HomeViestejäNatha Jay9.7.2020 - Energioiden sekoittuminen

9.7.2020 - Energioiden sekoittuminen

ENERGIOIDEN SEKOITTUMINEN
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Onko kukaan muu huomannut, miten vastakkaiset uskomukset alkavat sekoittua? Täällä USA:ssa meillä on hyvin polarisoituneita uskomuksia politiikasta, ja puolet on hyvin määritelty. Tai kenties ne olivat ennen. Nyt on tavallista nähdä ihmisten, jolla on voimakas poliittinen kytkös, lähtevän ryhmätarinasta muutamassa aiheessa (tällä erää). Se on kannustavaa, mutta kummallista. Sama asia tapahtuu sisällä.
 
Sisäisenä kokemuksena se on kuin energiavuoristorataa. Yhtenä hetkenä on täydessä autuudessa, seuraavana kauhuissaan ilman syytä. Luulen, että muutama päivä sitten minulla oli kaikki mahdolliset tunteet ainakin kaksi kertaa. Tämä on hyvin epätavallista minulle ja epätunteelliselle Vulkanus-perustilalleni. Sama pätee fyysiseen kehooni: yhtenä hetkenä minusta tuntuu fantastiselta ja seuraavana herään kahden tunnin torkuilta.
 
Tämä saattaa olla tapamme purkaa ilmeinen aikajanajakautuminen. Antamalla kaiken kulkea kehoni läpi, antamatta vaikuttaa, kaikki kokemukset ovat valmiita … kuin sähkövaraus joka maadoittuu. Avaimena on antaa niiden mennä ohi pitämättä kiinni. Ei tarinoita, on vain virtaus. Kaikki hullut tunteet ja fyysiset oireet eivät ole välttämättä sinun. Anna niiden mennä, ja katso, mikä jää. Palaan aina autuaaseen lähtökohtaani, mutta joskus se vie muutaman päivän.
 
Miten selviytyä parhaiten? Omistautunutta itsehoitoa. Tunne, mitä tunnet. Pysy mieleltäsi positiivisena. Näyttää vastakkaisilta ohjeilta, muttei ole. Kun tunnen kehoni menevän "taistele tai pakene" -tilaan, kiitän mielellä kehoani kaikista sen toimista tilanteen käsittelemisessä. Jos yritän tukahduttaa tunteen, se vain voimistuu. Jos luon tarinan tukemaan tuota tunnetta, se pysyy, kunnes päästän irti tarinasta. Voit olla kauhuissasi, tuntea sen täysin ja myöntää sen ja kuitenkin valvoa mieltäsi. Mielen mestaruutta.
 
Tämä pätee myös fyysisiin oireisiin. Kurkkuchakrani on tehnyt erästä juttua noin viikon. Oletan, että kyse on päivityksestä. Se tulee kaikkien kurkkuchakraan liittyvien asioiden kera – ontelovaivat, niskakipu, nielemisvaikeus jne. Olen varma, että tiedän, jos siitä tulee ongelma länsimaisen lääketieteen kannalta. Enimmäkseen kannustan kehoani eteenpäin ja tuen sitä ruokavaliolla, liikunnalla ja unella.
 
En ole kirjoittanut yhtä paljon, koska tämä on täyspäiväistä työtä. "Uuvuttavaa" on luultavasti paras termi. Seuraan Sandra Walteria, ja hänellä on ilmainen viikoittainen uutiskirje, jota rakastan. Kokeile sitä saadaksesi säännöllisempiä päivityksiä.
 
Suunnittelen energioiden jatkuvaa sekoittumista, kun navat pehmenevät. Pysy tasapainossa, ja anna kaiken virrata, tekemättä siitä henkilökohtaista. Meitä kaikkia rakastetaan ja tuetaan … aina. Meidät on tehty tätä varten.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >