HomeViestejäNatha Jay29.4.2021 - Hienovaraista tiedostamista

29.4.2021 - Hienovaraista tiedostamista

HIENOVARAISTA TIEDOSTAMISTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
29.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemusprosessi marssii eteenpäin. Kuten sanoin aiemmin, aikajanat eivät ole entisellään, joten voin kertoa vain oman kokemukseni. En ole erityinen, olen ainoastaan varhainen. En ole edes kovin varhainenkaan enää, joten monia kokemuksiani tapahtuu luultavasti jo sinulle, tai hyvin pian. Olen osa suurta ensimmäistä aaltoa. Markkinointitermein, varhainen omaksuja. Sitä on noin 20 % polulla olevista. Tämä merkitsee mitä tahansa polkua itsensä parantamiseksi. Ei ole mitään erityistä, oikeaa tietä/tapaa.

Signaalit keholtani tulevat hiljaisemmiksi, kuitenkin selvemmiksi. Tämä tuntuu minusta paradoksilta, mutta totuus on tavallisesti paradoksi. Ruokavalioni vaihtelee edelleen jatkuvasti, niin valikoimaltaan kuin määrältään. Työskenneltyäni vuosia 5D:ssä tai korkeammalla, fokukseni on ollut enimmäkseen 2D:ssä. Kuvittelen näin olevan korkeampien taajuuksien ruumiillistamisen vuoksi. Ruumiillistuminen muuttaa todella kaiken. Lisäinformaatioksi ulottuvuuksista suosittelen Barbara Hand Clow'n kirjaa "The Alchemy of the Nine Dimensions". Hän antaa myös kaksi haastattelua Gaia TV:n "Open Minds" -sarjassa.

Mentaalisesti ja tunteellisesti ajaudun aina vain kauemmas vanhoista kiinnikkeistä. Minulla on jokin entinen normaali reaktio tai vastaus, ja se tuntuu vain roolilta, jota esitin. Minulla ei ole enää yhteyttä siihen, ja se tuntuu silmiinpistävän väärältä sille, kuka minusta on tulossa – kuka tahansa se onkin. Mielessäni kokeilen erilaisia vastauksia kuin asuja, kunnes löydän sellaisen, joka sopii paremmin. Huonosti sopivat selviytymistaidot ovat ikään kuin tulleet tiensä päähän, eikä niitä ole enää yhdistetty mihinkään virtalähteeseen. Se on epämukavaa. Etsin uutta psykologiaa kanssakäymiseen maailman kanssa.

Toinen asia joka on tullut paljon esiin viime aikoina, on se, miten paljon yritän kontrolloida elämää. On hyvin hienoinen raja oman osani tekemisen ja virran pakottamisen välillä. Olemisentilan ja kuolemisen välillä. Suurin kamppailuni on terveys. Se on geneettinen tila, joten olen täällä puhdistamassa sukulinjaa. "Teen" tavallisesti useita asioita päivässä varmistamaan, että täytän velvollisuuteni. Sen jälkeen kun minua siunattiin murtuneella varpaalle, joka on pakottanut minut viettämään kuukauden sohvalla, terveyteni on parantunut nopeasti. Olen ollut rajoittunut meditointiin, kirjoihin ja televisioon, ja kehoni arvostaa sitä. Suosittelen istumaan hiljaa paikallaan ja hengittämään tietoisesti aina, kun voit.

Voin myös sanoa, että kaikki halu itsensä vahingoittamiseen on poissa – jätin alkoholin jo kauan sitten, mutta nyt myös prosessoitu ruoka ja lisätty sokeri ovat epämiellyttäviä. Nyt pärjään paremmin alle 20 grammalla lisättyä sokeria päivässä. Prosessoimattomien ruokien sokeri ei tunnu haittaavan minua (edes juureksien ja porkkanoiden). Kehoni haluaa edelleen toisinaan kananmunia ja lihaa. Nekin saattaa jäädä ajan kuluessa. En ole koskaan ylikontrolloinut ruokavaliotani – ei mitään dieettivillityksiä. Sen ainoan kerran kun pakotin itseni syömään mielen ihanteen (mielen rakenteen) mukaan, se ei sujunut hyvin. Syön, mitä kehoni haluaa.

Olen myös tietoisempi siitä, missä energiakehoni on suhteessa fyysiseen kehoon. Energiani on usein fyysisen kehon edessä tai yläpuolella. Kuvittelen tämän johtuvan elämänvirran pakottamisesta (liian kaukana edessä) ja samaistumisesta enemmän korkeampiin ulottuvuuksiini (liian kaukana yläpuolella). Kun seuraavan kerran meditoit, katso, missä energiasi on. Käytän joka päivä muutaman hetken tuodakseni itseni takaisin itseeni.

Olen myös pannut merkille enemmän ongelmia matriisissa. Olen aina ollut melko tarkkaavainen, tähtisiemenenä joka yrittää sopia ihmisten joukkoon, mutta tämä on erilaista. Kuin koko hologrammi muuttuisi. Näen paljon enemmän kuvia silmäkulmastani. Huomaan enemmän synkronismia. Kaikella on syvempi merkitys. Fyysisiä esineitä on muuttunut tai hävinnyt. Se on kuin Mandela-ilmiö, ainoastaan fyysisessä ulottuvuudessa. On tulossa oudoksi, ja minun todetessani tämän, se kertoo jotain.

Toivottavasti tällä informaatiolla on jotain arvoa sinulle – ainakin tiedät, ettet ole yksin. Ole valmis päästämään irti kaikesta. Jos ajatus irtipäästämisestä tuo pelkopistoksen, selvitä hetken aikaa, miksi ajattelet tarvitsevasi tuota kiinnikettä. Tavallisesti pelkkä ajatuksen keskittäminen tuohon ongelmaan hävittää sen. Muutosvauhti on todella kiihtymässä. Ole valmis toivottamaan muutos tervetulleeksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >