HomeViestejäNatha Jay23.4.2021 - Nollapiste

23.4.2021 - Nollapiste

NOLLAPISTE

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
23.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lineaarinen aika on häviämässä. Oletko huomannut? En enää löydä aikajanoja pitkin tietäni katsomaan mahdollisia tulevia lopputuloksia, mikä on ollut harrastukseni lapsuudesta saakka. Tällä hetkellä tapahtuu liian monia asioita, että voisi tehdä edes valistuneen arvauksen tulevaisuudesta. Voin edelleen nähdä ison kuvan, mutta yksittäiset rajat hämärtyvät. Hyvin paljon mielipiteitä, hyvin paljon valintoja! Minusta tuntuu, että maailma liikkuu ympärilläni, ja minä olen paikallaan keskipisteessä. Nollapisteessä.

Sitä kukaan ei kerro ylösnousemus- ja ruumiillistumismatkasta, miten vaikeaa on toimia "reaalimaailmassa". Minun täytyy edelleen hoitaa lineaarisen ajan tapaamiset. Minun täytyy edelleen puhua naapureiden kanssa, jotka uskovat, että 3D on koko pointti. Minun täytyy edelleen käsitellä rahaa. Olen itse asiassa hyvin onnekas, koska 3D-kanssakäymiseni on minimaalista. Ensisijainen tehtäväni on ruumiillistaa nämä uudet taajuudet, ja näkymätön tiimini on tehnyt mahtavaa työtä tilan luomisessa sille.

Jokainen meistä on eri polulla, ja tässä kohtaa korkeampi itsemme pitää meitä jokaista kädestä. Tunnen syvää kunnioitusta moninaisia kirjoituksia kohtaan tästä aikajaksosta, ja jokainen niistä on oikea, tietylle ryhmälle. Jos olet superkiireinen, se on täydellistä. Jos olet uupunut, se on täydellistä. Jos olet autuas tai suhteesi menevät mönkään, sekin on täydellistä. Ole, missä olet, tuomitsematta. Olemme kaikki muuttumassa ja tulossa joksikin uudeksi. Anna itsesi muuttua, omalla tahdillasi.

En voi kertoa, mitä sinulla tapahtuu, joten kuvaan, mitä minulla tapahtuu …

Aika on täysin paikallaan. Ihmisiä ja tilanteita tulee ja menee edelleen, mutta jokainen päivä on täsmälleen oikean pituinen. Kaikki tulee tehtyä ilman kiirettä tai stressiä. Aika ei koskaan laahaa. Minulla on todella vaikeuksia pitää lukua yksityiskohdista (ei vanha normaalini), ja iso kuva on fokuksessa. Kummallista kyllä, yksityiskohdat tuntuvat huolehtivan itsestään. Kaikki tuntuu helpommalta, kuin koskaan ennen.

Fyysisesti, minun täytyy olla paljon pitkälläni. Voin tuntea vanhoja koodeja lähtevän kehostani ja uusia tulevan. Ruoka jota haluan, muuttuu kahdesti viikossa. Minulla on ollut vaihtelevampi ruokavalio kuluneen kuukauden aikana, kuin koskaan ennen elämässäni. Tunnun syövän enemmän värien vuoksi ja lääkkeenä. Kuin rakentaisin uutta kehoa. Korvien soiminen täytyy kuulla tietoisesti. Jos puhun ystävien kanssa, heidän lähdettyään saan kaikki ne äänet, jotka menivät minulta ohi. Soiminen on äänekästä. Lämpötilaan liittyvä mukavuusalueeni tuntuu pudonneen 2–4 astetta. Jalkani eivät ole enää jatkuvasti kylmät.

Tunnepuolella, olen melkein aina autuuden tilassa. Toisinaan tunteita virtaa lävitseni, joten annan niiden virrata, ja sitten ne lähtevät. Useimmiten en edes tiedä, mistä on kyse. Oletan vain, että ne olivat ansassa jossain kohtaa, ja nyt ne lähtevät. Osa myrkynpoistoa.

Mentaalisesti, en voi edes muistaa, miksi pidin niin tiukasti kiinni menneisyyden tarinoista. Ikään kuin näkisin ne nyt yläpuolelta – monisyisesti kudottuja, kauniita ja hyvin, hyvin pieniä. Vaikka olen innostunut näkemään, kuka minusta tulee, nautin myös suuresti prosessista (myös hyvin epätyypillistä vanhalle minulle). Ymmärrän oikeasti läsnäolon voiman.

Kun leijun tässä ajattomassa tilassa, tiedän myös, että teen sitä työtä, jota varten tulin tänne. Tulevaisuus on tosiaankin hyvin kirkas. Ole silminnäkijä omalle matkallesi, missä ikinä oletkin polullasi. Astu hetkeksi pois omasta elämästäsi, todistamaan tätä transformaatiota. Nollapiste on uskomaton.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >