HomeViestejäNatha Jay13.9.2020 - Rakkaustarinat

13.9.2020 - Rakkaustarinat

RAKKAUSTARINAT
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
13.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yksi kiinnostavampia omituisuuksia minuna olemisessa on, että kun mietin, miksi jokin on, niin kuin on, mieleeni tulvii kuvia ja informaatiota. Mahtavaa tenteistä suoriutumiseen, vähän häiritsevää tarkastellessa elämän valintoja. Olen kouluttanut itseni olemaan miettimättä kovin kauaa. Yritän vaihtaa tuon kanavan, ennen kuin saan koko lähetyksen.
 
Parina viime viikkona olen tuntenut vetoa asioihin, jotka ovat hyvin epätavallisia minulle: rakkaustarinoihin. En ole oikeastaan sentimentaalinen tyyppi enkä ole rehellisesti sanottuna tuntenut aiemmin mitään rakkaustarinaa syvästi. Itsekoulutukseni mukaisesti en ajatellut sitä paljoa ja luulin sen menevän ohi aikanaan, mutta se on voimistunut … riittävästi saadakseen minut miettimään. Kun tuijotin tätä asiaa polttavan miksi-kysymyksen kera, edessäni oli tuo tavallinen informaatioryöppy. Näin se menee.
 
Päällimmäisenä kerroksena oli turvallisen etäisyyden pitäminen maailman kaaokseen. En palvele suuremmin maailmaa, jos olen juuttunut draamaan. Seuraava kerros oli sydämeni pitäminen auki ja tunteeni virtaavana. Sitten viestit laajenivat paljon suurempaan ryhmään (se olet sinä, rakas lukija). Elämme eeppisen rakkaustarinan alkua. Todellinen jumalainen liitto (kehon ja hengen ykseys). Paluu armosta putoamisesta. Todellinen paluu kotiin. Sen kauneus sai minut kyyneliin.
 
En saanut mitään vaatimuksia, paitsi pysyminen avoimena vastaanottamaan. Kuten aina, keho on hengen temppeli, joten kohtele sitä sen mukaisesti. Ole ystävällinen ja lempeä itsellesi, kun aloitamme tämän matkan takaisin kaiken sydämeen. Itke avoimesti aina, kun liikutut. Pysy virtaavana. Ole valmis odottamattomaan, äläkä sekoita ulkoista kaaosta siihen, mitä tässä oikeasti tapahtuu.
 
Hauska fakta – niin ylhäällä, kuin alhaalla; niin sisällä, kuin ulkona. Kun sisäinen liitto syntyy, niin syntyy myös ulkoinen liitto. Sieluperhe alkaa kerääntyä kaikilla tasoilla. Ihmiset löytävät tavallisesti rakastajia yksinäisyyden tai seksuaalisen vetovoiman perusteella, eikä niistä kumpikaan pääty hyvin. Uusi toimintamalli perustuu sydämeen ja sielun tunnistamiseen. Ulkoa etsimisen sijasta vedämme puolemme muita, joilla on samanlaiset energiat. Treffisovellusten sijasta vahvistamme sydänkenttäämme.
 
Siinä se sitten on. Eeppinen matka alkaa. Tästä elämästä tulee jatkuvasti vähemmän ennustettavaa ja kiinnostavampaa, hetki hetkeltä. Lähden luotasi siteeraten yhtä suosikkielokuvaani (Practical Magic): "Mutta on joitain asioita, jotka tiedän varmasti: heitä aina kaatunutta suolaa vasemman hartiasi yli, pidä rosmariinia puutarhasi portilla, istuta laventeli tuomaan onnea ja rakastu aina, kun voit."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >