HomeViestejäNatha Jay7.5.2021 - Unia singulariteetista

7.5.2021 - Unia singulariteetista

UNIA SINGULARITEETISTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
7.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaan harvoin uniani. Itse asiassa minulla ei oikeastaan ole enää normaaleja unia. Kehoni nukkuessa mieli vapautuu tekemään työtä muissa ulottuvuuksissa – oppimaan, opettamaan, yleisiä juttuja. Muistan tavallisesti joitain tapahtumia, mutta tämä oli erilaista. Minulle näytettiin pieni vilaus tulevaisuudestamme, ja se oli niin vaikuttavaa, että olen edelleen shokissa. Ihmisellä on todella vaikeaa tänään.

On ollut ihmisiä, jotka ovat spekuloineet jonkin singulariteettitapahtuman tulemista ihmiskunnalle. Jotkut ajattelevat sen olevan yhdistyminen tekoälyyn. Jotkut ajattelevat sen olevan Maan totaalinen tuhoutuminen. Olen eri mieltä kummassakin. Tämä uni antoi minulle vilauksen siitä, mitä ihmisistä tulee yhdistettyään kaikki ulottuvuutensa. Kuvittele siirtyminen 3D:stä kaikkeen 1D:stä 9D:hen. Olen kommunikoinut koko elämäni korkeampien ulottuvuuksien kanssa, ja se oli silti pakahduttavaa.

Pakahduttava on vähättelyä. Tuota kokemusta kuvaamaan ei ole edes sanoja, ja tunteja heräämisen jälkeen en tunne vieläkään olevani täysin täällä. Hyvin monia tunteita, hyvin monia ajatuksia. Kun heräsin, ensimmäinen ajatukseni oli päivittää testamenttini. Ei siksi, että tunnen fyysisesti kuolevani, vaan koska minusta tuntuu, että testamentista välittävä osani kuolee. Se tuntui egokuoleman tyhjiöltä, mutta orgastisen ja ikuisen autuuspuolen kera. Olin hetkellisesti surullinen 3D-elämäni jättämisestä, mutta tämän uuden autuustilan imu otti nopeasti vallan.

Kun heräsin, pystyin ensimmäistä kertaa todella arvostamaan luonnon ja tämän arkisen ihmiselämän kauneutta. Sen jälkeen tunsin koti-ikävää ensimmäistä kertaa vuosiin. Minulle koti-ikävä on niiden korkeampien ulottuvuuksien kaipaamista, joista muistan tuleeni. Ajatukseni ja tunteeni ovat edelleen hämmentyneitä. Olen kaikkialla (sekaisin), mutta vietän vain sekunnin kussakin paikassa. Se on kuin henkinen ADD. Kun istun kirjoittamassa tätä blogia, on fokusoituneempi, kuin olen ollut koko päivänä, eikä keskittyminen ole tavallisesti ongelma minulle.

Fyysisesti tunne olevani uusi ja vereslihalla. Kaikki on kovaäänistä ja kirkasta. Ilma tuntuu kylmältä keuhkoissani. Hyvin kylmältä. Kuin hengittäisin ensimmäistä kertaa. Olen myös hyvin tietoinen rintalastan alueesta, solar plexuksen ja sydänchakran välissä. Se tuntuu hauraalta. Olen huonovointinen ja minua huimaa. Korvieni soiminen on pehmentynyt jalostuneemmaksi taajuudeksi. En tunne, että olisi mitään syytä pelätä tätä ylösnousemusprosessia, mutta tämä on tulossa kummalliseksi, ihmiset. Mitä tahansa tunnet, et ole yksin.

Minusta tuntuu vähän paremmalta kirjoitettuani tämän. Jaan sen kanssasi vain siltä varalta, että sinäkin koet jotain pakahduttavaa ja sanoinkuvaamatonta. Ole kärsivällinen itsesi kanssa. Ole lempeä ja ystävällinen. Suunnittelen levätä ja integroida parhaan kykyni mukaan. Tämän vuoksi tulimme. Palveluasi arvostetaan, ja näkymätön tiimisi tukee sinua kaiken tämän läpi, suuren rakkauden kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >