HomeViestejäNatha Jay7.3.2021 - Eroahdistusta

7.3.2021 - Eroahdistusta

EROAHDISTUSTA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
7.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun aikajanajakautuminen jatkuu, sieluryhmät järjestäytyvät uudelleen kunnioittaen yksilöjen vapaita valintoja. Siltä varalta, että se on mitenkään kyseenalaista, niin jakautuminen EI perustu politiikkaan tai uskontoon. Jakautuminen perustuu uskollisuuteen korkeinta potentiaaliaan kohtaan. Se perustuu täysivaltaisuuteen, vapauteen ja vastuullisuuteen. Tässä on kyse valmiudesta ottaa täysi vastuu itsestään, teoistaan ja sanoistaan. Ennen kuin voi kanssaluoda uutta Maata, täytyy luoda itsensä.

Menneisyydessä sieluryhmät eivät paljon organisoituneet uudelleen. Henkilö saattoi tehdä matalan värähtelyn valintoja koko elämänsä ja sitten reinkarnoitua samaan ryhmään yrittämään uudestaan. Nyt tämä dynamiikka on muuttunut. Energia tukee kovasti sielun edistymistä eikä se tue enää egorakenteita. Sen tuloksena itsemestaruuden polulla olevat ohittavat sieluryhmässään jotkut, jotka ovat edelleen juurtuneena egoilluusioon. Koska reinkarnoitumiseen ei enää kietoudu karmaa, on tarpeellista järjestyä uudelleen sielutasolla.

Tämä näennäinen jakautuminen on itse asiassa nopein tapa ykseystietoisuuteen. Loppujen lopuksi – ja kaukana oman vastuuni yläpuolella – olemme kaikki yhtä. Täällä maan päällä vapaalla tahdolla on edelleen merkitystä yksilövalintana. Paljon. Vaikka tämä sielujen uudelleenorganisoituminen voi olla tuskallista, se on todellakin paras tie eteenpäin. Esimerkillä johtaminen on aivan paras asia, jonka voi tehdä sieluryhmälleen. Sitä tapahtuu sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti, joten saat tuntea sen, vaikkei henkilökohtaisessa elämässäsi vaikutettaisi kehenkään.

Minusta se tuntuu hyvin horjuttavalta, monien kyynelien kera. Se tapahtuu kuitenkin nopeasti, ja minusta tuntuu upealta sen jälkeen. Ensin tunnen ahdistusta, sitten esiin tulee hylkäämiskysymyksiä ja sitten itken ja vapautan tuon paineen (ja vanhoja koodeja). Kyyneleet alkavat murheena ja menetyksenä, sitten niistä tulee surullisuutta ja sitten armoa ja kiitollisuutta. Tämä voi kestää minuutin tai 15 min riippuen siitä, miten syvälle juurtunut se on. Tämä prosessi on normaalia myrkynpoistoa. Vanhan täytyy lähteä tilan tekemiseksi uudelle.

Mentaalisesti tapahtuu paljon uudelleenmuotoilua ja oivalluksia. Voin nähdä jonkin tilanteen täysin uudesta näkökulmasta. Tämä tekee tietä myös uuden tason itsetietoisuudelle. Vaikka minulla on Vulcanuksen tunneasteikko, käy ilmi, että tunnevakaus, tunnekypsyys ja tunne-eheys on hyvin tärkeää minulle. Kuka olisi arvannut? Tämä prosessi alkoi uhrireagoinnillani, siirtyi syyttämiseen, sitten vihaan ja lopulta tiedostamiseen. Siis päässäni se kuulosti tältä: "Miksi tämä tapahtuu?", "Miten hän saattoi?", "Miten hän uskaltaa!" ja "Hetkinen … näen tässä kaavan …" Ja sitten kun näkee kaavan, voi tehdä eri valinnan. Ehdotonta vastuullisuutta.

Kuten kaikessa, ulkoinen heijastaa sisäistä. Kun päästää irti ja muotoilee uudelleen, ulkoinen kokemus muuttuu. Ihmisiä, kokemuksia ja olosuhteita lipuu pois, ja uusia tulee. Se voi olla melko saumatonta vaihtumista, tai vanhan ja uuden välillä saattaa kulua jonkin aikaa. Älä huoli – uusi tulee esiin. Kuten sanoin, itsemestaruutta tuetaan kovasti. Jatka vain kulkemista korkeampaa itseäsi kohti, ja maailma muuttuu ympärilläsi. Tapahtuvista muutoksista riippumatta, korkeampi itsesi on aina kanssasi. Tässä ei ole hylkäämismahdollisuutta.

Lähden seurastasi kummittelevan rakkauslaulun kera, jota olen kuunnellut päivätolkulla. Ajattelemme normaalisti rakkauslauluja horisontaalisti, henkilöltä toiselle. Kuuntele tätä vertikaalisti, korkeammalle itsellesi ja takaisin. Omassa päässäni säkeistöt 1, 2 ja 4 ovat korkeammalta itseltä minulle ja säkeistö 3 minulta korkeammalle itselle. Clair Wyndham "My Love Will Never Die" (= rakkauteni ei koskaan kuole).

"Rakkaani, rakkaani, peloton rakkaani
En sano hyvästi
Meri voi nousta, taivas voi pudota
Rakkauteni ei koskaan kuole

Jatka, jatka, urheasti jatka
Mustimpaan yöhön
Ooh-ooh-ooh

Sydämeni, sydämeni, hukkuva sydämeni
Voi, kaikki kyyneleet joita olen itkenyt
Voi, saatan itkeä ikuisesti lisää
Rakkauteni ei koskaan kuole

Rakkaani, rakkaani, peloton rakkaani
En sano hyvästi
Meri voi nousta, taivas voi pudota
Rakkauteni ei koskaan kuole"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >