HomeViestejäNatha Jay26.2.2021 - Luomisvyöhyke

26.2.2021 - Luomisvyöhyke

LUOMISVYÖHYKE

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
26.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun lähestymme vuoden 2021 energian alkamista täysillä, alamme nähdä mahdollisuuksia. Yleisesti ottaen, jonkin vuoden muodostuminen alkaa edellisvuoden syyspäiväntasauksen paikkeilla, on täydessä vauhdissa kevätpäiväntasauksesta syyspäiväntasaukseen ja sitten alkaa sulautua seuraavaan vuoteen. Paljastumisen ja uudelleenjärjestelyn vuosi 2021 lähestyy voimakkaimman jaksonsa alkua. Tämä on hyvin jännittävää! Ainakin niille jotka ovat tehneet sisäistä työtä harmonisoituakseen aidon itsensä kanssa, sen sijaan että hyväksyvät ehdollistumisensa todeksi.

Vaikka meidän on tarvinnut "panna asioita tapahtumaan" aiemmin, olemme nyt täydessä kanssaluomismoodissa. Ennen oli tarpeellista käyttää henkilökohtaista tahtoa ajamaan koko systeemiä. Se oli kuin mudassa tarpomista. Energiasta tuli kevyempää 2017, ja nyt se on tarpeeksi kodinomaista ollakseen hauskaa. Kun sanon: "Energiasta tuli kevyempää", tarkoitan, että värähtelyn "asetusarvosta" tuli korkeampi. Tämä on mahtavaa, jos on muistikuvia siitä värähtelystä, josta tuli. Tämä on kaaosta, jos samaistuu illuusioon – huonon kohtelun ja väärän auktoriteetin rakenteisiin. Jos sinulla on todella rankaa tällä hetkellä, etsi tarvitsemaasi opastusta vapautuaksesi vanhoista koodeista, vanhasta ehdollistumisesta ja vanhoista aikajanoista. Puhu ystävälle tai neuvonantajalle. Aloita jokin henkinen harjoitus. Käy jokin kurssi. On monia vaihtoehtoja, ja nyt on aika etsiä niitä.

Luomisessa on aina ollut kaksi osaa: vapaa tahto ja suuri (elämää edeltävä) suunnitelma. Aiemmin vapaa tahto, henkilökohtainen tarmokkuus ja kurinalaisuus olivat tapa saavuttaa tavoitteet Maa-planeetalla. Nyt energiamaisema on muuttunut. Vapaalla tahdolla on edelleen osansa, mutta kuuntelemisesta on tullut pakottamista tehokkaampaa. Meidän täytyy edelleen ryhtyä pieniin toimiin, mutta vain silloin kun meitä opastetaan siihen. Nämä pikkuaskeleet tuottavat runsaasti tulosta. Paljon tuloksia pienillä toimilla.

Jos tarkastelemme elämää kunto-ohjelmana, ennen kunnossa pysyminen vaati joka päivä tunnin aerobista liikuntaa ja tunnin painojen nostelua. Nyt se on enemmän kuin 10 minuuttia kumpaakin, mitä seuraa 20 minuuttia istumista hiljaa, integroiden tietoisesti tuon työn. Tuntien jokaisen solun sopeutuvan inputiin. Kiittäen kehoa kyvystä tulla siksi, mitä olet kuvitellut. Hyvin erilainen työskentelymalli.

Osa tästä liittyy energiapaletin jalostamiseen. Katsotaanpa tätä parannusmenetelmien avulla. Jos henkilön ruokavalio on pikaruokaa, limsaa ja valkoista sokeria, hän on melko yhteydetön kehoonsa. Hienovaraiset parannustekniikat eivät luultavasti toimi, ja länsimaisen lääketieteen lääkkeet saattavat olla paras vaihtoehto. Jos henkilö syö vain täysiarvoista luomuruokaa ja juo puhdasta vettä, hän on todennäköisemmin tietoinen kehostaan. Länsimainen lääketiede saattaa tuntua kuin lekalta, ja se saa aikaan enemmän vahinkoa kuin hyvää. Kun jalostat energiaasi, hienovaraisemmat inputit saavat aikaan huomattavaa muutosta. Vain sinä tiedät, missä kohtaa olet tuolla liukuvalla asteikolla.

Huomaa, ettei kummassakaan ole mitään väärää. Tiedä vain, missä kohtaa olet, ja toimi sen mukaisesti. Te jotka olette poistaneet myrkkyjä (fyysisesti ja tunnepuolelta) muutaman vuoden, valmistautukaa vastaanottamaan uusia koodeja. Te jotka ette ole, uusia koodeja tulee joka tapauksessa, joten valmistautukaa vanhan tulemiseen läikkyen ulos. Jos sinulla on ystäviä tai perhettä, joiden on todella vaikeaa sopeutua, ole myötätuntoinen. Auta heitä löytämään tarvitsemaansa apua. En osaa edes kuvitella, että kuluneen vuosikymmenen sisäisen työn tekisi parissa vuodessa. Auts!

Ajoitus on iso osa siitä, mitä tapahtuu. Jos olet linjassa oman sielupolkusi aikataulun kanssa, asiat vain soljuvat. Jos et ole omassa aikataulussasi, asiat ovat kamppailua. Jos jokin elämässäsi tuntuu paljolta työltä, pysähdy. Kyse voi olla väärästä suunnasta tai väärästä ajankohdasta. Sitä vastoin asiat, jotka eivät toimineet aiemmin, saattavat saada tuoretta energiaa, jolla aloittaa ne uudestaan, ja tällä kertaa ne onnistuvat. Minulla on ollut parikymmentä vuotta terveysongelmia, jotka ovat kieltäytyneet itsepintaisesti muuttumasta. Se mikä ei toiminut aiemmin, toimii nyt. Samat jutut, vain eri ajoitus. Ole valmis kokeilemaan uudestaan, koska tahansa.

Tässä on muutama asia, jotka näyttävät auttavan minua eniten tällä hetkellä.

Vilkas mieli merkitsee, että integrointia tarvitaan – Jos en pysty keskittymään ja ajatuksia lentelee liikaa, se merkitsee, että minun täytyy mennä pitkäkseni ja hengitellä. Vie tavallisesti 20 minuuttia läsnäoloa kehon kanssa, jotta mieli asettuu seuraavaan tehtävääni.

Luonto parantaa kaiken – Luonnonvoimat ovat täysin hereillä, ja jos pyytää, ne auttavat mielellään.
Auringonpaiste on henkilökohtainen suosikkini, mutta kutsu, mitä tarvitset.

Bachin kukkatipat – Nämä ovat taikuutta pullossa. Käytän Chicorya (sikuri) auttamaan vanhasta irtipäästämiseen.

Hengittäminen – Kaikenlainen tietoinen hengittäminen. Hengittäminen tarkoituksella.

Laulaminen – Käytä ääntäsi. Laula itsesi olemaan. Tuntuu siltä, kuin äänivärähtelyt auttaisivat energioiden integroimisessa kehoon.

Kun mikään ei virtaa, rentoudu – Ajoitus on tärkeintä tällä hetkellä. Kun asiat soljuvat vähän aikaa ja sitten pysähtyvät, odotan oikeaa ajankohtaa. Ei ole mitään tarvetta pakottaa tai olla huolissaan. Rentoudu ja lue kirjaa.

Kysy keholta – Ennen kuin aloitan mitään, kysyn keholta, mitä se tarvitsee. Kun saan selkeän vastauksen, teen sitä. Kun en saa mitään, käyn läpi muutaman vaihtoehdon ja teen sitä, mikä tuntuu parhaalta. Keho on liittolaiseni ja oppaani.

Energia on uskomatonta tällä hetkellä, mutta myös hyvin intensiivistä. Kaikki mikä tehdään egosta tai ehdollistumisesta käsin, loppuu nopeasti. Sielupolkunsa seuraaminen tuo tuloksia nopeasti. Toivon sinun löytävän paljon iloa tässä ihmeajassa. Peli on käynnissä!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >