HomeViestejäNatha Jay18.6.2020 - Vastakohtaopettajat

18.6.2020 - Vastakohtaopettajat

VASTAKOHTAOPETTAJAT
 
Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
18.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olisi upeaa oppia aina läheisimmän heimomme näyttämästä esimerkistä, muttei se aina mene niin. Olen saanut nerokkaita oppitunteja tarkkailemalla lempeästi roolimalleja, mutta monet syvimmistä oppitunneista tulevat vastakohtaopettajilta. Nimittäin niiltä ihmisiltä, jotka näyttävät sinulle, mitä haluat välttää tulevaisuudessa. Niiltä jotka näyttävät sinulle, kuka et halua olla ja miten et halua käyttäytyä.
 
Omassa elämässäni sen tietäminen, mitä en halua, on tavallisesti arvokkaampaa kuin sen tietäminen, mitä haluan. Miksi? Sen tietäminen, mitä en halua, poistaa muutamia mahdollisuuksia pitäen samalla oven avoimena sille, mitä tulee seuraavaksi. Kun luulen tietäväni tarkkaan, mitä haluan, se rajoittuu entisiin kokemuksiini. Korkeammalla itselläni on paljon parempi ajatus siitä, mikä tekee minut onnelliseksi, enkä halua rajoittaa sitä.
 
Jotkut suurimmat opettajani ovat olleet niitä, jotka näyttivät minulle, miten ei pidä tehdä. Minulla oli vuosia ystävä, joka piti minut aina polulla pelkästään olemalla jatkuvasti kaukana polusta. Hän näytti minulle aina vaikeimman tavan tehdä kaikki ja salli näin minun välttää sen. Ystäväkö? Tietysti! Sen tietäminen, että se on väärä minulle, ei ole sama asia, kuin ajatella, että se on väärä toiselle.
 
Erottelukyky ja tuomitseminen ovat hyvin eri asioita. Erottelukyky on tietämistä, mikä on oikea sinulle. Tuomitseminen on ihmettelemistä, miksi kaikki muut eivät valitse samaa polkua. Siinä on hienovarainen, mutta merkittävä ero. Vaatii harjoittelua pysyä erottelukykypuolella. Minun täytyy muistuttaa itselleni koko ajan: "ei ole minun ongelmani". Ainoastaan minun polkuni on minun asiani.
 
Katsoessamme maailmaa 2020, se antaa meille monia vastakohtaopettajia, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti. Saamme nähdä ihmisten hukkuvan pelkoon ja johtavan vihalla. Saamme lähikuvia kaikista vaihtoehdoista, joita emme halua. Älä sekoita tätä maailmaan, joka menee päin helvettiä. Katso sitä joukkona vastakohtaopetuksia. Joitain asioita joita olen päättänyt olla olematta: pelokas, ahdasmielinen, kovasydäminen ja jääräpäinen. Ja tiedätkö mitä? Voin ruksata nuo asiat listaltani ja silti pitää oven avoimena muille mahdollisuuksille.
 
Tätä on tapahtunut myös henkilökohtaisessa elämässäni. Ihmisiä ilmestyy vain näyttämään minulle, mitä en halua. Sitten muita ilmestyy näyttämään, mitä haluan. Se on kuin hyppäämistä jäisestä joesta lämpimään lähteeseen. Ero on niin hätkähdyttävä, ettei se voi mennä ohi. Joskus minua täytyy pamauttaa äärimmäisyyksillä, jotta saadaan täysi huomioni. Luulen, että tätä tapahtuu kaikille meille tässä kohtaa. Todellisuus haluaa täyden huomiomme, jotta voimme siirtyä eteenpäin tiedostaen.
 
Saamme nyt luoda tietoisella mielellä, alitajunnan sijasta. Me luomme aina, eikä alitajuinen luominen ole kovin kaunista. Ei huolta. Saamme kokea äärimäisyyksiä ja tehdä tietoisen valinnan. Tietoista luomista. Sitä varten tulimme. Katso vastakohtaopettajiasi ja päätä, miten olla käyttäytymättä. Tajuisimme tämän.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >