HomeViestejäNatha Jay19.1.2021 - Henkilökohtainen täysivaltaisuus

19.1.2021 - Henkilökohtainen täysivaltaisuus

HENKILÖKOHTAINEN TÄYSIVALTAISUUS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
19.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täysivaltaisuus, itsenäisyys, vapaus. Näitä sanoja on viime aikoina käytetty melkoisesti henkisissä piireissä. Yleensä liitämme nämä sanat jonkin tekemiseen ulkoisessa maailmassa … sananvapaus, matkustusvapaus, riittävästi yltäkylläisyyttä ja tukea tehdä ja saada, mitä haluamme, silloin kun haluamme. Paljon tavaraa, ja paljon tekemistä. Mitä jos tuo kiinnittyminen tavaraan ja tekemiseen estää todellisuudessa vapautta ilmentymästä? Kuten kaikki ulkoiset olosuhteet, henkilökohtainen täysivaltaisuus alkaa sisältä. Kuten laulun sanat kertovat meille, vapauta mielesi, ja loppu seuraa perässä.

Olemme eläneet tätä elämää ylösalaisin. Ajattelemme, että se on todellista, mitä on ulkopuolellamme, ja annamme olosuhteiden sanella, mitä ajattelemme ja tunnemme. Nyt olemme heräämässä siihen tosiasiaan, että tämä on takaperoista. Järjestä sisäinen maailmasi, ja ulkoisen täytyy mukautua. Elämme omassa fraktaalitodellisuudessamme, ja saat muuttaa oman ilmaisusi muotoa. Kyllä, se on tosiaan näin yksinkertaista, mutta tuon muutoksen täytyy olla täydellinen. Positiivinen ajattelu on epäolennaista, jos se kietoutuu negatiiviseen sisäiseen dialogiin. Pidä huoli mielestäsi.

Kokemukseni mukaan ihmiset ovat niin voimakkaita, kuin he sallivat itsensä olla. Oletko ihminen, jolla on henkisiä kokemuksia, vai oletko henkinen olento, jolla on ihmiskokemuksia? Vai oletko luojajumala koulutuksessa? Voit nähdä, miten perustavanlaatuinen muutos perspektiivissäsi muuttaisi myös sisäistä dialogiasi. Pohdi jonkin aikaa, miten näet itsesi, todellisuudessa ja johdonmukaisesti. Johdonmukaisuus on avain. Tiedän monia, jotka pitävät kysyttäessä itseään henkisenä olentona, mutta sitten taianomaisesti unohtavat sen, kun jotain haastavaa tapahtuu. Heidän reaktioistaan tulee häkellyttävän tiedostamattomia.

Tämä ei tarkoita sanoa, ettemme kaikki luiskahda muistamattomuuteen aika ajoin. Avaimena on, miten kauan pysyy siellä. Tarkemmin sanottuna, miten kauan antaa itsensä pysyä siellä. Tästä syystä on kriittistä tuntea itsesi hyvin ja tietää, milloin haudot ajatuksia, jotka eivät palvele korkeinta hyvääsi. Tästä syystä selkeä ja fokusoitunut mieli on oleellinen. Mieli luo todellisuutesi. Siinä missä tunteet vain tapahtuvat, niihin liittämämme tarinat ovat valittuja. Valitse viisaasti.

Tuntuu siltä, että minun täytyy sanoa vähän huumeista. Siinä missä sosiaalinen juominen ja huumeiden käyttö ovat yleinen (vaikka tuottamaton) tapahtuma, monet henkisissä piireissä mainostavat myös, että psykedeelit antavat avoimen ja selkeän mielen. Vaikka ne voivat auttaa introspektioprosessin aloittamisessa, lopulta ne tarvitsee jättää taakse. Miksi? Koska tietoinen luominen vaatii olemaan täysin läsnä ja täysin tietoinen. Henkilökohtainen täysivaltaisuus vaatii jättämään ulkoiset siteet, myös kasvilääkkeisiin. Jatka polkuasi siitä, missä olet, mutta tiedä, että todellinen vapaus kumpuaa mielestä, joka ei ole muuntunut. Se ei olisi vapautta, jos se vaatisi jotain ulkopuolista tekijää.

Minun täytyy sanoa myös, että liiallinen tahdonvoima on yhtä vahingollista kuin täydellinen tahdottomuus. Ne ovat saman uhrimentaliteettikolikon kaksi puolta. Sekä yli- että alikontrolloinnista on tulossa hyvin rankkaa. Tahdonvoima käynnistää egon alemman taian. Mielen mestaruus ohjaa luomisen taikaa. Kumpaakin tarvitaan sillan rakentamiseen maailmojen välille (ulottuvuudet). Luottamista yksinomaan tahdonvoimaan ei enää tueta, kun egorakenteet kaatuvat. Jos sinusta tuntuu, että pakotat jotain olemaan, lopeta. Ainoa asia jonka kanssa sinun täytyy olla tiukan kurinalainen, on oma mielesi.

Olet moniulotteinen olento. Saat inputia keholtasi, egoltasi ja intuitioltasi. Korkeampaa mieltäsi käyttäen voit tehdä "kaikki voittavat" -päätöksiä eri puoliesi kannalta. En ole koskaan uskonut, että ego on vihollinen – sen ei vain pitäisi olla vastuussa. Sinulla on kaikki, mitä tarvitset ollaksesi vapaa. Kenties se on tämän pelin koko pointti. Kenties olemme täällä löytääksemme taas henkilökohtaisen täysivaltaisuutemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >