HomeViestejäNatha Jay6.2.2021 - Veljeni vartija

6.2.2021 - Veljeni vartija

VELJENI VARTIJA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ykseystietoisuus tekee jättiharppauksia. Alamme löytää käytännön todisteita ykseydestämme. Oletko huomannut enemmän synkronismia viime aikoina? Ovatko asiat hajonneet, järjestäytyäkseen vain paremmalla tavalla? Melkein kuin universumi turvaisi selustasi. Ja niin tapahtuu.

Olen testaillut kollektiivitietoisuutta melkein 40 vuotta. Aloin käyttää sitä päästäkseni läpi kokeista keskikoulussa. Jos en tiennyt vastausta, joku muu tiesi. Se toimi. Tämä antaa minulle suoran kokemuksen ykseydestä, ja se on kaikkien käytettävissä. Myönnettäköön, kokeista läpipääseminen oli melko itsekästä ja maallista, mutta se antoi minulle silti perustan käytännön kokemuksille. Muutaman viime vuoden olen käyttänyt tuota perustaa kaukoenergiatyössä, sekä yksilöille että kollektiiville. Pointti on, että tiedän sen olevan totta (arvosanat osoittavat sen).

Tämänhetkinen muutos on tuomassa tuon yhteyden etualalle. Henkisissä piireissä on suosittua puhua ykseystietoisuudesta ilman mitään todellista tietoa tai henkilökohtaista vastuuta. Tämä on ymmärrettävää, kun on vietetty koko elämä erillisenä yksilönä. Hyvä uutinen on, että saat nyt pääsyn uskomattomaan tukijärjestelmään. Parempi uutinen on, että autat luomaan tätä järjestelmää jokaisella teolla.

Liikkumiseni on rajoittunutta hermostollisen ongelman vuoksi. Vuosia olen pyytänyt ystäviä ajattelemaan minua ennen liikkumista (tai sen aikana), kuten kävelylle mentäessä. Vasta hiljattain olen pystynyt tuntemaan tuon yhteyden, ja hermostoni reagoi heidän liikkumiseensa. Tämä on todella iso juttu, ja hyvin innostavaa! Se osoittaa, että kollektiivitietoisuus on valmis tukemaan tällaista kokemusta. Se osoittaa, että aine reagoi. Tiedän, että monet ovat tunteneet tämän tason ykseyden tulevan. Olen vain hullu tiedemies sydämeltäni ja rakastan fyysistä tietoa.

Tämä on vielä yksi syy kohdella kehoaan temppelinä ja pitää mielensä selkeänä. Osallistumme kaikki kollektiiviseen kokemukseen, mutta niillä joilla on selkeyttä ja fokus, on vähän enemmän vaikutusta. Kyllä, addikti joka piikittää heroiinia, lisää sen kokonaisuuteen, mutta munkki joka meditoi, lisää enemmän. Ei ole kyse hyvästä ja pahasta, vaan pelkästään fokusoituneesta aikomuksesta. Fokusoitunut mieli on tehokas. Muuntuneeseen tilaan meneminen mieli selkeänä on yksinkertaisesti eri kokemus, kuin sen tekeminen aineiden avulla.

Ja selkeyden vuoksi, tämän ykseysjuttu alkaa 5D:ssä, mikä on politiikan ja uskonnon yläpuolella. Se on henkilökohtaisten uskomusjärjestelmien ja egon yläpuolella. Kukaan ei voi tehdä siitä asetta, koska sinne ei edes pääse ylläpitämällä manipulointiajatuksia. Tämä on korkeaa taikuutta (taikaporukkaa varten), ja ehdotonta rakkautta vaaditaan tämän asian ohjaamiseen.

Jos tarvitset jonkinlaista tukea, voit hyödyntää kollektiivia. Se on kuin google, mutta parempi. Sitä ei voi verrata mihinkään muuhun tukijärjestelmään. Voit päästä siihen käsiksi koska tahansa. Voit ladata kenen tahansa oppitunnit. Olemme täällä toisiamme varten monilla uskomattomilla tavoilla. Ja sinä olet myös täällä kollektiivia varten. Olet pala jonkun palapeliin. Kokemuksesi lisäävät kollektiivin vahvuutta.

Tietoisille luojille – peli on käynnissä! Rakennetaan uusi Maa yhdessä. Olemme tosiamme varten joka kerta, kun olemme itseämme varten. Itsehoito ja itserakkaus myötävaikuttavat kokonaisuuteen. Joka kerta kun teemme jonkin läpimurron, näemme sen heijastuvan sieluperheeseemme. Fokusoidu rakkauteen, ja anna kaiken muun mennä. Onnistut tässä!

Outo sivuvaikutus: kaikki mitä ajattelet tai tunnet, ei ole sinun. Saat kuitenkin täyden vastuun sanoistasi ja teoistasi. Vietä vähän aikaa asioiden kanssa, ennen kuin puhut tai toimit. Et voi perua kellon soimista. Ajatukset eivät ehkä ole omiasi. Tunteet eivät ehkä ole omiasi. Jos ajatus tai tunne tuntuu vieraalta, anna sen mennä ohi. Ei ole mitään tarvetta kiinnittyä satunnaisiin energioihin.

Kiitän sinua, rakas lukija, ilmaantumisesta elämääsi. Kiitän sinua kaikista oppitunneista, joita olet elänyt. Ja kiitän sinua tulevaisuutemme tietoisesta luomisesta kanssani.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >