HomeViestejäNatha Jay9.2.2021 - Ole paikoillaan - energiapäivitys

9.2.2021 - Ole paikoillaan - energiapäivitys

OLE PAIKOILLAAN - ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämänhetkiset energiat ovat hyvin kummallisia. Olen tuntenut tällaista paikallaanoloa aiemmin, mutta en koskaan näin pitkään. Tavallisesti silloin kun hyppäämme aikajanalla, asiat ovat liikkumatta muutaman tunnin. Tällä kertaa pysähdys alkoi minulla viikonloppuna (6.–7.2.), eikä se ole vielä loppunut. Tuntuu, kuin toimisi ajan ulkopuolella. Tuntuu myös hyvin eristyneeltä, vaikka edelleen näen ihmisiä ja puhun heidän kanssaan. Hämmentävää.

Olen päässyt siihen rytmiin, että annan kehoni johtaa tietä. Kysyn, mitä se tarvitsee seuraavaksi, se kertoo minulle, ja sitten teen sen. Nämä viime päivät se on sanonut vain: "Ole lempeä." Kun tarkistan oppailtani, asiat näyttävät kiireisiltä siellä, mutta he kehottavat vain olemaan paikallaan. Minulla tämä ei ole vain fyysistä paikallaanoloa, vaan myös mentaalista. Minulla on taipumusta projisoida aikomus ja sitten toteuttaa toiminnalla. Teen aina jotain, vaikka näyttää siltä, että istun hiljaa ja meditoin. Minua on kehotettu lopettamaan se tällä erää. Itse asiassa on parempi jatkaa liikkumista fyysisesti, kuin jatkaa luomista mentaalisesti. Ainakin minulla.

Tuntemukseni mukaan meitä harmonisoidaan todelliseen polkuumme. Voimme tehdä tämän helpolla tavalla olemalla tekemättä kiireisenä työtä, ja odottamalla, mihin laskeudumme. Voimme tehdä tämän vaikealla tavalla panostamalla aikajanoihin, jotka saattavat hävitä pian. Joka tapauksessa päädymme sinne, missä meidän täytyy olla vuoden loppuun mennessä. Helposti tai vaikeasti – se riippuu itsestä.

Tuntuu siltä, että asiat ovat huomattavasti selkeämpiä 17.2. Älä tee ennen sitä mitään isoja päätöksiä, jos ei ole pakko. Jos sinun täytyy fokusoida mentaalienergiasi, fokusoidu maailmanrauhaan tai ehdottomaan rakkauteen tai johonkin sellaiseen vähemmän henkilökohtaiseen, jotta oma aikajanasi voi purkautua siellä, missä on tarvetta. Oma korkeampi itsesi liikuttaa asioita nyt. Anna sen tapahtua. Haluat vain sitä, mikä on parasta sinulle.

Et ole yksin. Tällä hetkellä on outoa. Jos voi pitää katseensa rentona ja olla murehtimatta, on tavallaan jännittävää tuntea koko maailman pysähtyvän ja muuttavan suuntaa. Mietin, mihin päädymme …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >