HomeViestejäNatha Jay19.2.2021 - Maan karanteeni on loppunut

19.2.2021 - Maan karanteeni on loppunut

MAAN KARANTEENI ON LOPPUNUT

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
19.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä ei ole mitään tekemistä pandemian kanssa. Planeettamme on ollut galaktisessa karanteenissa hyvin pitkään. Se on viimeinkin loppunut. Olen katsellut noin viikon tuon kilven poistamista, oikein ymmärtämättä, mitä tapahtui. Se näytti kuin kohtaukselta Harry Potter -elokuvasta, jossa energiakilpi linnan ympäriltä hajoaa. Tämä häiritsi minua ensin vähän, mutta se mitä jäi, oli kaunista. Ihmissydänverkon selkeys/kirkkaus on ällistyttävä!

Selkeys ja yhteisö jäivät jäljelle. Näkyni meditoidessa ovat yhtä kirkkaita, kuin ovat aina olleet. Minua on opastettu seuraavia askeliani kohti tällä mutkaisella polulla, täysin luottaen. Tunnen myös suurta läheisyyttä esi-isiini ja moniulotteiseen tiimiini. Tämä tunne yhteisöstä menee kauas maallisten yhteyksien yli.

Fyysisellä tasolla on vähän haastavaa. Huimaus ja pahoinvointi seuraavat magneettimuutoksia. Sydämentykytys ja päänsärky ovat merkki uusien DNA-koodien virrasta. Korvieni soimisessa muuttuu ääni ja puoli. Tunnepuolella on heilahtelua ahdistuksen ja autuuden välillä, koko ajan tietäen, että kaikki on täydellisessä järjestyksessä. Paljon menneisyyden vapauttamista ja siirtymistä tulevaan elämään palvelemaan kokonaisuutta. Mentaalisesti on vaikea fokusoitua, kun ajatukset vain viuhahtavat ohi. Hyvin paljon informaatiota hyvin monilla tasoilla. Integrointi vie suurimman osan ajastani. Hullua ja surrealistista.

Olemme lopultakin astuneet suurempaan todellisuuteen. Jos sinulla on lisääntyviä ruumiillistamiskipuja, et ole yksin. Parasta on rentoutua siihen. Anna virtauksen kuljettaa sinut sille kaukaiselle rannalle, jonka se on suunnitellut polullesi. Lepää. Seuraa intuitiotasi. Ota muutamia pikkuaskelia siihen suuntaan, johon sinua opastetaan. Ole lempeä itsellesi ja muille.

Kaikki eivät tee tätä hyppyä nyt, ja se on ok. Anna ihmisten olla, missä ovat, ja kasva joka tapauksessa. Kasvusi auttaa kokonaisuutta, ja sinua tarvitaan. Samaan aikaan muista, ettet ole yksin. Hyvin monet meistä ovat nyt astumassa täyteen potentiaaliimme, ja olemme sisäverkossa yhdessä. Yhdisty sydänverkkoon ja tunne ihmeen paljastuvan. Arvostamme kaikki sinua!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on viestintuojien ehto vapaalle välitykselle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >