HomeViestejäNatha Jay27.3.2021 - Ylistä Ganeshaa

27.3.2021 - Ylistä Ganeshaa

YLISTÄ GANESHAA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
27.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko tuntunut hyvin samalta kuin Merkuriuksen perääntyessä? Suunnitelmat muuttuvat? Ihmisiä menneisyydestä ottaa yhteyttä? Kyse ei ole Merkuriuksesta, vaan siitä, että vuosi 2021 näyttää meille, mitä se on täällä tekemässä. Kun tämä paljastumisen ja uudelleenjärjestelyn vuosi pääsee todella täyteen vauhtiin, voimme nähdä muutoksia tapahtuvan silmiemme edessä.

Hindulaisuudessa elefanttipäinen jumalolento, nimeltään Ganesha, on vastuussa pienien esteiden laittamisesta polullesi. Miksi esteiden tuominen olisi palvonnan arvoista? Koska pienet esteet estävät sinua törmäämästä suuriin esteisiin. Kuten seisominen kaikissa punaisissa valoissa varmistamaan, että on riittävän myöhässä välttääkseen yhteentörmäyksen. Meitä kaikkia viivytetään ja ohjataan uudelleen, suurempaa hyväämme kohti.

3D-perspektiivistä tämä voi tehdä hulluksi. Enemmän suunnitelmia (ja mentaalirakenteita) hajoaa, kuin toteutuu. Korkeammasta perspektiivistä se kaikki on hyvin jännittävää. Tuntuu kuin viimeiseltä työnnöltä tämän 5D-vauvan synnyttämisessä. Tämä uusi todellisuus ei ole täysin paikoillaan vielä vähään aikaan, mutta synnytyksen viime vaiheet ovat käsillä. Prosessi on paljon helpompi, jos irrotamme otteemme todellisuudesta. Aina kun elämä häiriintyy, ylistä Ganeshaa. Se todella auttaa muuttamaan turhautumisen kiitollisuudeksi.

Tuleva valo on lisääntynyt dramaattisesti tänä vuonna. Uudet koodit, uudet geometriat, hajottavat illuusion. Tämä on todella rankkaa ainoastaan silloin, kun huomamme olevamme hyvin kiinni tuossa illuusiossa. Joskus tallennamme vanhoja illuusio-ohjelmia kehoomme, mikä voi aiheuttaa fyysisen vapautuksen jonain sairautena. Kuitenkin vanhan täytyy lähteä, ja jos kannustamme sitä siihen, se häviää nopeasti.

Tämä uusi valo ankkuroituu kehoon. Paljon siitä puhdistuksesta jota näemme huhtikuussa, on astiamme valmistelua. Tee, mitä tarvitsee, tukemaan kehoa. Tämä uusi valo tuo valokehon enemmän muotoon. Nämä uudet koodit eivät ainoastaan päivitä hiili-DNA:ta, vaan ne myös tuovat uutta energiaa valokehoon. Oletko huomannut muutosta elimissäsi tai rauhasissasi? Et ole yksin. Myös uusia elimiä ja rauhasia tulee valokehomuodossa. Tämä voi myös aiheuttaa kasvukipuja fyysiseen kehoon. Ole lempeä itsellesi.

Poista myrkkyjä mahdollisimman paljon ruokavaliomuutoksilla. Älä mässäile, vältä prosessoituja ruokia ja lisättyä sokeria. Huomaat, että mitä puhtaampi ruokavaliosi on, sitä rauhallisemmalta sinusta tuntuu. Tämä on fyysinen ylösnousemusprosessi, ja kehosi tekee jo ylitöitä saadakseen kaiken tapahtumaan. Kehosi ansaitseman kunnioituksen ja tuen antaminen saattaa merkitä muutoksia ruokavalioosi ja muihin tapoihisi. Haluatko liikkua? Tee se. Tuntuuko, että haluat ottaa torkut? Tee se. Kuuntele kehoasi, älä tapojasi.

Tulee vielä intensiivisemmäksi tästä eteenpäin. Taas kerran, mahtavaa, jos olet valmistautunut, ei niin mahtavaa, jos olet viivytellyt. Tarkista tilanne keholtasi säännöllisesti, ja ole valmis antamaan sille sen tarvitsemaa tukea. Näkymätön tiimisi on aina kanssasi ja auttaa mielellään aina, kun pyydät, mutta sinun täytyy pyytää (vapaalla tahdolla on merkitystä). Sinut rakennettiin tätä varten. Tästä syystä tulimme. Sinua rakastetaan ja tuetaan tavoilla, joita et voi edes kuvitella. Onnistut tässä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >