HomeViestejäNatha Jay9.12.2020 - Hienovaraista selkeyttä

9.12.2020 - Hienovaraista selkeyttä

HIENOVARAISTA SELKEYTTÄ
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun kuljemme vuotta 2021 kohti, asiat alkavat vähän fokusoitua. Lempeitä tiedostamisaaltoja huuhtoutuu ylitsemme, jättäen vähän tilaa vanhoille havaintotavoille. Se on hyvin lohduttava tunne minulle … tuo mieleeni kodin. Ei fyysistä planeettakotia, vaan värähtelyn jota pidän kotina. Minulle tämä muutos on ollut hyvin ihana. Olen varma, että joillekin havaintotapamuutos on ollut enemmän kuin mekastava herätyskello, joka äkkiä häiritsee unta.
 
Asiat jotka näyttivät minusta vähän eriskummallisilta, tuntuvat nyt täysin normaaleilta. Se saa minut ajattelemaan: "Miksi koskaan kyseenalaistin sen? Tietysti se on täydellistä!" Yksi henkilökohtainen esimerkki on, että muutin tänä vuonna ja päätin, että tämä olisi "kuiva talo" (ei alkoholia edes vierailijoille). Haluan majoittaa vieraita, enkä halua tuomita ihmisten valintoja, joten annoin ennen ihmisten juoda, mitä halusivat. Vaikka itse en juo, minulla oli jopa pullo viiniä siltä varalta, että sitä haluttiin. Kun tein tuon siirtymisen kuivaan taloon, se ei ollut helppo. Useimmat ihmiset juovat.
 
Nyt melkein vuoden jälkeen tätä uutta sääntöäni, en voi kuvitella eläväni ilman sitä. Aistini ovat puhtaammat, ja minulla on suuri rauha. Se tuntuu enemmän, kuin tilaisuuden antamiselta ystävilleni pitää pieni loma omasta kulutuksestaan. Olemme kaikki terveempiä ja maadoittuneempia. Miksi koskaan kyseenalaistin sen? Luultavasti koska ensimmäiset askeleet uudessa suunnassa tuntuvat aina kummallisilta. Muutoksesta tulee normaalimpaa, kun jatkamme kehittymistä tällä kiihtyneellä tahdilla.
 
Osa omasta selkeydestäni liittyy itse muutosajatukseen. Kuulen jatkuvasti lausetta, jota käytin lento-opettajana: "Lennä maahan asti." Nimittäin kun ihmiset opettelevat laskeutumaan koneella, monet heistä lentävät aktiivisesti (käyttävät hallintalaitteita) muutamaan viime metriin saakka, sitten he vain pysyvät siinä, mitä heillä on. Tämä johtaa tavallisesti kovaan laskeutumiseen. "Lennä maahan asti" merkitsee vain, että käyttää hallintalaitteita, kunnes ei ole enää ilmassa. Jatka muuttumista, jatka kehittymistä, jatka energian liikuttamista koko elämäsi. Unohda matka vs. määränpää – kaikki on matkaa. Kaikki joko kasvaa tai lahoaa. Saat valita, miten paljon evoluutiota kutsut elämääsi.
 
Jokainen uusi selkeys tuo lämpimän ja mukavan rauha- ja kiitollisuusaallon. Joidenkin näistä lempeistä oivalluksista täytyy kiertää useamman kerran, koska palaan vanhoihin tarinarepliikkeihin. Toiset menevät kerralla läpi ja muuttavat maailmankuvaani. Yritän aina kuunnella uusia perspektiivejä, koska tiedän niiden olevan kuiskauksia tulevaisuuden itseltäni. On parasta olla väittelemättä todellisuuden tai tulevaisuuden kanssa …
 
Neuvoni on kirjoittaa oivalluksesi muistiin ja palata niihin päivänseisauksen jälkeen (21.12.). Suunnittele, että vanhat tarinat häviävät nopeasti ensi kuussa eikä vuosi 2021 jätä kiveäkään kääntämättä. Toivon, että voimme kaikki päästä paikkaan, jossa muutos on hyvä asia ja henkilökohtainen evoluutio normaalia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >