HomeViestejäNatha Jay13.12.2020 - Niin ylhäällä kuin alhaalla

13.12.2020 - Niin ylhäällä kuin alhaalla

NIIN YLHÄÄLLÄ KUIN ALHAALLA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
13.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten olen maininnut aiemmin, koko fyysinen todellisuus on yksi "asia". Tämä on eri asia kuin ykseystietoisuus, joka nyt kehittyy. Tässä on kyse fyysisestä aineesta. Merkaba-kursseillani käytän kangaspalaa selittämiseen. Levitä kangas käsien päälle ja töki sitten sormilla pieniä kumpareita ylös siitä. Yksi kumpare on auto, yksi on lintu, yksi on ihminen … kaikki on muodostettu samasta kankaasta. Tämä sisältää kaiken fyysisen, myös planeetat ja tähdet.

Joku sanoi (en muista kuka), että astrologiaan uskominen on kuin uskoisi ranskan kieleen. Sitä joko ymmärtää tai ei, mutta se on kuitenkin kieli. Planeetat eivät saa tietä kääntymään – ne vain heijastavat sitä. On helpompaa nähdä tie kartassa, kuin etsiä tie kulkiessaan. Elämä on kuin "ei näe metsää puilta" -tilanne. Astrologia antaa tarpeeksi etäisyyttä nähdäksemme, millä polulla olemme.

Iridologia on parannusmenetelmä, joka kartoittaa iiriksen merkit, jotta löydetään tasapainottomuudet elimissä. Vyöhyketerapia käyttää jalkapohjan kireyksiä samaan tarkoitukseen. Kumpikaan niistä ei merkitse syy-seuraus-suhdetta – ne käyttävät pelkästään helpompaa järjestelmää ongelman paikallistamiseen kehossa. Miksi? Koska kaikki se on yhtä järjestelmää. Ja on paljon helpompaa tunnistaa jokin elinvika hieromalla jalkapohjaa tai katsomalla silmiin, kuin avata ruumis ja tutkia tuota elintä suoraan.

Kun kaikkia noita astrologisia asetelmia tapahtuu tässä kuussa, tuntui hyvältä ajankohdalta puhua laajemmin siitä, mitä oikeasti tapahtuu. Astrologia on vain heijastus siitä sisäisestä työstä, jota teemme tässä kohtaa. Se näyttää meille, missä kohtaa olemme tällä polulla. Se on tiekartta. Myös tuntiessamme eksyneemme, voimme aina katsoa tuota kaunista suuntanäyttöä yläpuolellamme.

Kieroutuneen mielen sivuhuomautus. Olen jo useita vuosia pannut merkille, että on pilvistä näiden suurien planeettatapahtumien aikaan. Nyt kun asun kaukana kaupungista, näen raskaita kemikaalivanoja päivää ennen pilviä. Kikatan sille mahdollisuudelle, että "he" yrittävät estää noita energioita. Typeriä ihmisiä! Monet meistä (miljoonia jo) toimivat tietoisesti minitähtiportteina ja virrattavat näitä energioita kehonsa kautta. Etkö pääse ulos katsomaan tähtiä? Ei huolta, muutos on kaikkialla. Sitä ei voi estää.

Tietoisuutemme pystyy lopulta tajuamaan sen ykseyden, joka meillä on, myös fyysisellä tasolla. Siihen saakka vain tiedä, että kaikkia jotka ovat inkarnoituneena tällä hetkellä, keikutetaan samoilla energioilla. Kaikki näkevät planeetat, joten se on kartta kaikille. Saadaksesi selvää, mihin energia on menossa, katso vain tuota karttaa. Niin ylhäällä, kuin alhaalla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >