin selvästi kaikki valheet, joille olet perustanut koko elämäsi. Läheisriippuvuus oli kova isku minulle. Kuvittelen, että sen kääntöpuoli – narsismi – tuntee myös totuusmaanjäristyksen. Läheisriippuvuuteen liittyy aina oman käyttäytymisensä muuttaminen voidakseen rauhoittaa muita – marttyyrin elämää palvelun valepuvussa. Narsismi odottaa muiden muuttuvan tehdäkseen sinusta onnellisen, elämä vailla palvelua. Useimpien ihmisten vanhentuneet persoonallisuudet ovat sekoitus näistä kahdesta. Toimintahäiriön kaksi puolta, jotka kutovat illuusion.

Nyt kun totuudenvalo hajottaa vanhaa, persoonallisuuden toimintahäiriö on hakkuupölkyllä. Ongelmana on: kuka olet nyt? Miten voit yhdistyä muihin? Kaikki tuntuu olevan valhetta. Kun yritin yhdistyä toisiin, jokainen valheellisuus (aiemmin normaalia kanssakäymistä) tuntui räikeän selvältä, monien viikkojen ajan. Minun täytyi rakentaa täysin uusi "liittymä", sisäänpäin ja ulospäin. Se ei ollut helppoa. Päästyäni sen läpi voin kertoa, että se on sen arvoista. Minusta tuntuu paljon aidommalta ja kevyemmältä, kuin koskaan.

Minulla se näytti ensin tunteelliselta, sitten hämmentävältä ja sitten puhtaalta. Itkin koko päivän, kun persoonallisuuteni alkoi säröillä. En tietenkään tiennyt, mitä tapahtui, ja luulin loukkaantuneeni siitä, kun ystävä jätti minut. Se oli totta, mutta reaktioni jatkui ja jatkui, meni syvemmälle ja syvemmälle. Siis jos sinulla on äärimmäinen ja pitkittynyt reaktio johonkin, tuo tapahtuma luultavasti vain aloitti jonkin suuremman prosessin. Tuon tunteen lähdettyä, minusta tuntui ontolta ja hämmentyneeltä. Noiden muutosten täysi integrointi vei viikkoja. Olehan harjoittanut tätä toimintahäiriötä koko elämäni.

Lopulta tuli selkeys. Hyvin puhdas, uusi ja avoin. Totuus persoonallisuudestani on paljon kevyempi kuin illuusio. Palvelu on helppoa ja selkeää. Rajat ovat mutkattomia. Luottamus on paljon sisäisempää – luotan itseeni ja polkuuni täysin, tuntien pientä huolta toisiin luottamisessa. Minusta tuntuu paljon täysivaltaisemmalta. Minusta tuntuu vakaammalta ja pystyn pitämään tuota tilaa ihmisille. Tarpeeni kontrolloida elämää on poissa. Olen eri ihminen, hyvin kauniilla tavoilla.

Miten navigoit tätä? Rakastavana silminnäkijänä. Anna itsesi muuttua. Tue itseäsi tässä prosessissa. Hyvää ruokaa, paljon lepoa, ja tunne kaikki tunteet, joita tulee esiin. Tämän alussa tunteet ovat voimakkaita. Muista, että jos sallit näiden tunteiden virrata lävitsesi, ne voivat lähteä. Tukahdutetut tunteet jäävät jumiin kehoon ja aiheuttavat fyysisiä ongelmia myöhemmin. Todista omaa kehittymistäsi, kuin katselisit lapsen kasvavan. Pysy erossa tuomitsemisesta olemalla utelias siitä, kuka sinusta tulee. Päästä irti kaikesta. Transformaatio vaatii tyhjää tilaa. Et lakkaa olemasta "sinä", vaan sinusta tulee lopultakin, kuka todellisuudessa olet. Tätä varten tulimme tänne. Meidät rakennettiin tätä varten.

Sivuhuomautus. Minulla oli mielenkiintoinen käpylisäkeaktivointi viime yönä. Heräsin keskellä yötä kirkkaan valon vuoksi. Olin hereillä silmät edelleen suljettuna ja ihmettelin, mistä tuo valo tuli. Päätin lopulta lähteä etsimään sen lähdettä. Kun avasin silmäni, oli pimeää. Äkillinen kontrasti: silmät suljettuna valoisaa ja silmät avoimena pimeää. Tiesin välittömästi, että valo oli kolmas silmäni. Miten hauskaa se onkaan! Rakastan maailmaa, johon olemme astumassa!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >